Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

STARTERS OPGELET!
Op zoek naar een fijne eindwoning die je nog helemaal naar je eigen zin kan maken en in een nog betaalbare prijsklasse ook en je houdt ook van tuinieren of zit je op een mooie dag graag lekker in de tuin, dan is deze woning echt iets voor jou! Een heerlijk lichte woning met een circa 11 meter diepe achtertuin en ook nog eens op fietsafstand van het centrum en openbaar vervoer. Heb je kinderen dan is het heerlijk om met ze naar de dieren te gaan kijken in het om de hoek gelegen dierenparkje.
BEGANE GROND
De hal is voorzien van een betonvloer en spachtelputz wanden. De hal geeft toegang tot de meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars), een verdiepte trapkast, het deels betegelde toilet, de keuken en woonkamer en de trap naar de 1e verdieping. De doorzonwoonkamer van ± 24 m2 met openslaande tuindeuren is voorzien van een laminaatvloer, behangen wanden en een vaste kast. Door de grote raampartijen is deze woonkamer het hele jaar door lekker licht. De dichte deels betegelde keuken van ± 6m2 is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting met kunststof werkblad en rvs-spoelbak. De heerlijk diepe achtertuin is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken bereikbaar.
1e VERDIEPING
De overloop met laminaatvloer geeft toegang tot de 3 slaapkamers, een geheel betegelde doucheruimte en een vaste trap naar de 2e verdieping. De 3 slaapkamers van respectievelijk circa 5m2, 10m2 en 13m2 zijn allen voorzien van een laminaatvloer. De kleinste achterslaapkamer heeft een vaste kast. De geheel betegelde doucheruimte is voorzien van een wastafel, douche en aansluitpunt wasmachine.
2e VERDIEPING
De zolder heeft een houten vloer en is ingedeeld in 2 delen. Een voorzolder met de HR combi c.v.-ketel (2013) en een bergzolder met zowel een klein dakraam als een groot daktuimelraam. De bergzolder is eenvoudig geschikt te maken als een zolderkamer.
OVERIGE
Ruime voortuin.
De ±11 meter diepe achtertuin is voorzien van sierbestrating, plantenborders, houten en stenen erfafscheiding, achterom en een stenen berging van circa 7m2 met elektra en golfplatendak (mogelijk asbesthoudend).
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met deels dubbel glas.
De woning is op de begane grond en 1e verdieping voorzien van een beton/stenen vloer, de 2e verdieping heeft een houten vloer.
De kadastrale opmetingskosten komen voor rekening van verkoper. Het genoemde aantal vierkante meters is derhalve circa en niet exact. Over- en ondermaat na kadastrale opmeting geven partijen geen rechten.
De transportakte van deze woning dient te passeren bij E & L Notarissen te Etten-Leur, dit is een verkoopvoorwaarde van Woonstichting Etten-Leur.
WONING IN GEBRUIK ALS HOOFDVERBLIJF
Koop van deze woning is alleen mogelijk indien hij wordt gebruikt als (of dient als hoofdverblijf van een 1e graads familielid van koper) hoofdverblijf van koper. Koop van deze woning als “belegging” is alleen mogelijk na verkregen toestemming hiervoor van de overheid.
WONEN IN HET CENTRUM VAN ETTEN-LEUR
Het centrum van Etten-Leur is gebouwd vanaf eind 19e eeuw. Diverse stadsvernieuwing in de loop der jaren zorgt ervoor dat er ook veel recente bouw aanwezig is. Uiteraard zijn alle voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, kinderopvang, banken, horeca, openbaar vervoer, huisartsen, bioscoop, etc. aanwezig. Op het Raadhuisplein en de Markt zijn in de zomer gezellige terrasjes te vinden. In het Oderkerkpark vinden regelmatig festiviteiten plaats. Op cultureel gebied is er theater De Nieuwe Nobelaer waarin tevens een bibliotheek, muziekschool en kunstuitleen is gevestigd. Ook is er een overdekt en openlucht zwembad aanwezig en het NS-station is op loopafstand gelegen. Vanuit het centrum zijn de snelwegen richting Breda, Roosendaal en Antwerpen snel bereikbaar.
MEETINSTRUCTIE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.
RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.
WAARBORGSOM OF BANKGARANTIE
Omdat Zegers Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
VERKOOPDOCUMENTATIE
Onze verkoopdocumentatie is met zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, voor eventuele afwijkingen zijn wij niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eindwoning,eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 150
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 0
Bijgebouw schuur Steen
Aantal slaapkamers 3
Tuin lengte achtertuin Lengte 1100 Breedte 600 Oppervlakte 66
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Zegers Makelaardij

Oude Bredaseweg 58
4872AG Etten-Leur (Noord-Brabant)
T: 076-5012009
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Burgemeester Berettastraat in Etten-leur?