Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtlocatie nabij het levendige Budel, de unieke mogelijkheid tot het realiseren van uw droomhuis. Aan de Keunenhoek in Budel mag één vrijstaande woning op een perceel van minimaal 1000 m² worden gebouwd. Een groter perceel behoort tot de mogelijkheden.
Het betreft hier een perceel in het kader van de Ruimte voor Ruimte-regeling. Dit perceel dient nog ontwikkeld en bouwrijp gemaakt te worden. Momenteel heeft het perceel een agrarische bestemming. Middels een te doorlopen procedure kan er een wijziging van de bestemming naar wonen worden verkregen. Na deze bestemmingswijziging mag hier een vrijstaande woning gebouwd worden.
Het bijzondere aan de Ruimte voor Ruimte-regeling is dat er ruimere bouwregels gelden dan gebruikelijk. Zo mag u op dit perceel een vrijstaande woning realiseren van maar liefst 900 m³, excl. kelder, aan-, uitbouwen en bijgebouwen.
De ontwikkeling:
Naast de aankoop van het perceel dient u rekening te houden met bijkomende kosten voor de bestemmingsplanwijziging en een verplicht aan te kopen bouwtitel. Deze kosten bedragen momenteel ca. € 165.000,-.
Voor aanvullende informatie of begeleiding bij deze procedure, kunt u contact met ons opnemen.
Locatie:
Het perceel is landelijk gelegen in het buitengebied van Budel nabij bossen, diverse wandel-en fietsroutes en uitvalswegen. Budel is een gemoedelijk dorp, gelegen in de gemeente Cranendonck met alle benodigde voorzieningen. Een keur aan winkels, sportfaciliteiten met o.a. een zwembad en een medisch centrum.
Ruimte voor Ruimte:
De Ruimte voor Ruimte-regeling is in het leven geroepen om veehouderijen op ongewenste locaties, te stimuleren om hun stallen op te ruimen. Om de regeling te kunnen financieren worden er bouwtitels uitgegeven ter compensatie van de veehouders. Deze bouwtitels kunnen gebruikt worden om op door de gemeente aangewezen locaties een woning te realiseren.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Weten wat je kunt bieden op deze woning?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Snijders & de Werdt Makelaars

Lauwerszeeweg 21
5628KE Eindhoven (Noord-Brabant)
T: 040 290 30 30
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Keunenhoek in Budel?

Verkoop je huis tijdens de Open Huizen dag op zaterdag 5 oktober
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis