Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze keurige, ruime hoekwoning biedt u veel wooncomfort. De grote woonkamer, de mooie keuken, de drie slaapkamers, de zolder met extra kamer en de fraaie badkamer maken deze woning tot een zeer geschikte gezinswoning. Er is tevens een ruime garage van wel 10 meter lengte aanwezig voor al uw hobby’s. Zowel het centrum van Veghel als diverse voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken.
Kavelgrootte : Ca. 243 m²
Inhoud : Ca. 370 m³
Aanvaarding : In overleg
Vraagprijs : € 280.000,-- k.k.
Entree:
Via de voortuin bereikt u de entree van deze nette hoekwoning. In de hal bevinden zich de toegang tot de eerste verdieping, de woonkamer, het volledig betegelde toilet met fontein, de meterkast en een trapkast. De hal is voorzien van een mooie tegelvloer.
Woonkamer:
De ruime woonkamer is opgedeeld in een zitgedeelte aan de achterzijde van de woning en een eetgedeelte aan de voorzijde, een andere indeling is zeker mogelijk. Er zijn grote raampartijen welke zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De vloer is belegd met een prachtige parketvloer en er is een mooie gashaard aanwezig met afstandsbediening. De gezellige woonkamer biedt u veel mogelijkheden om naar uw keuze een inrichting te creëren.
Keuken:
De ruime keuken is in de uitbouw gesitueerd. Deze heeft een lichte kleuropstelling en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een stijlvolle afzuigkap, een dubbele spoelbak, een vaatwasser, een koelkast en een oven. In de keuken is een grote raampartij aanwezig, deze zorgt voor veel lichtinval en voor een mooi uitzicht op de tuin. De keuken biedt u tevens toegang tot de tuin.
Slaapkamers:
Vanuit de overloop bereikt u de badkamer, de drie slaapkamers en een extra kast voor bergruimte. De eerste kamer is ruim van opzet en ligt aan de voorzijde van de woning. De tweede ruime slaapkamer heeft uitzicht op de tuin en is voorzien van een rolluik. De derde slaapkamer is ook aan de achterzijde gesitueerd en tevens voorzien van een rolluik. Deze kamer is momenteel in gebruik als een inloopkast. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer.
Badkamer:
Deze praktische badkamer is voorzien van een douche, een design toilet en een moderne wastafel. Het design toilet en de wastafel zijn van het merk Alessi en type Laufen Il Bagno. Het raam zorgt voor natuurlijke ventilatie en voldoende lichtinval.
Zolder:
Via een vaste trap kunt u de zolderverdieping bereiken. Op de voorzolder bevinden zich de witgoed aansluitingen. De twee dakkapellen bieden u meer ruimte en tevens de mogelijkheid om in deze kamer een vierde slaapkamer te creëren. In de zolderkamer is extra opbergruimte. In de voorzolder hangt de Atag Enigma C.V.-ketel uit 2004.
Tuin/garage:
De nette tuin is voorzien van gras en een terras. Er is een zonneluifel aanwezig waardoor u op de zonnige dagen lekker in de schaduw kan zitten. De ruime, 10 meter lange garage biedt u veel mogelijkheden. Er is tevens een carport aanwezig op de oprit langs de woning.
Speelveld:
Er is een speelveld in de directe omgeving.
Bijzonderheden:
Kadastraal bekend : Veghel D 3013
Isolatie : Gedeeltelijk geïsoleerd
Bouwjaar : 1969
C.V.-ketel : Atag Enigma uit 2004
Algemeen:
Veghel telt bijna 37.000 inwoners en zo’n 26.000 arbeidsplaatsen en is daarmee één van de grotere gemeenten in het noordoosten van Noord Brabant. De gemeente bestaat uit een hoofdkern, Veghel en zes kerkdorpen – Boerdonk, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide en Zijtaart – ieder met een geheel eigen karakter. De landelijke, veelzijdige omgeving met vennen, kronkelige beekjes en beekdalen, vormt een afwisselend geheel met de woongebieden: dit maakt Veghel tot een uniek gebied voor wonen, werken en recreëren.
De gemeente heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Veghel speelt bovendien een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.
Onderzoeksplicht koper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing.
Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.
Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.
Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.
Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.
Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die op wens worden afgegeven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning hoekwoning,eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 370
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2004
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 243
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Atag Enigmaeigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Halfopen keuken Ja
Zolder trap type vaste trap
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand steen
Aantal slaapkamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking c.v.-ketel
Zolderkamer mogelijk Ja
Tuin lengte achtertuin Lengte 10 Breedte 9 Oppervlakte 90
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Makelaardij OLAV Mariska Granneman B.V.

Stationsstraat 11b
5461 J Veghel (Noord-Brabant)
T: 0413 377177
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Dr. Guljestraat in Veghel?