Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze fijne, netjes onderhouden 2 onder 1 kapwoning met stenen berging biedt met zijn grote raampartijen een zee aan daglicht. De ligging tegenover de scholengemeenschap maakt de woning extra aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen. Ook een basisschool en winkelvoorzieningen zijn op fietsafstand aanwezig. De woning is eventueel nog geheel naar eigen smaak af te werken.
BEGANE GROND
Ruime hal voorzien van meterkast met 4 groepen en 2 aardlekschakelaars, vaste kast, trapopgang naar de 1e verdieping.
De hal biedt toegang tot het deels betegelde toilet. De fijne, ruime doorzonwoonkamer van ca. 29m2 heeft een deur met toegang tot de achtertuin. De dichte keuken van ca. 5m2 heeft een deur naar de achtertuin en is voorzien van een nette doch eenvoudige keukeninrichting met rvs-spoelbak en een 4-pits gaskookplaat.
1e VERDIEPING
De overloop met vaste kast voorzien van aansluitpunt wasmachine biedt toegang tot de 4 slaapkamers waarvan de grootste voorslaapkamer een vaste kast heeft. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 4,5 m2, 5,5 m2, 12m2 en 12m2.
De geheel betegelde doucheruimte met gipsplaten plafond is voorzien van een wastafel en een douche.
2e VERDIEPING
De zolder biedt plaats aan de HR combi c.v.-ketel (2004), een klein dakraam, heeft een houten verdiepingsvloer en is bereikbaar middels een vlizotrap. De zolder bestaat uit 2 delen en biedt mogelijkheid voor het creëren van een extra kamer.
OVERIGE
Voortuin.
De zeer zonnige ca. 11 meter diepe achtertuin ligt op het zuidwesten en is voorzien van een terras, gazon, plantenborders, natuurlijke en houten erfafscheiding en achterom.
Achterin de tuin staat een stenen berging ca. 7m2 met asbesthoudend golfplaten dak en overdekte entree.
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen.
De kadastrale opmetingskosten komen voor rekening van verkoper. Het genoemde aantal vierkante meters is derhalve circa en niet exact. Over- en ondermaat na kadastrale opmeting geven partijen geen rechten.
De transportakte van deze woning dient te passeren bij E & L Notarissen te Etten-Leur, dit is een verkoopvoorwaarde van Alwel.
WONING IN GEBRUIK ALS HOOFDVERBLIJF
Koop van deze woning is alleen mogelijk indien hij wordt gebruikt als (of dient als hoofdverblijf van een 1e graads familielid van koper) hoofdverblijf van koper. Koop van deze woning als “belegging” is alleen mogelijk na verkregen toestemming hiervoor van de overheid.
WONEN IN ‘DE BANAKKERS’
Deze zuidelijke woonwijk is gelegen rondom buurtcentrum De Kerkwerve. Hier zijn verschillende winkels gevestigd zoals o.a. een grote supermarkt, een bakker, een drogist en een gezondheidscentrum. De wijk Banakkers bestaat uit verschillende woonbuurten met uiteenlopende karakters. Zo is er een historisch gedeelte rondom de Bisschopsmolenstraat, terwijl een ander gedeelte bestaat uit vrij recent gebouwde woningen. De in 1744 gebouwde Bisschopsmolen vormt een markant middelpunt van de wijk. Er zijn veel voorzieningen aanwezig in de wijk zelf zoals een brede school en twee scholengemeenschappen. Aan de rand van de wijk ligt een sportcentrum met bowling-, squash- en tennisbanen. Daarnaast is er in de wijk een nieuw binnenzwembad met buiten een waterspeelplaats. De karakteristieke uitstraling van de wijk en de centrale ligging nabij het centrum maakt dat deze erg geliefd is.
MEETINSTRUCTIE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.
RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.
WAARBORGSOM OF BANKGARANTIE
Omdat Zegers Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
VERKOOPDOCUMENTATIE
Onze verkoopdocumentatie is met zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, voor eventuele afwijkingen zijn wij niet aansprakelijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning 2-onder-1-kapwoning,eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 370
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 150
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Steen
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Tuin lengte achtertuin Lengte 1100 Breedte 600 Oppervlakte 66
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Zegers Makelaardij

Oude Bredaseweg 58
4872AG Etten-Leur (Noord-Brabant)
T: 076-5012009
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Guido Gezellelaan in Etten-leur?