Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*Sublieme ligging! *Ligging op slechts 20 autominuten rijden van Eindhoven *Laat u tijdens een bezichtiging verrassen door het sprookjesachtig perceel!

In villawijk "Molenheide" op een werkelijk waar magnifiek en sprookjesachtig perceel van maar liefst 6270m2 gelegen vrijstaande bungalow met gastenverblijf cq. kantoor-/praktijkruimte. De woning is gebouwd in de jaren '60 en in de loop der jaren door de huidige eigenaren geheel geïsoleerd, verduurzaamd en gemoderniseerd o.a.nieuwe badkamer, toiletruimte, nieuw schilderwerk, houten kozijnwerk met dubbele beglazing, nieuw dak en zonnepanelen. Ondanks de unieke vrije ligging aan de rand van de Lieshoutse bossen is de dorpskern van Lieshout geheel goed bereikbaar alsmede uitvalswegen richting Eindhoven en Helmond en Nuenen.

Wat opvalt aan de woning: - Geheel goed geïsoleerd (dak-/ muur- en vloerisolatie + dubbele beglazing) en voorzien van zonnepanelen; - Met separaat gastenverblijf / kantoor; - Unieke vrije ligging op magnifiek perceel!; - Ligging aan de rand van de Lieshoutse bossen op ca. 20 autominuten van Eindhoven en Helmond'; - Prijs op aanvraag.

INDELING VAN DE WONING Twee toegangspoorten aan de voorzijde van de woning, ruime oprit voor het stallen van meerdere voertuigen, de fraai verzorgde voortuin is onder architectuur aangelegd zorgt voor veel privacy.

HAL/ ENTREE Overdekte en verlichte entree, ruime ontvangsthal met natuurstenen vloer, meterkast (hier bevindt zich ook de omvormer ten behoeve van de zonnepanelen), geheel luxe vernieuwde en betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, toegang tot de woonkamer, studeer-/werkkamer en de keuken.

WERKKAMER/STUDEERKAMER Ruime werkkamer/studeerkamer eventueel ook te gebruiken als vierde slaapkamer, leistenen vloer, inbouwkast, grote raampartij met vrij zicht over de tuin.

WOONKAMER Royale woonkamer (Z-vormig) met niveauverschil (drie traptreden), granieten vloer voorzien van vloerverwarming, royale raampartij met subliem uitzicht op de achtertuin, speksteenkachel, tweede hoger gelegen living tevens afgewerkt met prachtige granieten vloer, alle wanden en plafond zijn voorzien van gladpleisterwerk. Vanuit de woonkamer is er tevens toegang tot de kelderruimte (voldoende stahoogte) met aparte CV-ruimte (HR-Ketel Vaillant Ecotec 2020).

WOONKEUKEN EN BIJKEUKEN Seperate woonkeuken (ca 40m2) met terrazzo vloer, fraaie gietijzeren kachel, "Poggenpohl"keuken (in U-opstelling) voorzien van inbouwapparatuur te weten een keramische kookplaat, verlaagd plafond met inbouwafzuigkap en spots, koelkast, magnetron, vaatwasser, oven en close-inn boiler. Grote schuifpui met toegang tot het buitenterras. De bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken en heeft aansluitingen van was- en droogvoorzieningen, stortbak met koud en warmwater, opstelling voor de geiser en inbouwkast over de volledige breedte.

BADKAMER Luxe vernieuwde en geheel met natuursteen betegelde badkamer o.a. voorzien van vloerverwarming, royale inloopdouche, wandcloset, dubbele wastafel met meubel en systeemplafond met afzuiging.

SLAAPKAMERS Slaapkamer 1 (ca. 16m2). Royale kamer aan de voorzijde van de woning op dit moment in gebruik als hobbyruimte, houten vloer met vloerbedekking, draai-kiepramen met hor, wanden afgewerkt met gladpleisterwerk. Slaapkamer 2 (ca 12m2). Tweede slaapkamer met inbouwkast op dit moment in gebruik als kledingkamer. Tevens voorzien van draai-kiepraam en hor. Slaapkamer 3 (ca 26m2). Royale "Master" slaapkamer aan de voorzijde van de woning afgewerkt met vloerbedekking en gladpleisterwerk.

TERRAS/BUITENRUIMTE Overdekt en verlicht terras afsluitbaar door middel van elektronische screens.

GASTENVERBLIJF/KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE Ruim en multifunctioneel bijgebouw (ca. 70m2 vloeroppervlakte) met eigen elektra-, water- en warmtevoorzieningen (Vaillant HR Ecotec bouwjaar 2020) en alarminstallatie. Dit ruime bijgebouw is volledig geïsoleerd en is onderverdeeld in twee verdiepingen. Je komt binnen via de hal met meterkast, fraaie ingebouwde keuken, toiletruimte met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en trap naar ondergelegen verdieping (deels gelegen onder maaiveld). Dit ruime bijgebouw is prima te gebruiken als kantoor aan huis, praktijkruimte, hobbyruimte en/of separaat gastenverblijf/ mantelzorgwoning.

TUIN/ PERCEEL De tuin is onder architectuur aangelegd met meerdere terrassen, wandelpaden, vijverpartij en een ruim bosperceel is bewaard gebleven. Om een goede indruk van het riante perceel te krijgen hebben wij een aparte dronevideo laten opstellen hetgeen te bekijken is op Funda en onze eigen website www.erafocus.nl. De uniekheid van dit perceel kunt u echt pas ervaren tijdens een bezichtiging ter plaatse waartoe wij u uiteraard uitnodigen!

LOCATIE EN LIGGING Unieke ligging in villawijk "Molenheide' aan de rand van de Lieshoutse bossen op korte afstand van het centrum van Lieshout nabij diverse uitvalswegen richting o.a. Eindhoven, Helmond, Son en Breugel, Sint- Oedenrode en Nuenen.

BIJZONDERHEDEN - Betreft zeer goed onderhouden vrijstaande bungalow met gastenverblijf op een royaal sprookjesachtig perceel van 6270m2; - Woonoppervlakte bungalow ca. 215m2 (inhoud ca. 900m3), gastenverblijf cq. kantoorruimte of praktijkruimte van ca. 70m2 (inhoud ca 300m3); - Unieke ligging op royaal perceel ca. 100 meter diep en 60 meter breed; - Nagenoeg geheel goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen; - Voorzien van 2 stuks nieuwe CV-ketels Vaillant HR Ecotec bouwjaar 2020; - Recent geheel opnieuw geschilderd, plat dak reeds vervangen; - Houten kozijnwerk met dubbele beglazing en horren; - Ligging aan de rand van de Lieshoutse bossen op ca. 20 autominuten van Eindhoven en Helmond;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 868

Overige

Perceel oppervlakte 6270

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 215
Inhoud woonhuis 868

Overige

Perceel oppervlakte 6270

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA