Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt u een moderne woning met garage op een rustige locatie? Wilt u niet klussen maar wonen? Dan hebben wij nu de Leeuwerikstraat 105 te St. Willebrord in de verkoop. Deze woning is instapklaar.
Bouwjaar: 1976
Inhoud: circa 413 m³
Woonoppervlakte: circa 126 m²
Externe bergruimte: circa 22 m²
Kenmerken:
- Moderne woning met lichte afwerking
- Rondom kunststof kozijnen
- Garage en Carport, met sectionaldeur
- Airconditioning ( 2018)
- In topconditie, goed onderhouden woning
- 4 ruime slaapkamers
- Keuken nieuw geplaatst in 2015
- Rondom rolluiken
- Grote, onderhoudsvriendelijke tuin
Indeling
BEGANE GROND
Entree, meterkast, toilet, woonkamer, open keuken (2015) met toegang naar de tuin.
1e VERDIEPING
Ruime overloop, kastruimte, 3 grote slaapkamer, lichte badkamer met ligbad, toilet en wastafel.
2e VERDIEPING
Voorzolder met c.v.-ketel (huur circa € 30,- p/m), 4e slaapkamer.
TUIN
Met veel privacy, straatwerk, veranda en plantenborders. De garage is verlengd met een carport welke ook met een sectionaldeur is af te sluiten. Ook het onderhoud van de tuin is optimaal.
Kom eens vrijblijvend kijken naar deze prachtige woning.
TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.
KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.
DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de webistes van Van De Kasteele Makelaardij wordt vertrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.
COPYRIGHT
©2018 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenceerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning 2-onder-1-kapwoning,eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 413
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Zolder Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel D
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 236
Vrij uitzicht Ja
Aantal toiletten 0
Kwaliteit object Luxe
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Van De Kasteele Makelaardij

Dorpsstraat 92
4711NJ St. Willebrord (Noord-Brabant)
T: 0165 - 38 77 37
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Leeuwerikstraat in St. Willebrord?