Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Verrassend royaal en licht uitgebouwd woonhuis met vijf slaapkamers, zuid-tuin, garage en ruime oprit nabij het centrum van Drunen.

Het lekkere leven in een thuis uit duizenden.

Je nieuwe huis. Of beter: je nieuwe thuis. Misschien had je nog geen duidelijk beeld van hoe het eruit zou moeten zien. Je zoekt natuurlijk ruimte, maar ook rust. Je wilt een plek in de zon en vanzelfsprekend gezelligheid. Je wilt je direct thuis voelen en iedere dag weer al je zorgen van je af laten glijden. Misschien had je nog geen duidelijk beeld van wat dat huis precies is. Tot nu dan, want nu staat Lindehof 12 in Drunen te koop. De ruime twee-onder-een-kapwoning heeft alles voor het gezinsleven dat je zoekt. Een plek voor samen of even alleen. Een leven zonder concessies op de plek waar je echt op je gemak bent en weet dat je alles voor elkaar hebt.

Peter en Mia kochten hun huis 19 jaar geleden. Ze zijn de eerste bewoners en hebben er bijna twee decennia lang alles gehad wat ze zochten in een echt thuis. “We hebben hier natuurlijk een geweldige plek om te wonen. Onze drie kinderen zijn hier opgegroeid en hebben hier alles gehad voor een fijne jeugd. Nu woont alleen onze jongste dochter nog thuis en hebben we al deze ruimte niet meer nodig. Het is tijd voor een volgende stap, al realiseren we ons heel goed wat we achterlaten." Jij hebt vast ook geen enkele moeite om te zien wat de huidige eigenaars achterlaten. Dan kun je bijna niet anders dan ook zien hoe dit ook voor jou een thuis uit duizenden is.

Beste van twee werelden
Je wilt natuurlijk de ruimte hebben om je vrij te kunnen bewegen. Om geen concessies te hoeven doen. In dit huis heb je een plek voor alles en iedereen. Neem de keuken. Als tijdens de bezichtiging je mond een klein beetje openvalt, is dat niet eens vreemd. “We hebben hier familiefeestjes met wel 30 mensen. Dat is geen enkel probleem want er is ruimte genoeg. Ook om voor al die mensen te koken. Op normale dagen is de keuken de plek waar we ’s avonds na ons werk echt tot rust komen.” Fijn samen zijn dus. Maar je hebt af en toe natuurlijk ook even een moment voor jezelf nodig. Het grote voordeel van veel ruimte is dat dat ook gewoon kan. De twee-onder-een-kapwoning heeft vijf slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Zo heeft dus ook iedereen een plek voor zichzelf en geeft het huis je het beste van twee werelden.

Gezelligheid als vanzelfsprekendheid
Misschien heb je niet zoveel zin om te klussen en wil je liever het huis vinden waar je je direct thuis voelt. Ook wat dat betreft val je hier met je neus in de boter. Gezelligheid lijkt hier een vanzelfsprekendheid en heel het huis is ingericht op genieten. De keuken en de bijkeuken, maar ook de woonkamer met het mooie zicht over het hofje en de badkamer met het bad en de douche. Je hebt alles en hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Zeker niet over de staat van onderhoud. “We zijn altijd zuinig geweest op ons huis en hebben alles op tijd onderhouden zonder te beknibbelen op de kwaliteit. Dat is te zien. Misschien wil je wat schilderen, maar daarna kun je je spullen binnendragen, je schoenen uitschoppen, op de bank gaan zitten en je huis je thuis noemen.

Jouw plek in de zon
“We wonen hier heerlijk vrij. Mensen komen hier alleen als ze er moeten zijn. Overdag hebben we de gordijnen altijd open. Inkijk hebben we toch niet.” Rustig wonen vlakbij het centrum van Drunen. Een huis met scholen in de buurt en een groot speelveld voor je kinderen. Maar ook de luxe van een grote oprit en een flinke vrijstaande garage. En omdat het soms blijkbaar echt niet op kan, is er nog de achtertuin op het zuiden. Jouw plek in de zon. Of in het tuinhuis met de loungeset erin. Wat je wilt. Ook buiten staat gezelligheid centraal en heb je alles om gewoon te genieten van het lekkere leven.

Alles gevonden
425.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Lindehof 12 in Drunen. Voor het thuis uit duizenden, waar je je best moet doen om iets te vinden dat je er niet hebt. Voor de plek waar jij en je kinderen bijna niet anders kunnen dan een bijzonder fijn leven hebben. Ga vooral eens kijken. Neem de tijd voor de bezichtiging, om alles op je in te laten werken. Ga gewoon eens aan de eettafel in de keuken zitten en kijk dan eens goed rond. Bedenk je hoe dit ook voor jou de plek is waar je fijn samen bent. Dan kun je, met alle andere dingen die dit huis je biedt, alleen nog maar concluderen dat verder zoeken niet meer nodig is. Dan weet je dat je hier alles hebt gevonden.

Enkele pluspunten van deze woning:
- Gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie nabij het centrum ;
- De woonkamer is zeer ruim, beschikt over veel lichtinval en is voorzien openslaande tuindeuren;
- In 2007 is de woning geheel uitgebouwd en voorzien van een zij-uitbouw;
- Beschikking over vloerverwarming op de begane grond;
- De keuken en sanitair zijn ondanks hun leeftijd(1999) prima en keurig onderhouden;
- Beschikking over een garage en een eigen oprit met 3 parkeerplaatsen;
- Privacyvolle achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van zonnepanelen;
- De woning is relatief jong en zodoende goed geïsoleerd;

Wil je deze twee-onder-een-kapwoning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 589
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 82.5
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 304
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 7.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 1999
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Allround Makelaardij

Korvelplein 212
5025JX Tilburg (Noord-Brabant)
T: 013-5920080
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Lindehof in Drunen?