Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij hebben het genoegen u deze prachtige vrijstaande woning met functionele bedrijfsruimte/loods en stenen berging aan te bieden. Deze woning van het bouwjaar 1986 met een inhoud van ca. 515 m³ is gelegen aan een doorgaande straat nabij de dorpskern van Nieuw-Vossemeer op een perceel van 592 m².
Omschrijving
Nieuw-Vossemeer staat bekend als een rustig en gemoedelijk dorp met een redelijk voorzieningenniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals o.a. een supermarkt, verschillende eetgelegenheden, verscheidene verenigingen en een basisschool zijn in de nabijheid gesitueerd.
Tevens is Nieuw-Vossemeer gunstig gelegen ten opzichte van o.a. Bergen op Zoom (10 min.), Roosendaal (20 min.), Rotterdam (30 min.) en Antwerpen (35 min.). Het grevelingenmeer is in de nabije omgeving gesitueerd.
De algemene staat van onderhoud is goed, daar de woning keurig is onderhouden en er bij de vervaardiging uitsluitend kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen zijn toegepast.
Deze woning is ideaal voor koi-liefhebbers, die van hun hobby hun werk willen maken. Momenteel is er een groothandel in de koi-branche gevestigd, welke eventueel overgenomen kan worden.
Entree
Via de entree, waarin zich de m.k. (11 groepen + 2 aardleksch.) en keurig geheel betegeld toilet bevinden, is er zowel toegang tot de woonkamer, keuken en bijkeuken. De entree is voorzien van een laminaatvloer, granolwanden en een spuitwerkplafond.
Woonkamer
In de royale L-vormige woonkamer is er sprake van een mooie lichtinval, daar er aan de voorzijde verschillende raampartijen toegepast zijn. Aan een korte zijde staat er een sfeervolle haardpartij geplaatst. De afwerking van de woonkamer bestaat uit een laminaatvloer, stucwanden en een spuitwerkplafond met sierlijsten ook is de woonkamer voorzien van vloerverwarming. Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken gesitueerd.
Keuken
De gesloten woonkeuken met een in een U-vorm opgestelde keukeninrichting is van diverse inbouwapparatuur, waaronder o.a. een koelkast, een elektrische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, magnetron en oven voorzien. Het keukenblok is met een kunststofblad bedekt en de achterwand is betegeld. Verder bestaat de afwerking eveneens uit een laminaatvloer, granolwanden, een spuitwerkplafond en vloerverwarming. Tevens is er in de keuken een vaste kast gesitueerd. Vanuit de keuken is er toegang tot een tussenportaal.
Tussenportaal
Het tussenportaal vormt de verbinding tussen de keuken en de bijkeuken. Het tussenportaal is geheel betegeld en van een spuitwerkplafond voorzien. In het tussenportaal is er een vaste kast aanwezig en is er eveneens direct toegang tot de tuin.
Bijkeuken
De ruime bijkeuken is van een laminaatvloer, granolwanden en een spuitwerkplafond voorzien. Tevens zijn hier diverse aansluitingen aanwezig. De bijkeuken zorgt voor voldoende extra bergcapaciteit.
Eerste verdieping
Vanaf de hardhouten trap in de entree is de overloop van de eerste verdieping bereikbaar. Deze etage is opgesplitst in een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De overloop is voorzien van een laminaatvloer, granolwanden en een gipsplatenplafond. Tevens is er op de overloop een diepe vaste kast aanwezig.
Slaapkamers
Alle slaapkamers zijn riant qua afmeting en vrijwel identiek qua afwerkingsmateriaal. De slaapkamers zijn voornamelijk van laminaatvloeren, stuc-/behangwanden en gipsplatenplafonds voorzien. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde en één slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Op één slaapkamer zijn er knieschotten en een extra vaste kast aanwezig.
Badkamer
De riante badkamer is met de nodige comfort uitgerust. De inrichting bestaat o.a. uit een ligbad, douche, badkamermeubel met dubbele wastafel en toilet. Verder is de badkamer geheel van tegelwerk voorzien.
Tweede verdieping
Vanuit een slaapkamer is er middels een luik toegang tot de tweede verdieping. Deze verdieping doet dienst als bergzolder en biedt eveneens veel bergcapaciteit.
Overige verdiepingen
Bedrijfsruimte/loods
De bedrijfsruimte/loods kan voor meerdere doeleinden aangewend worden. Deze geïsoleerde ruimte is o.a. van een oliebestendige betonvloer en elektra voorzien. In de loods is er een separate meterkast en krachtstroom aanwezig. Tevens is de loods voorzien van een 4-persoons sauna.
Middels een vaste trap is de verdieping bereikbaar. Thans zijn hier twee mooie kantoorruimtes en bergruimte aanwezig.
De gehele loods is zowel boven als beneden vrij indeelbaar en dus praktisch naar mogelijkheden in te richten. De garage is zowel middels twee loopdeuren als een sectionaal deur toegankelijk. De totale afmeting is ca. 12,5 m x 7,5 m.
Tuin
De tuin is gunstig op het zuidwesten gesitueerd. De aanleg bestaat uit sierbestrating, diverse beplanting en een schitterende koi-vijver (60m3), voorzien van bodemafvoeren en een zwembadfilter. De vijverpartij is geheel van polyester voorzien en kan eenvoudig in een zwembad worden omgezet.
De tuin is middels de oprit en een zijgang toegankelijk.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 515
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 592
Tuin achter Ja
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Tuin lengte achtertuin Lengte 1500 Breedte 2100 Oppervlakte 315

Wijk-Regio Makelaardij

Dorpsstraat 2
4751AL Stampersgat (Noord-Brabant)
T: 0165 - 522 044
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hogendijk in Nieuw-vossemeer?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis