Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prijs opmerking: De verkoopmethode van Vastgoed-Auctions.nl is een vrijwillige veiling bij opbod via internet.

Deze woning wordt ingezet op € 285.000,00.

Voor meer informatie en foto's, kijk op onze website www.vastgoed-auctions.nl.

Zeer interessant als beleggingsobject in verband met de mogelijkheid tot het realiseren van een appartement op de eerste etage.

Deze ruime en karakteristieke woning beschikt over drie slaapkamers en een riante achtertuin [19 m2 bij 5.7m2,] met een permanent zwembad{38m2} Een van de unieke kenmerken van deze woning is de bedrijfsbestemming op zowel de woning als de hobbyruimte. De hobbyruimte is maar liefst ca. 55 m² woning is gelegen in een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer en volop parkeergelegenheid. In de omgeving van de woning vindt u een diversiteit aan voorzieningen zoals het levendige winkelcentrum "Wagnerplein" en diverse sportvoorzieningen en scholen. Ook is de woning uiterst gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de ''Vlashoflaan'' & "Stokhasseltlaan". Hierdoor bereikt u eenvoudig de snelwegen richting zowel Eindhoven, Breda, ’s-Hertogenbosch als Waalwijk. 

Begane grond: 
De hal, met leisteenvloer, geeft toegang tot de meterkast (12 groepen), trapopgang en de woonkamer. De woonkamer is verdeeld in een eetkamer (ca. 14 m²) en een woongedeelte (ca. 38 m²). De ruimtes zijn van elkaar gescheiden middels de keuken (ca 20m2) alle beneden ruimtes zijn voorzien van een leisteenvloer met vloerverwarming en stucwerk op de wanden en plafonds. De zitkamer beschikt over openslaande deuren richting de tuin. 

De ruime woonkeuken (ca. 20 m²) heeft een keukenblok in L-opstelling. De keuken is voorzien van veel gemakken. Zo vindt u hier een gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en voldoende opbergmogelijkheden. 

Via een deur vanuit de gang, vindt u de toiletruimte en de badkamer. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een hangcloset. Ook de badkamer is volledig betegeld met vloerverwarming en daarnaast voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche. Daarnaast is er een aansluiting voor was apparatuur aanwezig. 

Eerste verdieping: 
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en een vaste kast. Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en twee aan de achterzijde. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en stucwerk op de wanden en plafonds. De ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning is daarnaast voorzien van een dakkapel en toiletruimte. De andere slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel. Ook de slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een dakkapel. 

Tweede verdieping: 
Bergruimte 

Tuin: 
De riante achtertuin is gelegen op het zuiden en is voor geheel betegeld met graniet. Ook vindt u hier enkele plantenborders. Achterin de tuin vindt u de grote vrijstaande ruimte van 55m² die voorzien is van toiletstroom en stromend water. De ruimte is prima te gebruiken voor mantelzorg, hobbyruimte of een bedrijfje aan huis. 
Achter in de tuin ligt een permanent zwembad van (38m3) met een respectievelijke 7m1 bij 3.5m1. Het zwembad is voorzien van zonne-energie verwarming en een zandfilterpomp.


Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Rentekorting op je ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Leharstraat in Tilburg?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier