Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op bedrijfsterrein Oude Molen gelegen vrijstaande bedrijfswoning met bedrijfsloods
Koningsspil 2, 4661 TW Halsteren / Schansbaan 7, 4661 PL Halsteren
Op een zeer goede locatie op bedrijventerrein Oude Molen in Halsteren Noord, langs de A4 richting Bergen op Zoom/Antwerpen en Rotterdam gelegen (casco) bedrijfswoning (723 m³) met vrijstaande bedrijfsloods (302 m²) met verhard terrein met betonklinkers en nog aan te leggen tuin. De bedrijfswoning is gebouwd in 2009 en bereikbaar via de Schansbaan 7, een rustige straat grenzend aan wijk “De Schans”. De loods met brede inrit is te bereiken via de Koningsspil, een brede geasfalteerde straat. De bedrijfswoning is een zeer energiezuinige woning. De voorbereiding is gemaakt om de bedrijfswoning en bedrijfsloods energie-neutraal te laten zijn en met de vloerverwarmingssystemen te verwarmen en te koelen, door middel van een warmtepomp welke op het dak van de hal geplaatst zou kunnen worden, eventueel in combinatie met zonnepanelen. Daartoe is er een 3x40A stroomaansluiting voorhanden en zijn dikke PVC-mantelbuizen vanuit de hal naar het woonhuis gelegd. Indien men geen prijs stelt op koeling, dan kunnen beide panden ook verwarmd worden door elke andere warmtebron (pelletketel, elektrische CV-ketel of conventionele CV-ketel).
Bedrijfswoning:
In de bedrijfswoning is op beide verdiepingen een vloerverwarmingssysteem, gemonteerd op gegalvaniseerde krimpnetten, welke op een extra tussenlaag isolatiemateriaal (geëxtraheerd polystyreenschuim van 20 mm dikte) zijn aangebracht. Tussen de isolatie en de krimpnetten is nog een laag gewapende/ dubbelzijdig gecoate aluminium stralingsfolie aangebracht. De cementdekvloer is voorzien van kunststof wapeningsvezels.
Elke kamer is voorzien van een eigen verdeelunit, welke thermostatisch (wireless) geregeld kan worden. In de slaapkamers zijn de verdeelunits onzichtbaar weggewerkt achter de staande schotten.
Alle systemen zijn uitgelegd op lage watertemperaturen (LTV).
Begane grond (betonvloer):
Entree/hal met meterkast (9 groepen en 3 aardlekschakelaars) en toegang tot de toiletruimte, woonkamer en werkkamer. Vanuit de hal is er een vaste trap naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een betonvloer en stucwerkwanden en -plafonds.
Woonkamer
Zeer ruime woonkamer met betonvloer en vloerverwarming, stucwerkplafond met voorbereiding voor inbouwspots. De woonkamer is voorzien van 2 schuifpuien naar de achtertuin.
Aan de linker voorzijde van de woonkamer is er de ruimte voor de keuken. Aan de rechterkant is de werkkamer bereikbaar. De woonkamer is van vele raampartijen voorzien wat een mooie lichtinval geeft.
Keuken
Voorbereiding voor een keuken met mogelijkheid van een kookeiland. Het plafond is ook voorbereid voor de inbouwverlichting. Vanuit deze ruimte is de bijkeuken bereikbaar. Tevens is er een trapkast voor de nodige provisieruimte.
Bijkeuken
Vanuit de keuken en vanuit een externe buitendeur is de bijkeuken te bereiken. Deze ruimte is voorzien van de was-apparatuur, unit mechanische ventilatie en opstelling vloerverwarmingsunit.
Werkkamer
Aan de rechterkant van de woning is de werkkamer met zicht op de entree.
1e Verdieping (betonvloer):
Overloop met toegang tot vier slaapkamers en twee badkamers. Tevens is er een vlizotrap naar de zolderverdieping.
Slaapkamers
Grote voorslaapkamer met een dakkapel, twee achterslaapkamers en een grote zijslaapkamer met een dakkapel en een eigen badkamer met een dakraam en voorbereiding voor douche, toilet en een dubbele wastafel voorzien van elektrische vloerverwarming.
Badkamer
Badkamer met dakkapel en voorbereiding voor ligbad, toilet, douche en dubbele wastafel. Tevens de voorbereiding van inbouwspots in het plafond voorzien van elektrische vloerverwarming.
Zolder
Via de vlizotrap is de zolder bereikbaar.
Tuin/hekwerk
Aan te leggen tuin rondom de woning. Aan de achterkant is er een loods.
Rondom de tuin en de bedrijfsloods is een hekwerk aangebracht, ter hoogte van de bedrijfsloods voorzien van een poort.
Bedrijfshal
Bedrijfshal van ca. 302 m² met grote automatische elektrische roldeur (ca. 5 meter hoog), loopdeur, lichtstraten, voorbereiding aansluiting voor toilet en keuken, betonvloer, loopdeur aan de achterzijde en voorbereiding staalconstructie voor inpandig kantoorgedeelte. In de bedrijfshal is een 2 x 7 groepen vloer-verwarmingssysteem aangelegd in de van isolatie voorziene betonvloer.
Aan de voorkant en de zijkant van de loods is er verharding met betonklinkers.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 198
Inhoud woonhuis 723
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Zolder Ja
Dakraam Ja
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 1210
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Aantal toiletten 0
Bijgebouw schuur Steen
Kwaliteit object Normaal
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking vloerverwarming geheel
Mechanische ventilatie Ja

Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z

Dorpsstraat 107
4661HN Halsteren (Noord-Brabant)
T: 0164-685925

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Schansbaan in Halsteren?