Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*** VERKOOP BIJ INSCHRIJVING ***
Wonen aan de Heilarensestraat in Heeswijk-Dinther is wonen in een van de mooiere straten van het gezellige Brabantse dorp. In deze straat vind je voornamelijk vrijstaande woningen, van woonboerderij tot moderne villa. Abdij van Berne, gymnasium Bernrode en de prachtige volwassen bomen in deze straat geven deze locatie extra charme. Gelegen vlakbij dagelijkse voorzieningen, scholen en sportverenigingen. Op nummer 15 in de Heilarensestraat vind je nu nog op een riant perceel (circa 1431m²) een woonhuis met open veldschuur. Het perceel is gesitueerd tussen bestaande woningen en wordt gesplitst in drie kavels; twee kavels van elk circa 350m² en één kavel van circa 731m². Volgens het bestemmingsplan kunnen hier één twee-onder-een-kapwoning en één vrijstaande woning gebouwd worden met een frontbreedte van respectievelijk 10,80 meter voor beide twee-onder-een-kapwoningen en 15 meter voor de vrijstaande woning. Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen woning te bouwen? Maak dan hier jouw woonwensen waar!

Verkoop geschiedt bij inschrijving.
Kavel 1: circa 350 m²: inschrijven vanaf € 150.000,-- k.k.
Kavel 2: circa 350 m²: inschrijven vanaf € 150.000,-- k.k.
Kavel 3: circa 731 m²: inschrijven vanaf € 300.000,-- k.k.
De vanaf prijs k.k. betreft kosten per kavel, exclusief kosten voor splitsing, kadastraal inmeten, sloop van opstallen, bouwrijp maken percelen en alle eventuele bijkomende kosten. De koper dient zelf zorg te dragen voor het vergunningstraject bij de gemeente Bernheze.
Vraag de digitale brochure aan voor meer informatie over de locatie, het bestemmingsplan en de inschrijvingsprocedure.

Geïnteresseerd in een kavel aan de Heilarensestraat 15?
Een inschrijfformulier aanvragen kan door een mail te sturen naar HDL makelaars.
De inschrijfprocedure sluit op 15 december 2021 om 17.00 uur.


Bereikbaaarheid
Heeswijk-Dinther heeft een gunstige ligging in de driehoek 's-Hertogenbosch-Eindhoven-Nijmegen. Op enkele minuten afstand van de N79 die je snel naar de A50 richting Nijmegen/Eindhoven en de A2 richting Utrecht/Tilburg brengt. Het bourgondische ‘s-Hertogenbosch ligt op 20 autominuten evenals de lichtstad Eindhoven. Kleinere winkelcentra ‘om de hoek’ zijn Veghel en Schijndel, en ook Uden en Oss zijn via de A50 in 10-20 minuten te bereiken. Daarnaast is er een prima busverbinding naar Veghel en ‘s-Hertogenbosch.

Groen
Heeswijk-Dinther is landelijk gelegen. Het buitengebied biedt veel variatie. De Heeswijksche bossen, de Zandverstuiving Bedaf en natuurgebied de Maashorst bieden kilometers fiets- en wandelplezier. Maar ook vlak om de hoek is volop gelegenheid om een wandeling in het groen te maken. Vanuit de Heilarensestraat loop je in 10 minuten het buitengebied in.

Cultuur
Heeswijk-Dinther is rijk aan cultuur. Zo geven onder ander Kasteel Heeswijk, Abdij van Berne, natuurtheater de Kersouwe, de Kilsdonkse molen en de Meijerijsche Museumboerderij extra allure. Kenmerkend is het rijke verenigingsleven. Zo maken o.a. de fanfare, de harmonie, het gilde en de toneelvereniging een onlosmakelijk onderdeel uit van Heeswijk-Dinther.

Traverse
Vorig jaar is een start gemaakt met de herinrichting van de doorgaande weg; van provinciale weg naar dorpsstraat met meer groen, meer ruimte voor fietsers en ontmoediging van het doorgaande verkeer. Dan wordt het nóg prettiger wonen in Heeswijk-Dinther.

Scholen en sport

Heeswijk-Dinther telt 3 basisscholen en een middelbare school; gymnasium Bernrode. Op sportief vlak zijn zo’n 10 sportverenigingen actief waaronder voetbal, hockey, tennis, waterpolo, zwemmen, volleybal, basketbal, tennis, tafeltennis, paardrijden en judo. Bovendien is er een zwemschool en een kinderdagverblijf in het dorp gevestigd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Perceel oppervlakte 1431

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Perceel oppervlakte 1431

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HDL makelaars

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.