Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen aan de rand van Huijbergen in een bosrijke omgeving een zeer ruime vrijstaande woning met zwembad en mantelzorgwoning op een perceel van 2.250m2 met diverse op het perceel aanwezige opstallen. Tevens is het perceel uitermate geschikt voor paardenliefhebbers. Optioneel: de mogelijkheid tot het realiseren van een weiland/grasveld voor het houden van paarden. Woonoppervlakte: 213m2. Inhoud: 834m3.

Indeling
De ingang is gelegen aan de achterzijde waarbij een portaal toegang geeft tot een hal. Vanuit deze hal is de slaapkamer en de praktijkruimte voor bijv. kapsalon of nagelstudio te bereiken. Tevens geeft de hal toegang tot de badkamer met ligbad, badmeubel, toilet en douche. Naast het portaal is de cv ketel geplaatst. Alle vloeren van deze ruimten zijn betonvloeren, en de buitenwanden zijn nageïsoleerd en bekleed met schroten.

In de hal zijn de aansluitingen aanwezig voor het plaatsen van een condens droger en wasmachine. Aan de originele achtergevel van de hoofdbouw is een dubbele serre gerealiseerd. Het gedeelte achter de woning is volledig voorzien van glas zodat deze een uitzicht geeft op de royale tuin en de achterliggende “nootjesberg”, deze ruimte is verwarmd en voorzien van een lichtdoorlatend dak. De linker serre is voorzien van een geïsoleerd dak en plafond. In deze ruimte is een houtkachel geplaatst met RVS rookkanaal.

In de hoofd bouw is aan de linkerzijde de toilet fonteintje gesitueerd en in het voorste gedeelte van de woning de keuken welke voorzien is van koelkast, gaskookplaat met 5 pitten, combimagnetron en vaatwasser, deze laatste 2 zijn 2,5 jaar geleden vervangen.
De kelder is aanwezig onder de opkamer en bereikbaar vanuit de keuken.
In het rechtergedeelte is de L-woonkamer gesitueerd welke voorzien is van een betonnen vloer met houten vloerafwerking en balken plafond. Tevens is er een bruikbaar rookkanaal in de woonkamer aanwezig.
Opkamer met 3 inbouwkasten en trap naar de eerste verdieping.

1e verdieping
Op de eerste verdieping zijn tweetal slaapkamers gesitueerd. De rechter slaapkamer is voorzien van een dakkapel en een groot raam in de topgevel welke een mooi uitzicht geeft over de bosrijke omgeving.
De kapconstructie en de topgevel rechts is geïsoleerd. Vanuit de overloop is de toilet te bereiken.

Mantelzorgwoning
In de tuin is een gebouw aanwezig welke direct te gebruiken is als mantelzorgwoning, de voorzieningen zoals elektra, warm-koud water, toilet, keuken en douche gelegenheid zijn aanwezig in de dit gebouw. Eventueel is dit gebouw erg goed als tuinhuis te gebruiken.

Tuin
In de tuin is een zwembad aanwezig (6x12 meter), diepste punt is 1,90m, dit zwembad is voorzien van een filterinstallatie en een afdekconstructie.
In de tuin zijn diverse opstallen aanwezig waaronder een overkapping vast aan de woning van 5,4x5,8 m1. In deze overkapping is een haard met dubbelwandige RVS buis aanwezig.
De tuin is erg groot en heeft aan de achterzijde een vrij uitzicht op de “nootjesberg” en de bosrijke omgeving.

Extra’s
In de woning is een alarminstallatie aanwezig. Vloerverwarming in de serre. De voorgevel van de woning en de rechtergevel zijn voorzien van luiken. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbelglas.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 834
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Energielabel G
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 2250
Tuin achter Ja
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 55
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 3
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Download uniek woonrapport

Woonrapport
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Weg naar Wouw in Huijbergen?

Weet wat je koopt!

Download het woonrapport van deze woning

  • Woonlasten
  • WOZ waarde
  • Buurtinformatie
  • Energielabel
  • Wie zijn mijn buren
  • Woninginbraken