Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

* ENGLISH VERSION SEE BELOW *
INSTAPKLAAR WONEN; in deze ruime tussenwoning met 4 grote slaapkamers, gelegen op een superfijne locatie aan een rustig autoluw hofje èn met een tuin van maar liefst 18 meter diep. De tuin biedt veel privacy en er is op ieder moment van de dag wel een zonnig plekje. Ben jij daar naar op zoek? Dan is deze charmante en goed onderhouden woning aan de Beerzehof wat voor jou!
Eigenaresse kan echter pas medio juni verhuizen, dus je moet nog wel even wachten op de woning.
De woning is gelegen in het kerkdorp Acht op loopafstand van lagere school, speelvelden en speelweides, op korte afstand van winkels, scholen en sportvoorzieningen. Met de Boschdijk en Anthony Fokkerweg in de buurt bent u zo in het centrum of op de snelweg.
INDELING:
Begane grond:
Binnenkomen doen we in een entree met de originele tegelvloer, de meterkast en een garderobe. Verder lopend kom je in de sfeervolle woonkamer met een parketvloer en stucwerk wanden en -plafond. Door de vele raampartijen komt er veel daglicht in de woning. Aan de voorzijde is er ruimte voor een royale zithoek en aan de achterzijde bij de open keuken bevindt zich de eethoek. De keuken is in een hoekopstelling uitgevoerd met inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, een vaatwasser, een combi-magnetron en een koelkast. Aansluitend aan de keuken kom je in de bijkeuken met de deur naar de achtertuin en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer en een lichtkoepel. Halverwege de woonkamer bevindt zich een portaal met een volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de trapopgang naar de verdieping.
1e verdieping:
Middels de onlangs opnieuw beklede trap, kom je op de overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn lekker ruim en modern uitgevoerd met een lichtgrijze laminaatvloer en lichte wand- en plafondafwerking. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een eigen wastafel. De ´complete´ badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een ligbad, een aparte douche, een wandcloset en een badmeubel met een wastafel.
2e verdieping:
Middels een vaste trap kom je op de voorzolder met toegang tot een slaapkamer en een technische ruimte/bergruimte. Deze heerlijk ruime slaapkamer is uitgevoerd met een laminaatvloer en heeft naast een dakraam ook een lichtkoepel. In de technische ruimte bevindt zich de cv-ketel en de mechanische ventilatie-unit.
Tuin:
Bij de woning hoort een met zorg aangelegde voor- en achtertuin. De voortuin is in vakken verdeeld met een mooie Catalpa-boom, haagjes met daarbinnen lavendel en hortensia’s. De achtertuin heeft direct aan de woning een gezellig terras met een pad naar de berging achter in de tuin. Naast de border met vaste beplanting heeft de eigenaresse dit najaar een nieuw gazon aangelegd.
Achter in de tuin bevindt zich nog een extra terras om lekker te loungen. De hoge bomen achter de berging zorgen voor veel privacy en er is een eigen achterom. Kortom een heerlijke, onderhoudsvriendelijke, tuin met veel groen.
ALGEMEEN:
- Goed onderhouden ruime tussenwoning
- Schilderwerk buitenzijde geheel 2015, achterzijde beneden en berging najaar 2018
- Recente vernieuwingen: boeiboorden aanbouw, gazon, trapbekleding
- Rustige ligging aan een kindvriendelijk en autoluw hofje
- Voldoende parkeergelegenheid voor de woning dan wel in de wijk
- Fraai aangelegde tuin
- Ideale ligging voor zonnepanelen
- Aanvaarding: medio juni 2019 of zoveel eerder in overleg
* ENGLISH VERSION *
Ready to live; in this spacious house with 4 large bedrooms, located on a super fine location in a quiet courtyard and with a garden of no less than 18 meters deep. The garden offers a lot of privacy and there is a sunny spot at any time of the day. Are you looking for that? Then this charming and well-kept house on the Beerzehof is for you!
However, the owner can only move in mid-June, so you still have to wait for the house.
The property is located in the village Acht within cycle distance from INTERNATIONAL SCHOOL, walking distance of primary school, playing fields and playgrounds, a short distance from shops, schools and sports facilities. With the Boschdijk and Anthony Fokkerweg nearby, you are quickly in the center or on the highway.
LAYOUT:
Ground floor:
We enter in an entrance with the original tile floor, the meter cupboard and a wardrobe. Further on you enter the cozy living room with a parquet floor and stucco walls and ceiling. The kitchen is equipped in a corner with appliances, such as a gas hob, a dishwasher, a combi-microwave and a refrigerator. Adjacent to the kitchen you enter the utility room with the door to the backyard and the connections for the washing equipment Halfway through the living room is a portal with a fully tiled restroom and the stairs to the floor.
1st floor:
Through the recently re-covered staircase, you reach the landing with access to 3 bedrooms and the bathroom. All bedrooms are spacious and modern with a light gray laminate floor and light wall and ceiling finish. The bedroom at the rear has its own sink. The bathroom is fully tiled and equipped with a bathtub, a separate shower, a closet and a sink.
2nd floor:
Through a staircase you enter the attic with access to a bedroom and a technical room/storage room. This spacious bedroom is equipped with a laminate floor. The central heating boiler and the mechanical ventilation unit are located in the technical room.
Garden:
The house has a carefully landscaped front and back garden. The backyard has a cozy terrace directly at the house with a path to the storage room in the back of the garden. In addition to the border with permanent planting, the owner has created a new lawn this fall.
In the back of the garden there is an extra terrace for lounging. The tall trees behind the storage provide a lot of privacy and there is a private back.
GENERAL:
- Well maintained spacious house
- Painting outside of the whole of 2015, backside down and storage autumn 2018
- Recent innovations: fascias construction, lawn, stair coverings
- Quiet location at a child-friendly courtyard
- Sufficient parking for the house or in the neighborhood
- Ideal location for solar panels
- Acceptance: in mid-June 2019 or so much earlier in consultation

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Taxatie huis kopen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning,eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
Hellend dak pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 210
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Aanvaarding opmerking Aanvaarding per 2019-06-17
Tuin lengte achtertuin Lengte 1800 Breedte 580 Oppervlakte 104
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Snijders & de Werdt Makelaars

Lauwerszeeweg 21
5628KE Eindhoven (Noord-Brabant)
T: 040 290 30 30
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Beerzehof in Eindhoven?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis