Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*BEZICHTIGINGSSTOP* in verband met de grote interesse voor deze woning is er een bezichtigingsstop.
Deze uitgebouwde tussenwoning heeft een gezellige doorzonkamer, een fraaie open keuken, drie slaapkamers (inclusief zolderkamer met dakkapel) en een moderne badkamer. In de aangebouwde bijkeuken is onder meer de aansluiting voor de wasapparatuur. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
Schuin tegenover de woning ligt een klein speelveldje en een paar meter verder heb je het wandelgebied langs rivier de Mark. Op loopafstand liggen onder meer het dorpscentrum met goede winkel- en verzorgingsfaciliteiten, een basisschool, het openlucht zwembad en opstapmogelijkheid voor openbaar vervoer. Verder ligt de bourgondische stad Breda op slechts ca. 20 fietsminuten afstand en er is een snelle autoverbinding naar de snelwegen A59, A16 en A27.
Ben je overtuigd na het bekijken van de foto’s en het lezen van de beschrijving maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging.

Entree/hal met toiletruimte v.v. een wandcloset en waterfonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping; meterkast (9 groepen en 3 aardlekschakelaars) onder de trap; toegangsdeur naar de woonkamer. Er is een gezellige woonkamer met erker en een fraaie moderne open keuken. Deze keuken is v.v. van een spoeleiland v.v. een Quooker kraan en vaatwasser; keramisch 4 pits kookplaat met afzuigkap; combimagnetron; koelkast en diverse onder en bovenkastjes. In de aangebouwde bijkeuken tref je onder meer de wasmachine en wasdroger aan en een extra diepvierkast.

Vanaf de overloop kom je in de twee slaapkamers, de badkamer, de voormalige badkamer welke in gebruik is als bergruimte en er is een vaste trap naar de 2e verdieping.
De oppervlakte van de slaapkamers zijn respectievelijk:
Slaapkamer 1: ca. 10.19 m² met eigen wastafel en deur naar balkon
Slaapkamer 2: ca. 12.94 m²
De badkamer is v.v. ligbad een inloopdouche, 2e toilet, een dubbel wastafelmeubel en een handdoekenradiator.

Er is een overloop/voorzolder met een berging waarin de CV combiketel geplaatst is.
De ruime zolderkamer heeft een dakkapel met kunststof kozijnen, dubbel glas en v.v. een screen. Er is een grote kastenwand met schuifdeuren.

Er is een voor- en achtertuin.
De achtertuin ligt op het oosten en heeft een berging van ca. 5.90 x 2.20 m. met een deur naar de brandgang.
De voortuin ligt op het westen.

Via een deur in de slaapkamer aan de voorzijde van de woning kom je op het balkon.

BIJZONDERHEDEN
• Fijn eengezinswoning met een fraaie keuken en een moderne badkamer.
• Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
• Aangebouwde bijkeuken
• Onderhoudsvriendelijke achtertuin
• Op een rustige locatie gelegen.
• Basisscholen op loopafstand.
• Dorpscentrum op loopafstand.
• Natuur, wandelgebied op loopafstand.
• Terheijden: een gezellig en actief dorp met ca. 6000 inwoners, o.m. voorzien van alle winkelfaciliteiten voor de dagelijkse benodigdheden, drie basisscholen en
meerdere sport- en ontspanningsmogelijkheden. Breda ligt op ca. 20 fietsminuten afstand en er is een snelle autoverbinding naar de snelwegen A59, A16 en A27.

BEZICHTIGING / BROCHURE
Om een goede indruk van deze woning te krijgen nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
Afspraak uitsluitend via Reimus Makelaardij Tel. 076-593 3134 of [email protected]

ALGEMEEN
• Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.
• In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
• Een koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand onder de opschortende voorwaarde dat zowel verkoper als koper de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
• Deze vrijblijvende informatie is door Reimus Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen desgewenst door koper worden gecontroleerd.
• Door Reimus Makelaardij wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid w.o. tekeningen, afmetingen, oppervlakten, jaartallen en schaalaanduidingen of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Vanaf 1 juli 1993 geldt een verbod op het verwerken en bewerken van asbesthoudende materialen.
Voor woningen welke gebouwd zijn vóór of omstreeks 1 juli 1993 nemen wij de asbestclausule op.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig/verwerkt kunnen zijn of zijn. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn. Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid en/of verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen kan voortvloeien. Bovendien wordt elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, als gevolg van de aanwezigheid en/of de verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen, uitgesloten.

Voor woningen ouder dan 25 jaar wordt de ‘ouderdomsclausule’ opgenomen.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning (en evt. bijgebouwen) meer dan 25 jaar oud zijn, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, aanzienlijk lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water en gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht.
Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopovereenkomst) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken.

Onderzoeksplicht / Bouwkundige keuring.
** Koper verklaart dat Reimus Makelaardij & Hypotheken vóór het tot stand komen van de koopovereenkomst heeft gemeld dat de koper een onderzoeksplicht heeft en zelf dient te (laten) onderzoeken of de onroerende zaak aan alle eisen beantwoordt (bijv. controle van de bouwkundige staat). Eventuele gebreken, onvolkomenheden, bijzonderheden, enz. worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 van de koopovereenkomst omschreven gebruik. Koper kan géén rechten ontlenen aan de onderhavige fotopresentatie, meetgegevens/maatvoeringen, andere verkoopinformatie of mondeling verkregen informatie. Alleen de in de koopakte opgenomen garanties c.q. vrijwaringen zijn bindend.

ALS MAKELAAR ZIJN WIJ ACTIEF IN DEZE REGIO’S:
• Breda e.o. • Terheijden • Wagenberg • Made • Hooge & Lage Zwaluwe • Drimmelen • Geertruidenberg • Teteringen • Oosterhout •

PERSOONLIJK KENNIS MAKEN MET ONS EN ONZE DIENSTVERLENING?
Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling van je huis of vraag een gratis service gesprek aan. Telefoon 076-593 3134

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 109.7
Inhoud woonhuis 363
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 54
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 142
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 109.7
Inhoud woonhuis 363
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 54
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 142
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Liedekerkestraat in Terheijden?

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Liedekerkestraat in Terheijden?