Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

SITUATIE :
Deze vrijstaande woning, gebouwd in 1965, ligt centraal gelegen, aan een rustige straat, in de kern van Heeswijk in de gemeente Bernheze (N-Br). De woning is gelegen in het centrum van Heeswijk en dicht bij voorzieningen zoals de basisschool, sportaccommodaties, kerk, bank, openbaar vervoer en het winkelcentrum waar een tweetal grote supermarkten (Jumbo en Coop) gesitueerd zijn.
Heeswijk ligt tussen ’s-Hertogenbosch en Veghel en heeft een directe aansluiting aan de N279 vanwaar u snel naar de snelweg A50 (richting Eindhoven en Nijmegen) en de A2 (richting Utrecht en Eindhoven) kunt rijden.
Heeswijk is een echt Brabants dorp waar de gemoedelijkheid hoogtij viert en waar men zich heerlijk kan ontspannen en cultureel vermaken. In de kern bevind zich onder andere de abdij van Berne alwaar men ook het regionale biertje Bernebier exploiteert. Aan de rand van het dorp bevind zich kasteel Heeswijk met zijn prachtige uitstraling en natuur, maar ook het natuurtheater De Kersouwe, dat midden in de Heeswijkse bossen ligt. Hier zijn in de zomer van mei tot en met centrum tal van activiteiten, zoals toneelspel, cabaret- en muziekvoorstellingen, maar ook treden er hier dan bekende popartiesten op.

DE WONING :
De vrijstaande woning heeft een oprit van 8,50x3,00 meter (LxBr) waarna men uitkomt bij de carport. Deze is 7,00 meter lang en 3,75 meter breed. Aansluitend aan de carport staat nog een garage, voorzien van een kantel- en loopdeur, van 3,75x8,00 meter.
In de ruime achtertuin (ca 120 m2), op het zuid/oosten, bevind zich een bloemenperk rondom en daarnaast een plantenbak opgetrokken uit copple stones. Naar de woning toe is er nog een terras van klinkers van ca 4,00x4,00 meter.
Binnenkomend door de achterdeur treft u een halletje aan met daarop aansluitend aan één zijde het toilet en aan de andere zijde een berging van 7,50 m2. In deze berging hangt de boiler voor het warm water in de keuken en staat er een inbouwkast.
De andere deur in de hal verschaft u toegang tot de open keuken/woonkamer. De keuken is 3,00x2,75 meter en hierin staat een nog goed werkende, zij het gedateerde, keuken met oven, koelkast, gasstel en afzuigkap. De wanden zijn afgewerkt met tegels en stucwerk. In de keuken is ook nog een kelderkast van ca 60 cm diep en 1,00x2,00 meter groot (geheel betegeld) alwaar uw levensmiddelen heerlijk koel blijven. De verbinding naar de woonkamer is open en afgewerkt met een gemetselde toog. Hieronder bevind zich nog een gemetselde bar met plateau van ca 1,80 meter lang.
De woonkamer van 3,60x6,00 meter is eenvoudig rechthoekig en heeft een openhaard met plateau, beide gemetseld en het plateau afgewerkt met keramische tegels. De wanden zijn afgewerkt met steenstrips en stucwerk.
Terug vanuit de keuken komt u in het voorportaal waar zich de voordeur, de meterkast en de watermeter bevindt. Vanuit dit portaal kunt u met de vaste trap naar de bovenverdieping. Via de overloop, waar nog een inbouwkast aanwezig is, kunt u naar 3 slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping.
De eerste slaapkamer is 3,00x2,75meter en heeft een deur naar het terras dat 4,00x4,00 meter groot is. De tweede slaapkamer is 3,60x3,00 meter en is net als de eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De derde slaapkamer, aan de voorzijde van de woning, is 2,85x2,60 meter.
De badkamer is 2,70x1,85 meter en heeft een toilet en alleen een douche.
Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde van het huis kan men met een vast trap naar de zolder. Op de zolder is nog een extra slaapkamer gecreëerd over de helft van de lengte van het huis. In de andere helft van de zolder bevind zich de verwarmingsketel en is er een grote kast aanwezig.

ALGEMENE INFORMATIE :
Op begane grond niveau hebben de ramen aan de voorzijde, achterzijde en in de keuken, van binnen uit, elektrisch bedienbare rolluiken. In de berging en op de bovenverdieping bij alle ramen en de buitendeur hangen rolluiken die van binnenuit met de hand bediend kunnen worden.
Op de begane grond is er dubbelglas aanwezig. Op de verdieping alleen enkel glas.
Het buitenschilderwerk verdient aandacht evenals de vloerafwerkingen met tapijt welke aan vervanging toe zijn.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 348
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

BouwjaarCV 1985
Perceel oppervlakte 327
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Crane
Dak opmerking Soort dak Zadeldak
Garage carport Ja
Tuin opmerking Tuin rondom Onderhoud Normaal
Eengezinswoning Ja
Garage vrijstaand Steen
Vrijstaande woning Ja
Bijgebouw opmerking Berging Geen berging
Verwarming opmerking Cv-ketel
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Makelaarsland

Keesomstraat 16b
1821BS Alkmaar (Noord-Holland)
T: 088 200 2000
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Graaf Wernerstraat in Heeswijk-Dinther?