Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nabij het centrum van Drunen gelegen karakteristieke vrijstaande woning met oprit, garage, drie slaapkamers en een royale achtertuin op het zuidoosten.

Al je wensen in vervulling laten gaan.

Je nieuwe huis mag best iets bijzonders zijn. Een beetje uitstraling hebben. Je zoekt vast ook niet zomaar een huis, maar vooral een fijn nieuw thuis. Een thuis met voldoende ruimte, het liefst op een mooie locatie. Met de juiste sfeer ook, waar je zelf nog iets aan kunt toevoegen. Julianastraat 30 in Drunen heeft het allemaal. Nog mooier: het vrijstaande huis op het grote perceel staat nu te koop. Ga vooral eens kijken. Dan zie je de geweldige potentie van je nieuwe thuis.

Ruimte voor samen of even alleen
In het ideale huis heb je de ruimte om gezellig samen te zijn. Je hebt niet veel inbeeldingsvermogen nodig om te zien hoe eenvoudig je dat hier voor elkaar krijgt. In de woonkamer, maar zeker ook in de ruime keuken waar je plek genoeg hebt om samen te eten. Op de bovenverdiepingen heb je juist een fijne eigen plek voor iedereen. Je hebt al drie slaapkamers op de eerste verdieping. Stel je eens voor wat een dakkapel doet. Dan heb je ineens ook op zolder een fantastische ruimte. Dan kun je en samen genieten van de dingen die het gezinsleven fijn maken en je op gezette tijden terugtrekken in je eigen kamer. De luxe om te kunnen kiezen dus. Die is niet iedereen overal gegeven.

Mogelijkheden voor nog meer
De woning uit 1957 straalt nog echt het gezellig gevoel van ‘toen’ uit. De ruime hal, sfeervolle woonkamer, de gezellige keuken en eigenlijk alles laat je zien dat je niet eens je best hoeft te doen om je thuis te voelen. Je hebt nog wel een heleboel mogelijkheden om nog meer uit het huis te halen. Bedenk je eens wat je extra hebt als je de muur tussen de woonkamer en de keuken weghaalt. Of, als je nog een stapje verder wilt gaan, als je de woonkamer uitbouwt tot aan het eind van de bijkeuken. Dan heb je een enorme woonkamer én ruimte voor een jaloersmakende leefkeuken. Mogelijkheden te over dus. Zo heb je dus ook het huis dat nog met je kan meegroeien. Waar je al je wensen in vervulling laat gaan. Direct of op termijn.

Ideale locatie
Waar je vast niets meer te wensen over hebt, is de locatie van je nieuwe thuis. Je woont er aan de rand van Drunen-centrum en toch heerlijk vrij. Je hebt een perceel van ruim 400 m² en altijd wel ergens een plek in de zon in je tuin op het zuidoosten. Een tuin waar je ook de privacy hebt om lekker je gang te kunnen gaan. Tel daar nog bij op dat je een eigen garage hebt met een oprit waar je met speels gemak vier auto’s op kwijt kunt en je weet dat je het helemaal prima voor elkaar hebt. Zo vrij als een vogel, maar wel op loopafstand van alles wat je nodig hebt. Lekker toch?

Klaar met zoeken
350.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Julianastraat 30 in Drunen. Voor een zee aan ruimte op een ideale plek. Voor het gevoel van toen en de mogelijkheden om nog veel meer huis te kunnen maken. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat dit het huis is waarmee je echt vooruit kunt. Waar je alles hebt voor het lekkere leven dat je jezelf en de jouwen gunt. De rondgang laat je zien dat verder zoeken niet meer nodig is, omdat dit het thuis is waar je al je wensen laat uitkomen.

Algemeen:
• Gelegen nabij het centrum van Drunen;
• Beschikt over royale 3 slaapkamers op de eerste verdieping;
• Achtertuin van circa 14x15 meter op het zuidoosten;
• Vast trap naar de zolder
• Oprit voor circa 4 auto's;
• Voorzien van veel licht, hoge plafonds en glas in lood ramen;
• Bouwkundig rapport aanwezig, de direct noodzakelijke kosten bedragen: €11.225,00

Wil je deze woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 415
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 210
Garage opp 20.66
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 432
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15
Tuin breedte 14
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 1990
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Cert bouwkundige keuring Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Allround Makelaardij

Korvelplein 212
5025JX Tilburg (Noord-Brabant)
T: 013-5920080
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Julianastraat in Drunen?