Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Langgevelboerderij met schuur, werktuigenberging, berging, paardenstallen, tuin en weiland op 1.09.10 ha grond.

Situering
In een landelijke omgeving tussen de kernen Zegge en Roosendaal ligt deze langgevelboerderij met schuur, werktuigenberging, berging, paardenstallen, tuin en weiland op 01.09.10 ha grond. Zegge heeft diverse kleinschalige voorzieningen, waaronder een basisschool, peuterspeelzaal, supermarkt en diverse sportverenigingen. Daarnaast zijn de uitgebreide voorzieningen van Roosendaal in 5 autominuten bereikbaar. Zegge ligt vlakbij de A17 richting Rotterdam en de A58 richting Breda en Bergen op Zoom.

Langgevelboerderij
De woonboerderij is gebouwd omstreeks 1937 en heeft een inhoud van circa 1.540 m³. Het betreft een traditionele bouwconstructie, opgetrokken in metselwerk muren, gedeeltelijk betonnen begane grondvloeren, gedeeltelijk houten begane grondvloeren, houten verdiepingsvloeren en het zadeldak is met pannen gedekt. De woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie. Het stookhuis is voorzien van een plat dak, afgewerkt met kunststof.

Indeling
Begane grond
De hal/ entree is afgewerkt met een plavuizen vloer, gedeeltelijk granol wanden, gedeeltelijk houten wanden en een platen plafond. In de hal/ entree bevindt zich een bergkast. Via de hal/entree zijn de woonkamer, de badkamer, de keuken en de trapopgang naar de verdieping bereikbaar.

De royale woonkamer (circa 99,00 m²) is afgewerkt met een houten vloer, gedeeltelijk houten wanden, gedeeltelijk granol wanden, gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden, gedeeltelijk stucwerk wanden en een platen plafond met inbouwspots en originele balken. In de woonkamer bevindt zich een open haard, een vijver en een bar voorzien van een spoelbak, tapinstallatie en een koelkast. De woonkamer biedt toegang tot de achter entree en de tweede trapopgang naar de verdieping.

De badkamer (circa 15,00 m²), uitgerust met een ligbad, een douchegelegenheid, een wastafelmeubel met dubbele wastafel en een staand closet, is voorzien van een tegelvloer, kunststof wanden en een stucwerk plafond. In de badkamer is de opstelplaats voor de wasmachine en droger gesitueerd.

De keuken (circa 18,50 m²) in lichte kleurstelling is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk tegelwanden, gedeeltelijk spachtelputz wanden en een kunststof plafond met inbouwspots. De keuken in rechte opstelling is voorzien van een kunststof werkblad, een dubbele spoelbak, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een combi-magnetron, een vaatwasser, een koelkast en een diepvries. In de keuken bevindt zich een ruime trapkast.

Middels de keuken worden de mantelzorgwoning, de kelder en de opkamer bereikt.

De opkamer (circa 12,60 m²) is afgewerkt met vloerbedekking, gedeeltelijk houten wanden, gedeeltelijk sierpleister wanden en een platen plafond.

De achter entree is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk kunststof wanden, gedeeltelijk houten wanden en een kunststof plafond. De achter entree wordt bereikt vanuit de woonkamer, het stookhuis en de tuin en biedt toegang tot een separaat toilet afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk kunststof wanden, gedeeltelijk tegelwanden, gedeeltelijk houten wanden, een kunststof plafond en is voorzien van een staand closet en fontein. De centrale verwarming van de woning geschiedt door een oliekachel en een houtkachel, welke staan opgesteld in het stookhuis (circa 26,00 m²). Het stookhuis is afgewerkt met gedeeltelijk een betonvloer, gedeeltelijk een betonklinkervloer, betonelement wanden, een houten plafond en is voorzien van een roldeur en twee loopdeuren.

Verdieping
De afgesloten trapopgang vanuit de hal/ entree naar de verdieping aan de westzijde van de woning geeft via de overloop toegang tot twee slaapkamers, een inloopkast en een berging.
De overloop (circa 31,00 m²) is afgewerkt met een laminaatvloer, gedeeltelijk granol wanden, gedeeltelijk sierpleister wanden, een kunststof plafond en is voorzien van diverse inbouwkasten.

De eerste slaapkamer (circa 16,00 m²) is afgewerkt met een laminaatvloer, behangwanden en een platen plafond.

De tweede slaapkamer (circa 34,50 m²) is afgewerkt met een laminaatvloer, gedeeltelijk granol wanden, gedeeltelijk spachtelputz wanden en een kunststof plafond. Via een schuifdeur wordt het balkon bereikt.

De inloopkast is afgewerkt met vloerbedekking, behangwanden en een houten plafond.

De verdieping aan de oostzijde van de woning wordt bereikt middels de trapopgang in de woonkamer. Dit gedeelte van de woning wordt momenteel gebruikt voor opslag en dient nog volledig afgewerkt te worden. Er zijn twee elektrische boilers op dit gedeelte van de verdieping opgesteld.

Mantelzorgwoning
De mantelzorgwoning is bereikbaar vanaf de voorzijde van de woning en vanuit de keuken horende bij de hoofdwoning. Vanaf de voorzijde van de woning wordt de keuken bereikt. De keuken (circa 8,00 m²) is afgewerkt met vloerbedekking, gedeeltelijk houten wanden, gedeeltelijk spachtelputz wanden, gedeeltelijk kunststof wanden en een houten plafond. De keuken is voorzien van een aanrechtblok met een spoelbak en een afzuigunit.

Vanuit de keuken wordt de badkamer bereikt voorzien van een doucheruimte en een staand closet. De badkamer is afgewerkt met vloerbedekking, gedeeltelijk tegelwanden, gedeeltelijk spachtelputz wanden, gedeeltelijk kunststof wanden en gedeeltelijk een houten plafond en gedeeltelijk een stucwerk plafond.

De woonkamer (circa 29,00 m²) wordt eveneens bereikt vanuit de keuken en is afgewerkt met vloerbedekking, gedeeltelijk sierpleister wanden, gedeeltelijk houten wanden, gedeeltelijk kunststof wanden en een kunststof plafond.

De woonkamer geeft toegang tot de hal/achter entree van de mantelzorgwoning, welke is afgewerkt met vloerbedekking, lambrisering/granol wanden en een platen plafond. De meterkast bevindt zich in de hal/achter entree. Vanuit de hal/achter entree worden de tuin, de slaapkamer en de keuken, horende bij de hoofdwoning, bereikt.

De slaapkamer (circa 24,00 m²) is afgewerkt met vloerbedekking, gedeeltelijk stucwerk wanden, gedeeltelijk kunststof wanden en een houten plafond.

Schuur
De schuur is gebouwd omstreeks 1979 en heeft een oppervlakte van circa 102 m² (6,00 m¹ x 17,00 m¹). De schuur heeft gedeeltelijk een betonnen vloer, gedeeltelijk een betonklinker vloer, de gevels zijn opgetrokken uit betonelement wanden en het zadeldak is met bitumen gedekt. De voorgevel is met damwandprofielplaten bekleed en de topgevel aan de zuidzijde van de schuur is met kunststof bekleed. De schuur is verdeeld in twee compartimenten en voorzien van een kanteldeur aan de noordzijde en een roldeur aan de zuidzijde.

Paardenstal
De geïsoleerde paardenstal ten zuiden van de woning is gebouwd omstreeks 2009 en heeft een oppervlakte van circa 49,50 m² (11,00 m¹ x 4,50 m¹). De paardenstal heeft een klinkervloer, de gevels zijn opgetrokken uit golfplaten en het lessenaarsdak is met bitumen gedekt. De stal is voorzien van twee ruime paardenboxen (circa 4,10 m¹ x 4,40 m¹) en een berging (circa 1,90 m¹ x 4,10 m¹).

Paardenstal, berging, werktuigenberging
Ten zuidwesten van de woning zijn de paardenstal met berging en werktuigenberging gelegen welke gebouwd zijn omstreeks 1989 en 1999. De paardenstal met berging heeft gedeeltelijk een klinkervloer, gedeeltelijk een betontegelvloer en is opgetrokken uit damwandprofielplaten, houten staanders, houten gordingen en het plat dak is met bitumen gedekt. De paardenstal met berging is voorzien van drie paarden boxen, respectievelijk groot circa 4,10 m¹ x 4,70 m¹, 2,90 m¹ x 5,00 m¹, 2,90 m¹ x 3,80 m¹. De berging heeft een afmeting van circa 4,10 m¹ x 4,00 m¹ en de open opslagruimte heeft een afmeting van circa 4,20 m¹ x 3,70 m¹. De open werktuigenberging is opgetrokken uit damwandprofielplaten, stalen spanten, houten gordingen en het plat dak is met damwandprofielplaten gedekt.

Tuin, erf en weiland
De royale tuin is rondom de woning gelegen en voorzien van een terras met sierbestrating,
diverse bomen, een gazon en meerjarige beplanting. In de achtertuin bevindt zich een tuinhuis en ten oosten van de woning bevindt zich een kleine berging. Het erf is voorzien van klinkerverharding.

Ten zuiden van de woning bevinden zich twee paddocks en ten oosten van de woning is
het weiland gelegen.

Bestemmingsplan
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012’ heeft de langgevelboerderij met schuur, werktuigenberging, berging, paardenstallen en tuin de bestemming ‘Wonen’. Het weiland heeft de bestemming ‘Agrarisch’.

Aanvullende informatie
• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit (inclusief krachtstroom) en schotelantenne.
• Riolering geschied middels een Individuele Behandeling Afvalwater systeem (IBA).
• Op het perceel is een bovengrondse olietank met lekbak aanwezig ten behoeve van de centrale verwarming (inhoud circa 1.200 liter).
• Op het perceel is een bovengrondse olietank met lekbak aanwezig ten behoeve van bedrijfsmatige activiteiten (inhoud circa 500 liter).
• De woning is voorzien van twee elektrische (huur) boilers, beiden 120 liter.
• Er is voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein.
• Uitstekende mogelijkheden om wonen en werken te combineren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 457
Inhoud woonhuis 1540
Aantal verdiepingen 2

Buiten

Garage mogelijk Nee

Energie

Vloer isolatie Nee

Buurt

Woonwijk Nee
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
OlieCV Ja
Dak type Dwarskap
Dakraam Ja
Tuin opp 10910
Tuin voor Ja
Afwerking Zeer luxe
Bijkeuken Ja
Garage opp 102
In overleg Ja
Landelijk Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Hellend dak pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 10910
Tuin achter Ja
Buitenkraan Ja
Stoomcabine Ja
Allesbrander Ja
Dak opmerking De woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie. Het stookhuis is voorzien van een plat dak, afgewerkt met kunststof.
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 99
Pellet kachel Ja
Vrij uitzicht Ja
WC in badkamer Ja
Garage electra Ja
Design radiator Ja
Muur verwarming Ja
Wastafel dubbel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit keuken Zeer luxe
Kwaliteit object Zeer Luxe
Balkon achterkant Ja
Garage vrijstaand Steen
Satellietschotel Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Buiten verlichting Ja
Keuken opmerkingen De keuken (circa 18,50 m²) in lichte kleurstelling is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk tegelwanden, gedeeltelijk spachtelputz wanden en een kunststof plafond met inbouwspots. De keuken in rechte opstelling is voorzien van een kunststof werkblad, een dubbele spoelbak, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een combi-magnetron, een vaatwasser, een koelkast en een diepvries. In de keuken bevindt zich een ruime trapkast.
Parkeer opie gratis Ja
Bij keuken opmerking De opkamer (circa 12,60 m²) is afgewerkt met vloerbedekking, gedeeltelijk houten wanden, gedeeltelijk sierpleister wanden en een platen plafond.
Bijgebouw opmerking Paardenstal De geïsoleerde paardenstal ten zuiden van de woning is gebouwd omstreeks 2009 en heeft een oppervlakte van circa 49,50 m² (11,00 m¹ x 4,50 m¹). De paardenstal heeft een klinkervloer, de gevels zijn opgetrokken uit golfplaten en het lessenaarsdak is met bitumen gedekt. De stal is voorzien van twee ruime paardenboxen (circa 4,10 m¹ x 4,40 m¹) en een berging (circa 1,90 m¹ x 4,10 m¹).
Parkeergelegenheid Ja
Zolder aantal kamers meer dan 2 kamers
Garage extra keywords Schuur De schuur is gebouwd omstreeks 1979 en heeft een oppervlakte van circa 102 m² (6,00 m¹ x 17,00 m¹). De schuur heeft gedeeltelijk een betonnen vloer, gedeeltelijk een betonklinker vloer, de gevels zijn opgetrokken uit betonelement wanden en het zadeldak is met bitumen gedekt. De voorgevel is met damwandprofielplaten bekleed en de topgevel aan de zuidzijde van de schuur is met kunststof bekleed. De schuur is verdeeld in twee compartimenten en voorzien van een kanteldeur aan de noordzijde en een roldeur aan de zuidzijde.
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Telefoon aansluiting Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Dubbele bewoning aanwezig Ja
Dubbele bewoning mogelijk Ja
Onderhoud binnen opmerking Indeling Begane grond De hal/ entree is afgewerkt met een plavuizen vloer, gedeeltelijk granol wanden, gedeeltelijk houten wanden en een platen plafond. In de hal/ entree bevindt zich een bergkast. Via de hal/entree zijn de woonkamer, de badkamer, de keuken en de trapopgang naar de verdieping bereikbaar.
Onderhoud buiten opmerking Tuin, erf en weiland De royale tuin is rondom de woning gelegen en voorzien van een terras met sierbestrating, diverse bomen, een gazon en meerjarige beplanting. In de achtertuin bevindt zich een tuinhuis en ten oosten van de woning bevindt zich een kleine berging. Het erf is voorzien van klinkerverharding. Ten zuiden van de woning bevinden zich twee paddocks en ten oosten van de woning is het weiland gelegen.
Belangrijk buiten opmerking Paardenstal, berging, werktuigenberging Ten zuidwesten van de woning zijn de paardenstal met berging en werktuigenberging gelegen welke gebouwd zijn omstreeks 1989 en 1999. De paardenstal met berging heeft gedeeltelijk een klinkervloer, gedeeltelijk een betontegelvloer en is opgetrokken uit damwandprofielplaten, houten staanders, houten gordingen en het plat dak is met bitumen gedekt. De paardenstal met berging is voorzien van drie paarden boxen, respectievelijk groot circa 4,10 m¹ x 4,70 m¹, 2,90 m¹ x 5,00 m¹, 2,90 m¹ x 3,80 m¹. De berging heeft een afmeting van circa 4,10 m¹ x 4,00 m¹ en de open opslagruimte heeft een afmeting van circa 4,20 m¹ x 3,70 m¹. De open werktuigenberging is opgetrokken uit damwandprofielplaten, stalen spanten, houten gordingen en het plat dak is met damwandprofielplaten gedekt.
Aantal zolderkamers mogelijk meer dan 2 kamers
Voorzieningen binnen opmerking De royale woonkamer (circa 99,00 m²) is afgewerkt met een houten vloer, gedeeltelijk houten wanden, gedeeltelijk granol wanden, gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden, gedeeltelijk stucwerk wanden en een platen plafond met inbouwspots en originele balken. In de woonkamer bevindt zich een open haard, een vijver en een bar voorzien van een spoelbak, tapinstallatie en een koelkast. De woonkamer biedt toegang tot de achter entree en de tweede trapopgang naar de verdieping.

Deze woning wordt aangeboden door: Nico Derks

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Spiekestraat in Zegge?