Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jullie zijn op zoek naar een vrijstaande woning met karakter en op loopafstand van alle benodigde voorzieningen. Check, Check, Dubbelcheck! De woning biedt door de gunstige ligging een perfecte mix tussen een rustige thuisbasis en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

De afwerking van de woning is enigszins gedateerd. Voor jullie als potentiële kopers is dit de ultieme kans om de woning geheel naar eigen smaak, sfeer en prijsniveau kunnen afwerken.

HIGHLIGHTS
• De karakteristieke elementen vinden jullie terug in deze woning.
• Genieten van het prachtige groene uitzicht in de tuin rondom waar jullie heerlijk vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje.
• Jullie zoeken een huis met veel slaapkamers en ja wij bieden er nu al reeds 4 met de mogelijkheid tot uitbreiding van 5 à 6 door middel van een vaste trap naar de 2e verdieping.
• De riante bijkeuken kan natuurlijk ook uitstekend gebruikt worden voor een uit de hand gelopen hobby.
• Een jonge CV-Ketel (Remeha) uit 2017, dus die hoeft niet meer op het verlanglijstje.
• Unieke combinatie van wonen en werken. De woning biedt de ruimte om een kantoor aan huis te vestigen.
• Een veilig gevoel? Check! De woning is voorzien van rolluiken.

Jullie wonen nu zeer waarschijnlijk in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dinteloord ligt in het mooie West-Brabant en hier zijn jullie in slechts 30 minuten.

Dinteloord is een gezellig dorp met een historisch centrum, prachtige jachthaven, de Dintelse Gorzen en natuurlijk niet te vergeten het nabijgelegen vestingstadje Willemstad waar de historische Forten bezocht kunnen worden. Zijn jullie avontuurlijker ingesteld? Binnen no-time bereiken jullie diverse recreatiegebieden zoals de Biesbosch, de Grevelingen en de stranden aan de Zeeuwse kust. Dinteloord beschikt over alle nodige voorzieningen en een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en natuurlijk Bergen op Zoom.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

De ruime hal/entree is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en gestuct plafond. De hal biedt toegang tot het betegeld toilet, kelder, woonkamer, keuken en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en gestuct plafond. De woonkamer biedt een zee aan daglicht door de grote raampartijen en toegang tot de meterkast.

De gesloten keuken is afgewerkt met een zeilvloer, gestucte wanden met tegellambrisering en houten plafond. De in een hoek opgestelde keuken is voorzien van een werkblad, onderkastjes, gasfornuis, oven en koel-vries combi. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en boardplafond. De bijkeuken is voorzien van aansluiting voor de wasmachine en droger en biedt toegang tot de achtertuin middels een tuindeur.

De woning beschikt over een heerlijke tuin rondom en is afgewerkt met sierbestrating, borders en omheind met houtendelen. De achtertuin is voorzien van buitenverlichting en een achteruitgang.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)

De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en houten plafond. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, kantoor, badkamer, twee bergkasten en toegang naar de 2 verdieping middels een vlizotrap.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, behangen wanden en een houten plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en rolluiken.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en houten plafond. De slaapkamer is voorzien van rolluiken.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en houten plafond. De slaapkamer is voorzien van rolluiken.

Slaapkamer 4, thans in gebruik als kantoorruimte, is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en houtenplafond. De slaapkamer is voorzien van rolluiken.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en houten plafond. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, natuurlijke ventilatie en een 2e toilet.

2e VERDIEPING (houten vloer)

De bergzolder is door middel van het toevoegen van een vaste trap eenvoudig om te bouwen naar een mogelijke slaapkamer. De bergzolder is afgewerkt met houten vloer, betonnen wanden en houten plafond. De bergzolder biedt toegang tot de c.v.-ketel.

Deze woning is zeer beslist een bezichtiging waard!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 112
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 232
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 112
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 232
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Groene Kruisstraat in Dinteloord?

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Groene Kruisstraat in Dinteloord?