Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

MOLENSTRAAT 150 HELMOND

 

Royaal vrijstaand multifunctioneel herenhuis in het stadscentrum van Helmond met 12 kamers en eigen parkeergelegenheid. De woning heeft een vloeroppervlak van maar liefst ca. 438m2 en ligt op een groot perceel van 1307m2.De woning is goed bereikbaar en is gesitueerd op loopafstand van het centrum van Helmond, een supermarkt en van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 11 minuten rijden. De woning is een voormalige Burgemeesterswoning en herbergde ooit een echte Bierbrouwerij.

Zeer royaal perceel met vrijstaande garage en zeer ruime voor- en achtertuin. Er is dus genoeg ruimte voor mogelijke parkeergelegenheden.


Zeer royaal perceel met vrijstaande garage en zeer ruime voor- en achtertuin. Het is hier mogelijk om een grote parkeerplaats te creëren

 

Vraagprijs                     :            475.000,= k.k.

 

 

Aanvaarding                 :        In overleg

 

 

Perceeloppervlakte       :        13 are en 7 c.a.
Globale Indeling:Kelder

Het volledige pand is onderkelderd en biedt een gigantische (berg) ruimte.Begane grond

Dubbele entree met toegang tot 3 royale leefvertrekken, een leefkeuken, twee (voorheen) behandelkamers en toiletruimte.Eerste verdieping

Vier slaapkamers, twee badkamers en een ruime zolderkamer.Tweede verdieping

Ruime zolder kamer.Perceel

Zeer royaal perceel met grote voortuin, eigen oprit, garage en zeer ruime achtertuin. Het is hier mogelijk een grote parkeerplaats te creëren.Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1887

- Vloeroppervlak: ca. 438 m2

- Inhoud: ca. 1900 m3

- Perceel: 1307 m2

- Totaal 12 kamers

- Multifunctioneel pand


Deze omschrijving is met zorg samengesteld om u een goed beeld van de woning te geven echter kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.DE INTERNETBROCHURES ZIJN IDENTIEK AAN DE KANTOORBROCHURES. TEN TIJDEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN EEN KANTOORBROCHURE, U KUNT VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ 1 VAN ONZE REGISTERMAKELAARS VOOR EEN BEZICHTIGING, DEZE ZAL DAN VOOR U EEN KANTOORBROCHURE MEENEMEN. DIRECTIE EN MEDEWERKERS VAN MAKELAARSKANTOOR DIE TWEE HERTOGHEN HOPEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST TE MOGEN ZIJN.

 

 

Deze documentatie is geheel vrijblijvend. De omschrijving en tekeningen zijn samengesteld om U een indruk te geven van dit pand. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze omschrijving of tekeningen geen rechten worden ontleend. Uiteraard kunnen wij voor U in samenwerking met onze hypotheekadviseur(s), zonder extra kosten Uwerzijds, een hypotheek verzorgen die geheel op Uw persoonlijke situatie is afgestemd.Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Overige

In overleg Ja

Makelaarskantoor Die Twee Hertoghen

Aalsterweg 195
5644RB Eindhoven (Noord-Brabant)
T: 040-2118040
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Molenstraat in Helmond?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis