Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

==English text below==

Heerlijk vrij wonen in de geliefde wijk Putten: een prachtig gelegen, sfeervolle en architectonisch bijzonder vormgegeven vrijstaande villa met mooi aangelegde tuin rondom en optimale privacy. Uniek is dat deze ruime villa uiterst comfortabel en nagenoeg energieneutraal is.
Het betreft een moderne, ruime woning met vijf tot zes slaapkamers, geheel onderkelderd, met een uitzonderlijk mooie nokhoge veranda met buitenhaard. In de riante woonkamer zorgen kamerhoge ramen en twee schuifpuien voor een prachtige lichtinval. De luxe complete leefkeuken met kookeiland biedt uitzicht op een wandel- en fietspad. Een open trap leidt via de grote lichte overloop naar de master-bedroom met walk-in closet, twee ruime slaapkamers en de complete badkamer op de eerste verdieping. In de woonkelder twee ruime slaapkamers, een heerlijke sauna met ook infraroodlampen, douche, apart toilet. Een royale slaapkamer is ook te gebruiken als een multi-functionele ruimte, b.v. als game-room / man cave / fitnessruimte / muziekruimte / logeerkamer etc. Fraai aangelegde en op landelijke wijze omheinde tuin rondom, achterzijde op het zuiden gelegen met vrij uitzicht en optimale privacy. Achter in de tuin een markante vrijstaande kantoorruimte c.q. gastenverblijf of zesde slaapkamer.
Deze unieke en verrassende woning biedt veel comfort en een bijzonder aangenaam binnenklimaat. De hoogwaardige materialen en de fijne woonbeleving van deze woning in combinatie met de optimale privacy garanderen een uitzonderlijk woongenot.

VIJF VAN DE HOOGTEPUNTEN VAN DEZE MODERNE, VRIJSTAANDE VILLA MET FRAAIE TUIN RONDOM EN VRIJ UITZICHT:
1.Toplocatie!
De ruime moderne villa is gesitueerd in de prachtige ruim opgezette wijk Putten, aan een rustig weggetje zonder doorgaand autoverkeer. Parkeerruimte voor twee tot drie auto’s op eigen terrein. Blijvend vrij uitzicht aan de achterzijde op paardenweide en oude eiken, en optimale privacy. Via een schuifpui in de woonkamer betreedt u de prachtige acht meter hoge veranda met groot terras met sfeervolle buitenhaard. Mooi en speels aangelegde tuin rondom met speelgazon, fruitbomen, met volop ruimte voor mogelijke aanvullende persoonlijke wensen zoals zwembad, extra woonruimte, slaapvertrek op begane grond.
2.Stads gelegen in het groen:
Op loop- en fietsafstand van winkels, basisscholen, buitenschoolse opvang en middelbare scholen. Nabij uitvalsroutes naar A2/N2 en A67. En tegelijkertijd grenzend aan prachtig beschermd natuurgebied De Gijzenrooise Zegge met volop wandel- en fietsroutes. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, golfclub, tennis en sportvelden in de nabije omgeving.
Centrum en Centraal Station op 10 minuten fietsafstand, ASML/ High Tech Campus in 15-20 fietsminuten.
3.Design:
De riante vrijstaande villa in Cross Laminated Timber (CLT) heeft een geheel eigen identiteit door een modern design. Het ontwerp werd genomineerd voor de Houtprijs, en de villa is gepubliceerd in het luxe woontijdschrift Homify. Er is sprake van een prachtige lichtinval en de villa is ruim van opzet. Zo is daar een heerlijke en gezellige luxe leefkeuken met kookeiland en van alle gemakken voorzien, een bijzonder lichte woonkamer met aan twee zijden plafondhoge raampartijen met een magnifiek uitzicht op tuin. In de aansluitende veranda, onmisbaar onderdeel van het huis, is het heerlijk toeven.
met aanliggende weide en prachtige oude eiken.
4. Luxe tuinhuis:
Een uiterst comfortabel, optimaal geïsoleerd (triple glas) en geventileerd (WTW) tuinhuis biedt mogelijkheden voor werken aan huis of atelier, kan dienen als extra slaapvertrek, mogelijkheid om in te richten als mantelzorgwoning.
5.Energiezuinig:
Uitermate comfortabel wonen door tot in detail aandacht voor energiezuinig bouwen met de allerbeste materialen. Voorzien van design TOPIC voordeur, onderhoudsvrije lariks/aluminium geïsoleerde kozijnen (Internorm) met driedubbel glas, balansventilatie met warmte terugwinning, zeer hoge isolatiewaarden en zonnepanelen. Veel zonnewinst door toepassing van de passiefhuis-principes. Deze ruime, geheel onderkelderde villa is met deze doordachte wijze van bouwen nagenoeg energieneutraal. Dit scheelt zo honderden euro’s per maand aan energiekosten.

INDELING BEGANE GROND
Via de fraai aangelegde voortuin met rododendrons en parkeergelegenheid op eigen terrein is de overdekte entree, met TOPIC voordeur en zijlicht, van deze bijzondere villa te bereiken. Er is tevens ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.
De riante zonnige woonkamer biedt een sfeervolle en fraaie leefruimte en is voorzien van plafondhoge raampartijen aan de zuidkant. Hierdoor is er sprake van optimale lichtinval. Leilindes zorgen in de zomer voor natuurlijke zonwering.
De moderne Poggenpohl leefkeuken bestaat enerzijds uit een kookeiland met een natuursteen composiet aanrechtblad, grote inductiekookplaat, spoelbak, alsmede een vaatwasser en elektrische bediende royale bergladen. Anderzijds is de keuken uitgevoerd met een inbouwkastenwand voorzien van een Miele combi- oven en stoomoven, en een Siemens koel- en vrieskast. De gehele begane grond is voorzien van een Terra Maestricht puur keramieken tegelvloer met matte, poederachtige uitstraling, voorzien van vloerverwarming.
INDELING EERSTE VERDIEPING
Via de open rechte trappenpartij met lichtinval van een 4 meter hoog raam bereikt u de ruime, prachtig vormgegeven overloop. Er is toegang tot drie slaapkamers -elk tot ruim vier meter hoog en met een uniek karakter- en een luxe badkamer. De ruime ouderslaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en is uitgevoerd met een inloop garderobe- kastenwand.
Slaapkamer 2 is aan de rechterzijde van de woning gelegen, hier is veel lichtinval door een voetlicht en een hoog dakraam met zonwering. Middels afstandsbediening is het dakraam te openen en te sluiten, ook is de zonwering bedienbaar. Er is een regensensor ingebouwd zodat het raam bij regen automatisch sluit.
Slaapkamer 3 is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft vrij uitzicht op de veranda, tuin en paardenweide. Daarnaast is er veel lichtinval door een hoog dakraam met zonwering. Middels afstandsbediening zijn ook hier het dakraam en rolluik bedienbaar, en is een regensensor aanwezig. De ruime, luxe en complete badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een ligbad, ruime inloop-regendouche, twee wastafels met eenhendelkranen en een vrijhangend closet. De keramieken vloer is van Terra Maestricht, ventilatie geschiedt middels de centrale WTW.
VLIERING
Vanuit de ouderslaapkamer is een vide (berging of slaap/yoga ruimte) te bereiken.
KELDER
Via het open trappenhuis in de hal is de kelder te bereiken. In een voorportaal is, via een geïsoleerde beglaasde buitendeur, de keldertuin voorzien van aangename houten vlonders te betreden. De kelder zelf kan worden afgesloten door een geïsoleerde en zo goed als geluiddichte deur met triple glas, en is voorzien van een eigen ventilatie-unit met WTW en van vloerverwarming.
De kelder is zeer ruim van opzet. Een royale hal geeft toegang tot een multi-functionele (slaap)kamer en een voorraad-wijnkelder cq waskamer, tot een sauna, een douche, een separaat toilet, en tot een ruime slaapkamer (desgewenst te verdelen in twee kamers) met via geïsoleerde kunststof-aluminium draai-kiepdeuren met HR++glas toegang tot de keldertuin.
De multifunctionele ruimte is een heerlijke ruimte die voor vele doeleinden inzetbaar is. Denk hierbij aan game-room, man cave, fitnessruimte, muziekrepetitieruimte, logeerkamer of hobbyruimte. De luxe sauna is voorzien een elektrische saunakachel en twee royale ligbanken op verschillende niveaus. In het plafond zijn tevens zeven infrarood lampen aangebracht. Naast de sauna biedt een heerlijke douche met fonteintje verfrissing. Tevens is er een aparte toiletruimte met vrijhangend closet. Er is een voorraad kelderruimte met aansluiting voor wasmachine en ruimte voor droger, strijk en was.
TUINHUIS
Het tuinhuis betreft een unieke ruimte, ruim en licht, verscholen in het groen, waar u geheel tot rust komt. Het is te gebruiken als kantoor, atelier of extra slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van WTW, driedubbel glas en met pantry. Op het dak, niet zichtbaar vanuit huis en tuin, liggen 18 zonnepanelen.
SCHUUR
Een lange schuur van red cedar biedt ruimte voor velerlei doeleinden en zorgt tegelijkertijd voor optimale privacy.
TUIN
De prachtig aangelegde tuin biedt volop mogelijkheden en optimale privacy. Er is alle ruimte voor spelende kinderen, trampoline, wellness, hottub etc. De zonnige en ruime tuin is zeer geschikt voor het plaatsen van een zwembad.

==English text==
Wonderful free living in the popular district of Putten: a beautifully situated, attractive and architecturally designed detached villa with beautifully landscaped garden and optimum privacy. Unique is that this spacious villa is very comfortable and virtually energy neutral.
It is a modern, spacious house including five to six bedrooms, with a large living basement and an exceptionally beautiful eight-meter high veranda with outdoor fireplace.

In the spacious living room, floor-to-ceiling windows and two sliding doors provide beautiful light. The luxury kitchen with cooking island overlooks a walking and cycling path. An open staircase leads through the large bright hallway to the master bedroom with a walk-in closet, two spacious bedrooms and a full bathroom on the second floor. In the basement there are two large bedrooms, a lovely sauna with infrared lamps, shower, and separate toilet. One spacious bedroom can also be used as a multi-functional space, e.g. as a game room / man cave / fitness room / music room / guest room, etc.
Beautifully landscaped and country style fenced garden all around, rear facing south with unobstructed views and optimum privacy. Back in the garden is a freestanding office or guest house or sixth bedroom.
This unique and surprising home offers great comfort and a very pleasant indoor climate. The high-quality materials and the fine living experience of this house in combination with optimum privacy guarantee exceptional living conditions.

FIVE REASONS TO LOVE THIS MODERN, DETACHED VILLA WITH BEAUTIFUL GARDEN AND OPEN VIEWS:
1.Top location!
The spacious modern villa is situated in the beautiful, spacious district of Putten, on a quiet road without through car traffic. Parking space for two to three cars on site. Permanent unobstructed views to the rear on horse pasture and old oak trees, providing optimum privacy. Through a sliding door in the living room you enter the beautiful high veranda with a large terrace with a cozy outdoor fireplace. Beautiful and playful landscaped garden all around the villa with lawn, fruit trees, with plenty of room for possible additional personal wishes such as a swimming pool, extra living space at home or a bedroom on the ground floor.
2. Urban location in the green:
Within walking and cycling distance of stores, elementary school, after-school care and high schools. Nearby roads to A2/N2 and A67. And simultaneously adjacent to the beautiful nature reserve De Gijzenrooise Zegge with plenty of walking and cycling routes. All facilities such as schools, stores, golf club, tennis and sports fields in the vicinity.
Center and Central Station at 10 minutes cycling distance, ASML / High Tech Campus in 15-20 minutes by bike.
3.Design:
The spacious detached villa in Cross Laminated Timber (CLT) has its own identity by a modern design and was built in 2012. The design was nominated for the Houtprijs, and the villa was published in the luxury living magazine Homify. There is beautiful light and the villa is spacious. There is a lovely and cozy luxury kitchen with cooking island and all amenities, a very bright living room with ceiling-high windows on two sides with a magnificent view of the garden, with adjacent meadow and beautiful old oaks.
4. Luxury Garden House:
An extremely comfortable, optimally insulated (triple glazing) and ventilated (WTW) garden house offers opportunities for home working or studio, can serve as an extra bedroom, possibility to set up as a care home.
5.Energy efficient:
Extremely comfortable living by paying detailed attention to energy efficient construction with the finest materials. Equipped with design TOPIC front door, maintenance free larch / aluminum insulated frames (Internorm) with triple glazing, balanced ventilation with heat recovery, very high insulation values and solar panels. Much solar gain through application of the passive house principles. This spacious villa, which has a full basement, is virtually energy-neutral with this well thought-out method of construction. This saves hundreds of euros per month in energy costs.

Makelaarsland

Huis verkopen? Bespaar op je makelaarskosten. Bereken hier je besparing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 260
Inhoud woonhuis 958
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Dak type Zadeldak
Woontype Villa, Vrijstaande Woning
Perceel oppervlakte 829
Tuin rondom Ja
Dak opmerking Pannen
Glas isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Matterport3d https://partners.zien24.nl/preview/eyJpdiI6IncwSXBHU21JZlwvZTFUOTlVRnE3YmF3PT0iLCJ2YWx1ZSI6Ikp6cHpSUno3TndOaGNkREpWZk51VWc9PSIsIm1hYyI6Ijg0OWNiYmJkOTY3MjgwZWZjMTUxOGM1OTA4ZGRmZjM5NTZmNGU2ZGU1NDMyNDE4MTg3ZTM5MjE3ZjQ3YTc5NGEifQ==
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Bijgebouw opmerking Berging Vrijstaand hout Berging voorzieningen Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water
Opmerkingen isolatie Volledig geïsoleerd, Eco-bouw, HR-glas
Verwarming opmerking Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 260
Inhoud woonhuis 958
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Dak type Zadeldak
Woontype Villa, Vrijstaande Woning
Perceel oppervlakte 829
Tuin rondom Ja
Dak opmerking Pannen
Glas isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Matterport3d https://partners.zien24.nl/preview/eyJpdiI6IncwSXBHU21JZlwvZTFUOTlVRnE3YmF3PT0iLCJ2YWx1ZSI6Ikp6cHpSUno3TndOaGNkREpWZk51VWc9PSIsIm1hYyI6Ijg0OWNiYmJkOTY3MjgwZWZjMTUxOGM1OTA4ZGRmZjM5NTZmNGU2ZGU1NDMyNDE4MTg3ZTM5MjE3ZjQ3YTc5NGEifQ==
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Bijgebouw opmerking Berging Vrijstaand hout Berging voorzieningen Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water
Opmerkingen isolatie Volledig geïsoleerd, Eco-bouw, HR-glas
Verwarming opmerking Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

De nieuwste koopwoningen in Eindhoven

Havensingel, Havensingel 1, 5611VR, Eindhoven, Noord-Brabant
Havensingel 1

€ 525.000 k.k.

5611VR Eindhoven

Ulenpas, Ulenpas 83, 5655JB, Eindhoven, Noord-Brabant
Ulenpas 83

€ 949.949 k.k.

5655JB Eindhoven

Kloosterdreef, Kloosterdreef 66, 5622AB, Eindhoven, Noord-Brabant
Kloosterdreef 66

€ 425.000 k.k.

5622AB Eindhoven

Kloosterdreef, Kloosterdreef 14, 5622AA, Eindhoven, Noord-Brabant
Kloosterdreef 14

€ 235.000 k.k.

5622AA Eindhoven

Grote Berg, Grote Berg 81, 5611KJ, Eindhoven, Noord-Brabant
Grote Berg 81

€ 360.000 k.k.

5611KJ Eindhoven

Jeroen Boschlaan, Jeroen Boschlaan 237, 5642AS, Eindhoven, Noord-Brabant
Jeroen Boschlaan 237

€ 250.000 k.k.

5642AS Eindhoven

Bergen op Zoomstraat, Bergen op Zoomstraat 99, 5652KB, Eindhoven, Noord-Brabant
Bergen op Zoomstraat 99

€ 325.000 k.k.

5652KB Eindhoven

Ruurlostraat, Ruurlostraat 31, 5651EC, Eindhoven, Noord-Brabant
Ruurlostraat 31

€ 365.000 k.k.

5651EC Eindhoven

de Koppele, de Koppele 735, 5632LV, Eindhoven, Noord-Brabant
de Koppele 735

€ 199.000 k.k.

5632LV Eindhoven

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.