Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bestaande jaren 30 woning op een perceel van totaal 2230 m2.

Prachtige jaren-30-stijl woning waarbij nog vele authentieke kenmerken bewaard zijn gebleven, gelegen op zeer gewilde woonlocatie in het centrum van Best. De woning telt op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De begane grond is voorzien van een en-suite living, separate eetkeuken, berging, toilet, separaat kantoor en een prachtige ruime ontvangsthal met vestibule. De 2e verdieping is via een vaste trap bereikbaar: een prachtige zolderruimte van ca 4 meter hoog met ruimte voor nog meer slaapkamers.

INDELING BESTAANDE JAREN 30 WONING: ORANJESTRAAT 30 “SPIJKERHOEK”

BEGANE GROND

Prachtige entree; hal met vestibule.

Mooie authentieke houten trapopgang met bordes en vide. Deur naar woonkamer, kantoor en keuken.

Dichte eetkeuken met landelijke keukeninrichting met de nog originele wandtegels uit 1936. De keuken is voorzien diverse apparatuur. Vanuit de keuken een deur naar de riante bijkeuiken, woonkamer en de achtertuin.

Ruime bijkeuken met separaat betegelde toiletruimte.

Woonkamer met en suite deuren. Prachtig hoog stucwerk plafond.

Via de houten bordestrap; overloop met aansluitend 3 ruime slaapkamers, alle voorzien van inbouwkasten en een vaste wastafel. Originele binnendeuren aanwezig.

De deels betegelde badkamer is netjes maar gedateerd, doch een prima ruimte voor een mooie nieuwe badkamer met voldoende ruimte voor een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. Tevens nog aanwezig op de badkamer; een ruime inbouwkast, praktisch voor linnengoed.

Via een vaste trap toegang tot de 2e verdieping; een prachtige ruime zolder met 4 meter hoogte. Hier zijn een 4e en 5e slaapkamer te realiseren.

Opstelling CV-ketel Neft (1995). De zolder is niet in kaart gebracht op tekening, de afmetingen zijn voor het achterste deel van de zolder 6,57 x 7,27 meter en het voorste deel 8,25 x 3,42. De zolder is 3,80 m hoog.

De achtertuin van de woning behoort nu nog tot het gehele perceel. Het gaat hierbij om één kadastraal nummer: kadastraal bekend Sectie H, nummer 1480, groot 22 are en 30 centiare.

• De woning is gedateerd maar goed onderhouden.
• Op de garage zit een sloopvergunning, zodat een toegangsweg kan worden aangelegd naar het perceel waar het nieuwbouwproject kan worden gerealiseerd.
• Eigen oprit, biedt zeker nog plaats voor tenminste 2 auto’s. (na afsplitsing perceel).
• Zeer gewilde woonlocatie. Slechts 1 minuutje van de winkels in de Boterhoek.
• Het huis bevat nog zeer veel authentieke details, o.a.; glas-in-loodramen, de oude binnendeuren, vestibule, en-suite deuren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Perceel oppervlakte 2230

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Perceel oppervlakte 2230

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Best Housing