Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zien jullie de foto's en dromen jullie al helemaal weg bij het zien van dit unieke appartement? Is het altijd al jullie droom geweest om te wonen op dé locatie van Steenbergen?

De meeste dromen zijn bedrog, maar nu toch niet! Dit heerlijke appartement heeft een fantastische ligging aan de voet van de iconische watertoren en een heerlijke loggia om te genieten van het zonnetje.

HIGHLIGHTS
• Ruimte, rust en comfort.
• Het appartement is grotendeels recent gerenoveerd.
• Binnenkort staat er een camera ploeg bij jullie aan de voordeur. Woonprogramma's zijn namelijk jaloers op de esthetiek van jullie appartement.
• Heel de dag door kunnen jullie genieten van het zonnetje op de loggia, deze is namelijk gunstig gelegen op het zuidoosten.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van circa 120 m², een heerlijke loggia van circa 10 m² en een inhoud van circa 425 m³.
• De Watertoren zelf betreft een Gemeentelijk Monument en is gebouwd in ca. 1950. De architect is de uit Roosendaal afkomstige J.M. Hurks. Het ontwerp van de watertoren is afgeleid van Italiaanse proto-romaanse stijl. Karakteristiek voor de periode van de wederopbouw. Het wordt gekenmerkt door een schilderachtige en evenwichtige compositie van bouwvolumes, grote zorgvuldigheid en een fijn gevoel voor detail. Een van verre zichtbare toegangspoort tot de stad. Oh ja en daaronder kunnen jullie gaan wonen ;)

Jullie wonen nu zeer waarschijnlijk in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op loopafstand bevindt zich het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Bergen op Zoom, Breda, Rotterdam en Antwerpen.

INDELING
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een eigen entree en berging op de begane grond.

De hal/entree is afgewerkt met vloerbedekking, gesauste wanden en gestuct plafond. De entree is voorzien van een trapopgang met traplift vanaf de begane grond en biedt toegang tot de meterkast (begane grond), garderobe en woonkamer.

De riante woonkamer is afgewerkt met een parket vloer, gesauste wanden en spuitwerk plafond. De woonkamer biedt toegang tot het betegeld toilet met fonteintje, de open keuken, slaapkamers, badkamer en de loggia door middel van een glazen schuifpui.

Een landelijke open keuken afgewerkt met een betegelde vloer, gelambriseerde wanden en spuitwerk plafond. De in hoek opgestelde keukeninrichting is voorzien van boven- en onderkastjes, diverse inbouwapparatuur, een spoelbak, inductie kookplaat (2021), afzuigkap (2021), koelkast, vaatwasser (2021) en een extra recht opgesteld werkblad.

Bijkeuken c.q. netwerkkast is voorzien van een CV-ketel, netwerkaansluitingen (internetpunten) en een aansluiting voor wasmachine en droger.

Slaapkamer 1 afgewerkt met een laminaatvloer, gestucte wanden en spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouwschuifkast en biedt toegang tot de loggia middels een openslaande deur.

Slaapkamer 2 afgewerkt met een laminaatvloer, gestucte wanden en spuitwerk plafond.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer en -wanden en gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, 2e toilet en een dakraam.

De loggia afgewerkt met een houten vloer, gestucte wanden en spuitwerk plafond. De loggia is gelegen op het zonnige zuidoosten en voorzien van verlichting en ramen die verwijderd kunnen worden in de zomer.

De separate berging gelegen op de begane grond is voorzien van voldoende opbergruimte voor jullie (uit de hand gelopen) hobby of gewoon voor opslag van fietsen c.q. scooters.

Dit unieke appartement is zeer beslist een bezichtiging waard!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De NEN2580-meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN:
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor.
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 120
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1955
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 120
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Nassaulaan in Steenbergen?

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Nassaulaan in Steenbergen?