Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Riante bouwkavel van 2.325 m2 op mooie locatie in het buitengebied. Eventueel te koop inclusief goedgekeurd ontwerp voor de bouw van een meergeneratiewoning!!

Door het toepassen van de “Ruimte voor Ruimte” regeling is aan de Kapellaan te Gassel deze bouwkavel ontstaan. Op deze kavel kunt u uw eigen woning (laten) bouwen en zo uw woonwensen in vervulling laten gaan. Eventueel is de aankoop van meer grond bespreekbaar.

GOEDGEKEURD ONTWERP
De gemeente Grave heeft voor deze locatie al een vergunning verstrekt voor de bouw van een meergeneratiewoning, bestaande uit een hoofdwoning en een tweede, kleinere, wooneenheid onder één dak. Zo’n meergeneratiewoning is een ideale oplossing voor ouderen die zelfstandig willen blijven wonen, maar nu of in de toekomst wel een helpende hand kunnen gebruiken. Of andersom, een jong gezin met opa of oma inwonend. In het goedgekeurde ontwerp van de boerderijwoning in landelijke stijl is veel hout toegepast. In overleg kan dit (goedgekeurde!) bouwplan worden overgenomen.

Let op: de gebruikte artist impression is bedoeld om een indruk te geven van de mogelijkheden op deze bouwkavel en betreft niet het goedgekeurde ontwerp. Aan deze artist impression kunnen géén rechten worden ontleend.

OMGEVING
Aan de achterzijde grenst de kavel aan weilanden, een heerlijk rustige en groene woonomgeving.
Landgoed Tongelaar ligt heel dichtbij, hier kunt u uren kunt wandelen en genieten van de natuur, de prachtige kasteelburcht en de mooie boerderijen op het landgoed. Ook de Gasselse Bossen met zijn vele vennen en de stuifzandvlakte zijn op loopafstand. In dit bos is ook een natuurspeeltuin en een hardloopparcours met hindernissen te vinden.

Het dorp Gassel biedt een actief verenigingsleven op cultureel en sportief gebied, een basisschool, gemeenschapshuis etc. Daarnaast heeft Gassel een dorpsservicewinkel 'Ut Turp' waar o.a. een bakker, slager, kapsalon, bibliotheek en cafetaria/pizzeria hun producten en diensten aanbieden, uniek voor zo’n klein dorp!

Gassel behoort samen met kerkdorpen Velp, Escharen en stad Grave tot de Gemeente Grave. Grave is een eeuwenoude vestingstad, prachtig gelegen aan de Maas. De sfeervolle monumentale binnenstad nodigt u van harte uit om te winkelen, rond te kijken, en natuurlijk te genieten van de vele terrassen die de stad rijk is. Dit gecombineerd met het prachtige buitengebied met veel natuurschoon maken Grave een aantrekkelijke gemeente.

Nijmegen bereikt u via de A73 in 25 autominuten, of vanaf de NS-stations in Wijchen of Cuijk in 10 treinminuten.

VRIJ OP NAAM
De kavel wordt 'vrij-op-naam' aangeboden, dat wil zeggen dat alle kosten die gemaakt moeten worden voor de tenaamstelling van de kavel op naam van de koper voor de verkoper zijn. Met deze kosten worden bedoeld: overdrachtsbelasting/btw, leveringsakte notaris, kadastrale registratiekosten, eventuele kadastrale splitsings- of uitmetingskosten. Voor rekening van koper blijven: notariskosten voor hypotheekakte, kadastrale registratiekosten hypotheek, afsluitprovisie hypotheek of advieskosten, eventuele taxatiekosten.


Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2325

DLV Advies

Oostwijk 5
5406 X Uden (Noord-Brabant)
T: 0413-336850
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kapellaan in Gassel?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis