Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

HET PARELTJE VAN PARC DE KIEVIT

Vrijstaande en geheel verbouwde vakantievilla. In bosrijke omgeving met de natuur als je buurman. Het betreft hier een tot in de puntjes perfect verbouwde vakantievilla voor meer als honderdduizend euro gerestylt o.a. nieuwe keuken, nieuwe massief eiken vloer, nieuwe badkamer, nieuw stucwerk, alarm en airconditioning.


Als u kiest voor optimaal woongenot, in een sprookjesachtige omgeving, aarzel dan niet en maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging. Alleen een bezichtiging kan u een juiste indruk geven van dit geheel. Voor de koopprijs hoef je het zeker niet te laten, slechts €189.500,- k.k.


Maak een afspraak voor een bezichtiging met één van onze registermakelaars tel. 06-53 309 221 of kijk voor meer informatie op de website: https://www.makelaarsoffice.nl/…/kievit-12b057-baarle-nass…/
Rob van de Starre van het hierboven genoemde makelaarskantoor, kent alle ins en outs van het parc de kievit. De aangewezen makelaar om u van dienst te zijn. Rob heeft het geluk om ook op het park te verblijven.

 

DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.


Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Gratis oriëntatiegesprek

Kenmerken

Algemeen

Overige

In overleg Ja

Makelaarskantoor Die Twee Hertoghen

Aalsterweg 195
5644RB Eindhoven (Noord-Brabant)
T: 040-2118040
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kievit in Baarle-Nassau?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis