Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklare en gemoderniseerde tussenwoning in het centrum met 2 slaapkamers en de mogelijkheid een dakterras te creëren.

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met aan uw linkerzijde de in 2015 vernieuwde meterkast, moderne laminaatvloer en vlakke stucwanden en plafond. Vanuit de hal verkrijgt u toegang tot de woonkamer en keuken.
Meterkast : Moderne schakelkast met 6 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Woonkamer : De lichte kamer met open trapopgang in de hoek heeft een moderne laminaatvloer, vlakke stucwerk wanden en plafond. Het vloeroppervlak bedraagt circa 15 m2, doch biedt de kamer voldoende ruimte voor een zithoek én een eethoek.
Keuken : De circa twee jaar geleden vernieuwde, moderne keuken met kunststof keukenblok in hoekopstelling en kunststof werkbladen is voorzien van een rvs-spoelbak, een 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. De grijze, moderne tegels op de vloer, de vlakke stucwanden en plafond met lichtkoepel maken de keuken compleet.
Badkamer : Vanuit de keuken komt u in de moderne, circa twee jaar geleden vernieuwde badkamer met grijze tegels, lichte wandtegels en een vlak stucplafond met een lichtkoepel. Voorin vindt u de wasmachineaansluiting, de wandcloset wc, designradiator en een wasbak. Achterin is de inloopdouche met charmante grindvloer en een in de wand geïntegreerd schapje, een handdouche en een regendouche. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie.

Vloeraard : Houten vloer.
Overloop/trapaankomst : Via de open trapopgang in de woonkamer bereikt u de overloop met moderne laminaatvloer, vlakke stucwerk wanden en plafond met inbouwspotlights. Vanuit hier verkrijgt u toegang tot de twee slaapkamers. Tevens is er een volledig te openen raam, waardoor u eenvoudig het platte dak van de keuken en badkamer kunt betreden.
Potentieel dakterras : Op het vanuit de overloop te bereiken platte dak kan door de goede toegankelijkheid en de bitumen dakbedekking welke geschikt is voor een terras eventueel een dakterras worden gecreëerd. Op het platte dak is de combiketel gesitueerd in een verwarmde kast.
Slaapkamer 1 : Ruimtelijke kamer vanwege de hoge nok en gelegen aan de voorzijde van de woning met dakkapel en daarboven een authentieke onbeschilderde gording. Deze combinatie geeft de kamer een charmante sfeer. Het vloeroppervlak bedraagt circa 9 m2, de vloer is belegd met modern laminaat, de wanden zijn voorzien van vlak stucwerk en de dakschuintes zijn keurig afgewerkt met de geschilderde gordingen in het zicht.
Slaapkamer 2 : Ook deze charmante kamer heeft de dakkapel met daarboven de authentieke en onbeschilderde gording, een hoge nok, een moderne laminaatvloer, vlakke stucwanden en keurig afgewerkt plafond. Het vloeroppervlak bedraagt circa 8 m2.

* Deze twee jaar geleden volledig gerenoveerde, instapklare en moderne stadswoning, met de Grote Markt en het station op enkele minuten loopafstand, is een droom voor de moderne starter!
* Er is de potentie om een dakterras te creëren.
* De dakbedekking van de platte dakdelen zijn in 2017 vernieuwd.
* De achterzijde van de woning is recent gestuct.
* Circa 2 jaar geleden is onder andere vernieuwd:
- begane grondvloer met isolatie
- wanden met isolatie
- dakpannen achterste dakschild
- dakisolatie
- kunststof kozijnen met HR++ beglazing
- badkamer
- keuken
- lichtkoepels
- elektragroepen
* De woning is gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel gebouwd, met uit metselsteen opgetrokken muren, een betonnen begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer. De gemengde kap bestaat uit een zadeldak met dakpannen en 2 platte dakdelen met bitumineuze dakdekking.
Staat van onderhoud : De woning is circa twee jaar geleden volledig gerenoveerd in moderne stijl en is instapklaar! Door de hele woning vindt u laminaatvloeren en vlakke stucwerk wanden en plafonds, kunststof kozijnen met HR++ beglazing, keurig schilderwerk, moderne badkamer en moderne keuken, ruimtelijke slaapkamers en de dakbedekking van de platte dakdelen dateert van 2017.
Ligging : Gelegen op enkele stappen van het bourgondische centrum van Bergen op Zoom en volop parkeerplaats voor de deur. Het station ligt op loopafstand en de snelwegen A4 en A58 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er slechts sprake van enige standaard bouwerfdienstbaarheden.
Elektra : Moderne schakelkast met 6 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars (in 2015 vernieuwd).
Verwarming/warmwater : Middels een Bosch HR combiketel (bouwjaar 2013).
Isolatie : Vloerisolatie, wandisolatie, dakisolatie en volledig dubbel beglaasd (HR++).
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 60,- per maand bij Oxxio.
Onroerende zaakbelasting : € 144,86 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 49,95 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 195
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 40
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 15
LeeftijdCV ketel 2013
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1

Wiericx & Geerdink makelaars

Zandstraat 36
4614CK Bergen op Zoom (Noord-Brabant)
T: 0164 237713
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Pastoor Lancrietstraat in Bergen op Zoom?