Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Opnieuw kunnen we een hele leuke woning in de Reeshof aanbieden welke zeer geschikt is voor starters en jonge gezinnen! Ben je op zoek naar een woning met een mooie uitstraling en een goede ligging, dan is deze woning wellicht jouw nieuwe plek!

In 1996 werden deze woningen aan de Megenstraat gebouwd. Er werd toen weer goed nagedacht over de inrichting van een woonwijk waardoor de wijk ruim van opzet is met veel aandacht voor groenvoorzieningen. De Reeshof heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een populaire woonlocatie. Dit komt niet in de laatste plaats door het grote en zeer uiteenlopende voorzieningenniveau. Zo zijn er meerdere winkelcentra, vele sportfaciliteiten en recreatieve voorzieningen, diverse onderwijsinstellingen en zelfs een NS Station. Sinds enige jaren is het Tangent gereed en via deze rondweg is de ontsluiting van de wijk uitstekend. Je bevind je snel op de A58 of op de uitvalswegen richting Waalwijk. Kortom, de combinatie van woning en locatie maken dit een heerlijke plek om te wonen. Kom het snel zelf zien en bel de makelaar voor een afspraak.

De rij woningen werd met verschillende types gebouwd wat de straat een mooie uitstraling geeft. Deze woning is het grootste type van het project en is zowel aan de voor- als aan de achterzijde voorzien van een dwarskap, waardoor de slaapkamers op de eerste verdieping lekker ruim zijn! Op de zolderverdieping is ook nog een dakkapel geplaatst waardoor ook de zolder te gebruiken is als slaapkamer.

De indeling is als volgt:

Begane grond: Entree, ruime hal met toegang tot de woonkamer, trapopgang, meterkast en gemoderniseerde toiletruimte. De royale keukenruimte is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ingericht met een hoekkeuken. De woonkamer heeft een mooi contact met de achtertuin welke is gelegen op het zonnige westen.

Eerste verdieping: De eerste verdieping heeft 2 erg royale slaapkamers met in het midden van de verdieping de badkamer. De licht afgewerkte badkamer is voorzien van een complete inrichting. Naast een tweede toilet en wandmeubel met wasgelegenheid, is de badkamer voorzien van een ligbad en een douchecabine.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderverdieping met dakkapel, bergruimte en aparte wasruimte.

Tuin: De achtertuin is gelegen op het westen, met berging en achterom.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 355

Overige

Perceel oppervlakte 149
Show with reservation -1
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Megenstraat in Tilburg?

Aangeboden door:

ERA Van den Hoven makelaardij

Weet wat je koopt!

Download het woonrapport van deze woning

  • Woonlasten
  • WOZ waarde
  • Buurtinformatie
  • Energielabel
  • Wie zijn mijn buren
  • Woninginbraken