Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Met de ingang aan de Albert Cuijpstraat ligt in de fraaie wijk Molenbeek van Bergen op Zoom dit perceel bouwgrond waarop een ruime vrijstaande woning/villa mag worden gebouwd. Het perceel is gelegen in een bosrijke omgeving met in de omgeving voornamelijk royale vrijstaande woningen/villa’s op vergelijkbare en grotere percelen. U heeft hier rust en privacy en kunt genieten van de natuur.
Het perceel is gelegen in de nabijheid van de oprit naar de autosnelweg A4 richting Rotterdam, Antwerpen en Breda. Het centrum van Bergen op Zoom met het NS-station is met de auto in enkele minuten bereikt.
Op het perceel rust de bestemming wonen. Op het perceel mag een vrijstaande woning worden gebouwd met een nokhoogte van 10 meter en een goothoogte van 4 meter. De inhoud van de woning moet minstens 500 m3 bedragen en mag maximaal 2.000 m3 bedragen. Hiermee heeft u de mogelijkheid om, in overleg met uw architect en de gemeente, een vrijstaande woning naar uw wens en grootte te bouwen. Op de hoek van het perceel bouwgrond staat een bouwwerk/bijgebouw wat kan dienen als guesthouse of als hobbyruimte. Voorzieningen, zoals elektra, gas en water zijn aanwezig.
Bent u geïnteresseerd? Informeert u dan naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak om de locatie van het perceel te aanschouwen.

* Perceel is gelegen op een prima locatie
* U heeft de mogelijkheid om, binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan, de woning te bouwen naar uw wensen
* Voorzieningen zoals elektra, gas en water zijn aanwezig
* Veel ruimte, rust en privacy

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1944

Pierre Belde Makelaardij

Grote Hazelaar 6
4623AK Bergen op Zoom (Noord-Brabant)
T: 06-53623173
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Klein-Molenbeek in Bergen op Zoom?