Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mogen we je even storen? Wij zijn op zoek naar nieuwe bewoners voor deze heerlijke ruime gezinswoning! Hier beschik je met een zeer ruime woonkamer, moderne keuken, 6 slaapkamers, een moderne badkamer en een zonnige voor- en achtertuin over meer dan genoeg leefruimte voor het hele gezin en kun je nog jarenlang van veel woonplezier genieten.
Tel daar de smaakvolle afwerking, het aangename lichtinval en de gunstige ligging bij op en het plaatje is compleet!

Mag jij dit binnenkort jouw thuis noemen?


Wonen
De zeer royale woonkamer is de plek waar iedereen samen komt. Hier eet je samen de dagelijkse maaltijden, hier plof je samen op de bank om die spannende serie te kijken en hier praat je samen over alles wat je bezig houdt. De kinderen maken hun huiswerk aan de grote eettafel en gasten zijn altijd welkom! Een kamer als deze nodigt uit om te leven, te lachen en vooral samen te genieten!

De donkere vloer, de haard en de balken in het plafond vormen een sfeervolle basis om jouw meubels bij te zetten.

Koken
De moderne keuken is afgesloten van de kamer, er is wel een deur vanuit de keuken naar de kamer. Ook is er een deur naar de gang en de tuin. Door de praktische indeling heb je hier alles bij de hand en is er genoeg plek voor je potten, pannen en voorraad. Extra voorraad kun je nog in de trapkast in de gang opbergen.
Uiteraard is er de nodige inbouwapparatuur aanwezig om het je makkelijk te maken.

Slapen
Met maar liefst 6 slaapkamers verdeelt over de 2 verdiepingen kom je geen ruimte te kort. Iedereen heeft zo zijn/haar eigen plekje om zich even terug te trekken en misschien heb je zelfs nog een kamer over om als speelkamer, werkkamer of kastenkamer in te richten.

Alle kamers zijn goed bemeten en netjes afgewerkt met laminaat en elke kamer heeft weer eigen extra's. Zo is er een kamer met vaste kasten en een wastafel, een kamer met mogelijkheid om je wasmachine en droger te plaatsen en zo hebben de zolderkamers ook hun eigen indeling en stijl.

Op de overloop op zolder is nog een vlizotrap naar de bergruimte, zo kun je ook je seizoensspullen netjes opbergen.

Badkamer
De moderne badkamer is netjes met witte tegels op de wand en donkere tegels op de vloer. De inloopdouche, toilet en wastafel maken het helemaal af.

Tuin
Als kers op de taart is er een fijne tuin. Aan de voorzijde is een fraaie voortuin en aan de achterzijde een heerlijke achtertuin. In de achtertuin is een overkapping aan de woning geplaatst, hierdoor kan je langer van de tuin/buiten genieten. Verder is de tuin grotendeels bestraat en afgewerkt met borders met stoere groen planten. Achterin de tuin is een stenen schuur voor je tuingereedschap en kussens.
Vanaf de voorzijde loopt een poort naar de achtertuin. Makkelijk om zo ook de fietsen in de tuin te zetten.

Buurt
De kenmerkende Kwaadeindstraat is de scheidingslijn tussen de buurten 'Gasthuisstraat' & 'Hasselt'.

In deze woonwijken vindt je voornamelijk eengezinswoningen. De meeste straten zijn gebouwd na de oorlog en bestaan uit een mix van koop- en huurwoningen. Verder vindt je in de omgeving nog veel mooie 18e en 18e-eeuwse panden, gebouwd in de tijd dat Tilburg nog een bloeiende textielindustrie had.

In de directe nabijheid zijn het Centraal Station, Albert Heijn XL, Jumbo, basisscholen, speelpleintjes en uitvalswegen richting omliggende plaatsen bereikbaar. Hierdoor is de wijk perfect gelegen. De woningen zijn goed betaalbaar onder de starters maar ook de doorstromers kunnen hier zoals bij deze prachtige woning hun geluk beproeven.


VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE. De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt, de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars.


Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,tussenwoning,Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 485

Overige

Perceel oppervlakte 232

Hendriks Makelaardij Tilburg

Besterdring 223
5014HK Tilburg (Noord-Brabant)
T: 013 5499190
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kwaadeindstraat in Tilburg?