Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Deze heerlijke woning aan de Hobbemastraat 5 in Tilburg is klaar om van eigenaar te wisselen. Strak in de lak, nette vloeren en ook de wanden het plafonds zijn netjes afgewerkt. Hier bepaal je zelf de sfeer en warmte met jouw meubels, accessoires en groene planten. Zet je bank en luie stoel maar neer, maak je bedden op en geniet van je nieuwe thuis!

Kom je snel kijken?

Indeling
We komen binnen in de hal met trap naar boven en de deur naar de woonkamer.

Woonkamer
Heerlijk als je een kamer binnenkomt en je meteen kunt zien hoe jouw meubels hier zouden staan. De nette afwerking van deze woning zorgt ervoor dat je dat meteen kunt zien, je wordt niet afgeleid door gekke kleuren of een onverzorgde vloer. Alles is netjes en het vormt een fijne basis om op verder te bouwen.

De ramen zorgen voor veel daglicht in de kamer. In de achterkamer heb je onder de trap een diepe trapkast voor je extra spullen.

Keuken
De open keuken is voorzien van veel kasten en een lang werkblad, zo heb je alle ruimte voor je potten en pannen en ook genoeg werkruimte om de maaltijden te bereiden.
De keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Door het grote raam komt veel daglicht binnen.

Badkamer
Na de keuken is de badkamer (2017/2019). deze is ook netjes afgewerkt met moderne tegels en sanitair. Er is een fijne douche, een wastafel met meubel en hier vind je ook de aansluiting voor je witgoed. Het toilet is separaat.

Tegenover de badkamer is de deur naar de tuin.

Slaapkamers
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, 2 ruime met vaste kasten en een kleinere kamer. De kleine kamer is een fijne werkkamer of babykamer. Het doorlopende laminaat zorgt voor een rustige sfeer op de verdieping.

Middels een vaste trap is de zolder te bereiken. Ook deze is netjes afgewerkt en naar eigen behoefte in te delen als slaapkamer. De dakkapelen zorgen hier voor extra ruimte en een zee aan licht.

Tuin
De tuin is smal maar met praktische oplossingen kun je hier een hele leuke plek van maken. Er is een berging in de tuin met een achterom. Je kunt vanuit de zijpoort je fiets in de berging zetten en vervolgens via de tuin naar de achterdeur lopen. De berging is geïsoleerd en hier treft men de CV ketel.

Bijzonderheden
Alle ramen zijn voorzien van rolluiken, handmatig te bedienen, behalve het rolluik beneden aan de achterzijde, deze is elektrisch.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen.

Buurt Korvel
De wijk is gelegen tussen de straten: Ringbaan-West, Bredaseweg, Diepenstraat, Oude Goirleseweg en Ringbaan-Zuid. Korvel is een wijk die zeer dicht tegen het stadscentrum aanligt. Het centrum is binnen enkele fietsminuten te bereiken. De wijk kenmerkt zich door de vele jaren '30 woningen. De woningen zijn over het algemeen niet ruim maar vooral starters op de woningmarkt beproeven hier hun geluk. Rondom het Kromhoutpark zijn er nog enkele appartementen waardoor de ouderen ook een fijne woonomgeving hebben.

Basisschool 'De Zuidwester' is centraal in de wijk gelegen aan de Staringstraat. Voor de dagelijkse boodschappen is de Albert Heijn tussen de Berkdijksestraat en de Frederik van Eedenstraat gelegen.

U kunt in de woonwijk vrij parkeren en er zijn ook enkele garageboxen in de wijk aanwezig. De uitvalswegen richting de omliggende plaatsen zijn via de Ringbaan-West gemakkelijk te bereiken.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,tussenwoning,Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 86

Hendriks Makelaardij Tilburg

Besterdring 223
5014HK Tilburg (Noord-Brabant)
T: 013 5499190
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hobbemastraat in Tilburg?