Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een ruim perceel op loopafstand van het centrum gelegen traditioneel en degelijk gebouwde stijl volle ruime vrijstaande woning

Als men zich in deze straat begeeft ziet men onmiddellijk dat het hier een om een rustige woonstraat gaat waar in principe alleen bestemmingsverkeer komt. De op- en afrit van de A-59 zijn in een minuut te bereiken. Het centrum met meerdere supermarkten ligt op loopafstand.
De woning is gesitueerd op een ruim perceel. De entree, middels de hoofd ingang van de woning is aan de zijkant. Als men middels deze deur de woning betreedt komt men in een ruime hal van ca 4 bij 1,9 m opp ca 8 m². In deze hal is een deur naar het woongedeelte. Aan de voorzijde van de hal is de groepenkast geïnstalleerd. De woning beschikt over een zogenaamde voorkamer en een achterkamer. De voorkamer is ca 4,2 bij 4,2 m opp ca 17,5 m². De voorkamer heeft een kozijn waar naast normaal vensterglas ook glas in lood in zit. Tussen de twee ramen in zit een deur waarmee men direct in de voortuin komt. Links achter in de hoek van de achterkamer is eveneens een schouw geplaatst. Van zowel vanuit de achterkamer als de keuken zijn er deuren naar de voorkamer. Verder bevindt zich in de hal de deur waarachter de trapopgang naar de 1e verdieping is. De keuken is aan de linkerzijde voorzien van een authentiek keukenblok met granieten werkblad en spoelbak. Rechts in de hoek is een schouw waaronder het gas fornuis gestaan heeft. Middels een brede doorgang aan de rechterzijde van de keuken voorzien van twee schuifdeuren met veel glas loopt men de achterkamer in. Links in de hoek van de keuken is een deur alwaar men de kelder trap treft. De kelder is vocht en schimmel vrij wat te danken is aan de goede ventilatie van deze ruimte. De kelder heeft een oppervlakte van ca 10 m².
Aan de achterzijde van de woning is destijds een bijkeuken gebouwd . In deze ruimte is in de eerste separate ruimte het toilet geplaatst. In de tweede separate ruimte bevind zich de eenvoudige badkamer. Het netto vloer oppervlak van de bijkeuken is ruim 7 m². Boven de bijkeuken is een berg zoldertje. Woning heeft in vrijwel alle ruimtes voldoende licht inval. De begane grondvloeren zijn van beton en deels voorzien van hout en deels voorzien van vloerbedekking. De woning word verwarmd door middel van centrale verwarming .

1e verdieping
Middels de trapopgang in de hal gaan we naar de eerste verdieping waar vier ruime slaapkamers zijn. De oppervlaktes zijn 2 maal 11 m² en 2 maal ca 15 m². Drie van de vier slaapkamers hebben een of meerdere inbouwkasten. De slaapkamer linksachter heeft een kleine dakkapel.
Op de overloop is een luik waarachter de vlizotrap naar de ruim bemeten zolder is. De zolder meet ca 8,7 m bij 4,4 m en heeft een opp vlak van ca 38 m². De zolder is grotendeels sta hoog.

De woning is in stijl traditioneel gebouwd met fraai metselwerk en een niet alledaags formaat steen.
Het perceel biedt voldoende mogelijkheden, ondermeer parkeren op eigen terrein alsmede het gebruik als terras cq tuin. De tuin achter ligt op het westen en de zijtuin ligt op het zuiden. Kortom vrijwel de gehele dag zon.Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 569
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 294
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 4
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Download uniek woonrapport

Woonrapport
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Pastoor van Akenstraat in Vlijmen?

Aangeboden door:

Allround Makelaardij

Weet wat je koopt!

Download het woonrapport van deze woning

  • Woonlasten
  • WOZ waarde
  • Buurtinformatie
  • Energielabel
  • Wie zijn mijn buren
  • Woninginbraken