Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek landelijk in een lommerrijke omgeving gelegen bouwkavel voor de bouw van één of twee vrijstaande woningen op een perceel van 1.400 m² met een fraai landelijk uitzicht aan de voor en achterzijde.

Nog nooit was uw droomwoning zo bereikbaar!

Wie kent het niet: fantaseren over het huis van uw dromen: voldoende ruimte binnen én buiten, in een mooie landelijke omgeving. En het liefst bepaalt u zélf de architectuur, de grootte van de woonkamer en de hoeveelheid slaapkamers. U bent op het Doornedijkje in Steenbergen nog slechts één stap verwijderd van die droom!

Momenteel zijn de opstallen nog aanwezig waardoor het object middels kosten koper kan worden aangeboden. Voor de sloop en sanering van de grond zijn reed offertes aanwezig welke uiteraard via ons kantoor verkrijgbaar zijn.

De landelijke en lommerrijke ligging in het buitengebied is prachtig. Het perceel is gelegen op slechts 5 minuten van afrit A4 en tevens binnen 5 minuten afstand van alle gewenste centrum en winkelvoorzieningen. Op slechts 30 autominuten bent u in Rotterdam, Breda, Goes of Antwerpen.

Heeft dit alles uw interesse gewekt? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Proces
"Make your dream come true"
De grond is reeds bestemd als woongrond en beschikt over een bouwvlak. Indien gewenst kunt u kiezen voor 1 vrijstaande woning, de kavel splitsen ten behoeve van 2 woningen of bijvoorbeeld ten behoeve van een 2-onder-1-kap woning. De aankoop met iemand samen is dan ook zeker denkbaar. Zodra u de grond heeft aangekocht kunt u direct van start met tekenen en de bouwvergunning!

De richtlijnen van het bestemmingplan zijn via ons kantoor verkrijgbaar waardoor u een beeld krijgt van de maximale inhoud, bouwhoogte en bijvoorbeeld goothoogte van het hoofdgebouw alsmede het bijgebouw.

In 4 stappen leggen wij u graag het proces uit:

Stap 1
1. Eigen ontwerp
Proces in eigen ontwerp:
Als u definitief heeft besloten de bouwkavel aan te kopen en u maakt geen gebruik van het huidige ontwerp, stapt u naar een architect van uw keuze, die -rekening houdend met de gemeentelijke randvoorwaarden- uw wensen naar een eerste ontwerp vertaalt. Als aanvulling op die randvoorwaarden stelt hij een programma van eisen op. Waar komt welke ruimte, en hoe groot worden ze? In welke stijl wordt er gebouwd?

Deze vragen, en vragen over zaken als materiaal- en kleurkeuzen, installaties en afwerking worden beantwoord.

De gemeentelijke randvoorwaarden en het programma van eisen resulteren in een woning die op z'n plek is in de omgeving en uiteraard binnen uw budget past. Als het ontwerp in grote lijnen en naar tevredenheid af is, wordt het al snel aan de Welstandcommissie voorgelegd.
Deze toetst uw plannen. Groen licht? Dan vult u samen met uw architect de details in.

Stap 2
2. Het definitief ontwerp en de bouwaanvraag
Langzaam veranderd het grof ontwerp in een definitief ontwerp. Nu is het tijd voor de officiële bouwaanvraag. De gemeente bekijkt en beoordeelt de bestektekeningen, met daarin alle details van uw woning.

Gelijktijdig met de aanvraag bouwvergunning vraagt u bij verschillende aannemers op basis van de bestektekeningen offertes aan.

U selecteert nu een aannemer zodat u bij het verkrijgen van een vergunning ook meteen met de bouw kunt starten. Dat voorkomt oponthoud.

Stap 3 en 4
3. De bouw start!
De bouwvergunning is verleend en de aannemer geselecteerd. Met andere woorden: de bouwwerkzaamheden kunnen beginnen.

In dit stadium houdt u zich, eventueel met uw binnenhuisarchitect, bezig met de gedetailleerde afwerking van uw woning. Mits u deze keuzes niet reeds bij het definitief ontwerp heeft gemaakt. U kiest een keuken en apparatuur, badkamer met sanitair en tegels, vloer-, wand- en plafondafwerking, enzovoorts.

4. Het eindresultaat: de oplevering!
De woning is af? Proficiat!
De aannemer levert uw droomwoning op. Na de verhuizing kunt u in alle rust gaan genieten van uw net gerealiseerde droomhuis in Steenbergen.

Bouwkavel
De bouwkavel heeft een grootte van circa 1.400 m².

Bouwvoorschriften
In de bijgevoegde bestemmingsplanvoorschriften treft u de bebouwings-voorschriften aan.

Bestemming
De bestemming van de kavel is conform bijgevoegde bestemmingsplanvoorschriften woondoeleinden met de mogelijkheid één of twee vrijstaande woningen of een 2-onder-1-kap woning te realiseren met bijgebouwen.

Diversen:
-De unieke locatie dient beslist bezichtigd te worden voor het verkrijgen van een goede indruk.
-Aan de voorzijde kijkt u uit op een watergang welke uitloopt in een gemaal, aan de achtertuin kijk u uit op landerijen. Ideaal vrij gelegen dan ook en toch verrassend dichtbij de winkels, voorzieningen, etc.
-Reeds is voor dit object een sloopofferte (incl. verwijdering van asbest) en een saneringsofferte aangevraagd inzake het ''schoon maken'' van de grond alvorens bouw. De kosten bedragen respectievelijk € 35.000,- en € 120.000,- incl. BTW.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1400
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1400
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Doornedijkje in Steenbergen?

Aangeboden door:

Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Doornedijkje in Steenbergen?