Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de mooiste en meest prestigieuze villawijk van Oss, is de Hazelaarlaan als de meest unieke woonplek aan te merken. Direct gelegen aan het bosrijke park en de zeer fraaie en natuurlijke Hazenakkervijver vindt u de paviljoenachtige Villa Hazelaar van recente bouwdatum (2005). Mede door de eveneens onder architectuur aangelegde tuin, is deze moderne villa perfect ingebed in haar natuurlijke omgeving.
De onder architectuur van Ariens & Schamp gebouwde moderne villa heeft al tweemaal een bijzondere ontwerpnominatie mogen ontvangen. In 2005 werd Villa Hazelaar genomineerd als beste en mooiste ontwerp door de welstandscommissie Noord Brabant, terwijl in 2006 Villa Hazelaar werd genomineerd voor de verkiezing van Mooiste Gebouw in de Gemeente Oss.
De villa bestaat uit twee woonlagen en heeft een totale inhoud van maar liefst 1320 kubieke meters (exclusief berging) terwijl de grondoppervlakte van het perceel 1403 m2 bedraagt. Door de vrije ligging en de perfecte inpassing van het tuinontwerp (Tuinarchitect Bob Frerker) in haar natuurlijke bosrijke omgeving lijkt het perceel nog aanmerkelijk groter en rianter.
Opvallende details van deze villa zijn de zeer hoge (3.10m!) plafonds op de eerste woonetage, de bijzondere design elementen in het lijnenspel van de woning zowel binnen als buiten, evenals de grote luxe vide die het woongedeelte met het slaapgedeelte verbindt. Vanaf de 'brug' die deel uit maakt van de vide heeft men een prachtig uitzicht op het lijnenspel dat doorloopt in de tuin. De vide zorgt er verder voor dat de benedenverdieping ontzettend veel daglicht krijgt en op prachtige, natuurlijke wijze wordt betrokken bij de bovenverdieping.
In de villa zijn de meest luxe materialen gebruikt. We noemen de Boley openhaard met een breedte van 260cm, de luxe Bulthaupt keuken, moderne domotica en Hans Grohe kranen. Een uitvoerige professionele beveiligingsinstallatie (zowel binnen als buiten de villa) met ondermeer hoogwaardige Sony camera systemen, het gebruik van de hoogste kwaliteit hang/sluitwerk en inbraakwerend glas dragen bij tot een comfortabel veilig woonplezier.
De master bedroom, de luxe grote walk-in closet evenals de zeer luxe badkamer zijn op de woon-etage gelegen en maken deze villa ook zeer geschikt voor kandidaat kopers die een gelijkvloerse ligging van de hoofdruimtes op prijs stellen.
Twee grote slaapkamers met veel daglicht en een separate badkamer voor bv kinderen of gasten zijn gelegen in het souterrain dat door een zeer grote luxe vide een oase van daglicht is.
Het souterrain omvat verder een kantoorruimte, grote extra berging en technische ruimte, een gescheiden luxe toilet evenals een grote ruimte die uitstekend kan dienen als fitness of thuisbioscoop.
De tuin is onder architectuur aangelegd en sluit perfect aan bij het ontwerp van de villa. Prachtige natuurstenen terrassen, een uitgebreide professionele beregeningsinstallatie en tuinverlichting zijn onderdeel van de tuin. Een luxe Starline Cameo whirlpool met overkapping maken het tuingenot compleet.
Gelegen aan de rand van Oss met bijzonder gunstige verbindingen naar zowel de richtingen Den Bosch, Eindhoven als Nijmegen maakt Villa Hazelaar tot een bijzonder aantrekkelijke en zonder meer unieke kans voor de echte genieter van het luxe wonen.
De villa Hazelaar is zonder enige twijfel een parel in de huidige luxe villamarkt en de talrijke bijzondere design eigenschappen maken een rondleiding meer dan waard.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Eerst kopen of verkopen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning,villa
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 400
Inhoud woonhuis 1320
Aantal verdiepingen 2

Buiten

Garage mogelijk Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Aan park Ja
Dak type Plat dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
BouwjaarCV 2005
Hellend dak Plat dak
Perceel oppervlakte 1403
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: bitumineuze dakbedekking
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal toiletten 0
Bijgebouw schuur Anders
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking c.v.-ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Makelaardij de Leygraaf

Leijgraaf 38
5345SN Oss (Noord-Brabant)
T: 0412 649149
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hazelaarlaan in Oss?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis