Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In mooie residentie op de eerste verdieping gelegen goed onderhouden drie kamer appartement met zonnig balkon op het zuiden en inpandig te bereiken eigen parkeerplaats

Bent u op zoek naar een rustige woonomgeving waar hoofdzakelijk senioren wonen dan is dit appartement gelegen aan de Marktstaete 103 te vlijmen wellicht iets voor u. Op de eerste verdieping van de residentie de Marktstaete treft u dit knusse drie kamer appartement. Men betreedt de Marktstaete middels een centrale hal waar in het voorportaal de brievenbussen geplaatst zijn. Middels een volgende deur komt men in de toegangshal waar naast een nooduitgang ook het trappenhuis en de lift geplaatst zijn, De betonnen trap is omgeven met glazen wanden zodat u altijd kunt zien of er iemand op de trap staat. Oftewel er is in deze residentie destijds al rekening gehouden met allerlei zaken aangaande veiligheid des aanzien van de bewoners.
Aangekomen op de eerste verdieping loopt men aan de achterkant over de balustrade waarmede men de ingang van het appartement bereikt. Het appartement heeft een gang met een zestal deuren die toegang naar de diverse ruimtes bieden. De eerste ruimte links is de meterkast . Hierin bevindt zich de elektrische installatie ondermeer de groepenkast met een differentiaal en vijf groepen alsmede de gasmeter. De watermeter is in een ruimte geïnstalleerd in het souterrain waar alle watermeters bij elkaar zitten. De tweede deur links is van de grootste slaapkamer deze is ca 12m². Deze kamer heeft een kantel kiepraam aan de kant van de balustrade. Deze slaapkamer is ruim genoeg voor een groot tweepersoonsbed en aanverwant benodigd meubilair. De derde deur links is van het toilet. Het toilet is geheel betegeld. Het closet is van het type zwevend. Verder is er een fonteintje en de beluchting is mechanisch. Bij binnenkomst de eerste deur rechts treft men de tweede slaapkamer deze is ca 7m². ook deze kamer heeft een kantel kiepraam aan de balustrade. Deze slaapkamer is voor allerlei doeleinden te gebruiken De tweede deur rechts is van de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en heeft een douche cabine. Links is er een wastafel met spiegels rechts staat een badmeubel. De beluchting is mechanisch. De deur recht tegenover de voordeur is de toegangsdeur naar de woonkamer. In de woonkamer is de open keuken geplaatst. Deze hoekkeuken bevat de benodigde apparatuur, zoals een gaskookplaat, spoelbak, wasemkap en koelkast. Aan de voorzijde van de woonkamer zitten een drietal grote ramen en een deur (voorzien van veel glas). Dit zorgt ervoor dat er veel lichtinval in de woonkamer is. De deur aan de voorkant verschaft toegang tot het zonnige balkon. Vanaf dit balkon heeft men een ruim en mooi uitzicht over de voortuin en de straat waaraan de Marktstaete gelegen is. Rechts achter in de hoek is een afsluitbare ruime berging. In deze berging hangt de centrale mechanische ventilatie unit en de CV ketel (Nefit Bouwjaar 2017). De was en droogmachine zijn eveneens geplaatst in deze berging.


Het balkon aan de voorzijde van het appartement is voorzien van een doorzichtige balustrade. Het balkon is betegeld en is voorzien van een (regen)water afvoer. Een ruime zonneluifel is aanwezig.

Bij dit appartement behoort een inpandige eigen parkeerplaats en een separaat af te sluiten berging die in het souterrain bij elkaar zitten. Aan gaande veiligheid is er aan veel facetten gedacht. Ondermeer een afsluitbare centrale toegangsdeur, met een intercomsysteem waarmede men op afstand de deur kan openen. De inrit naar de garage bevat een met afstandsbediening te open deur die automatisch weer sluit. Vanuit het soutterain (parkeerkelder) kan men inpandig het appartement bereiken. De residentie is omgeven foor een mooie siertuin waar tevens nog voldoende parkeer mogelijkheden zijn. De vereniging van eigenaren is financieel gezond en het gebouw verkeerd in goed staat van onderhoud. Verder is het openbaar vervoer en indien met de eigen auto zijn de op en afrit van de A 59 snel te bereiken. Het winkelcentrum sportfaciliteiten en natuurgebied is op korte afstand in ruime mate aanwezig. Hierbij moet u denken aan het watersport gebied het engelermeer en de Drunense duinen. Ook het centrum van`s-Hertogenbosch is snel te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 260
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
GIW cert Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 70
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Cert politiekeurmerk Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Allround Makelaardij

Korvelplein 212
5025JX Tilburg (Noord-Brabant)
T: 013-5920080
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Marktstaete in Vlijmen?