Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime en lichte, royaal uitgebouwde en grotendeels gemoderniseerde TWEE-ONDER-EENKAPWONING met speel/werk/eetkamer, totale living ca 62m2, 10 zonnepanelen, garage/berging en fijne ca 10m diepe zonnige brede achtertuin (ZZO) gelegen in rustige woonwijk op loopafstand van winkels, scholen en nabij uitgestrekte bossen en Strabrechtse Heide.
INMIDDELS ZIJN ER AL ZOVEEL AFSPRAKEN INGEPLAND DAT WE MET EEN RESERVELIJST GAAN WERKEN.
BEZICHTIGING? PLANNEN WE GRAAG VOOR U IN. STUUR ONS EEN EMAIL MET UW GEGEVENS(naam, adres telefoonnummer en email) NAAR [email protected] OF VIA LINK OP FUNDA, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN.
Indeling: royale hal met garderobe, luxe toilet en meterkast, ruime zeer lichte L-woonkamer ca 37m² met fraaie houtenvloer en open haard, deur naar eet/speelkamer en royale dichte (eet)keuken ca 12m² met lichte inrichting(‘96) met aluminiumaccenten, kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast, afzuigkap, veel kastruimte en deur naar ideale lichte eet/speel/werkkamer ca 13m² met tuindeur. Totale living ca 62m² inclusief keuken en eetkamer voorzien van mooie houtenvloer.

Zonnige fraai aangelegde ca 10m diepe en 9.5m brede achtertuin(ZZO) met ged. nieuwe schuttingen(’18) en garage ca 16m² met kantelpoort en aparte loopdeur.

1e verdieping: overloop, 3 ruime lichte slaapkamers resp. 19, 11 en 9m²(alle v.v. laminaatvloer), luxe badkamer(‘11) met royale inloopdouche, 2e toilet, luxe brede wastafel, designradiator en hardhouten kozijn met dubbel glas.

Vaste trap naar 2e verdieping: ruime voorzolder(mog. kleinere 5e slp/werkkamer) met Nefit HR combi-ketel (’03), aansl. wa. en nieuw hardhouten zijraam met dubbel glas, royale 4e slaapkamer ca 13m² met vw, dakraam en veel bergruimte.

Nieuwe dakpannen, dakgoten en hemelwaterafvoeren 2013. Spouw- en dakisolatie, gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. 10 zonnepanelen (leveren ca 2000 kw per jaar) Luxe zonneluifel.

Inhoud: ca 570m3. Bouwjaar: 1970, nadien uitgebouwd. Woonoppervlakte: 148m2, excl. garage. Perceelgrootte: 249m². Aanvaarding: in overleg
*****************************************************************************************************************************
CORONA TIJD/ MAATREGELEN
Beste lezer, bezoeker

Nu de wereld gebukt gaat onder vergaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, proberen wij ook binnen onze organisatie met een aantal aanpassingen de situatie goed werkbaar te houden. Wij vragen hierin uw medewerking en begrip voor de aanpassing van onze werkwijze. Wij hopen dat we met een optimale samenwerking met u, positief kunnen bijdragen aan datgene waar we nu met zijn allen doorheen moeten.

Genomen maatregelen gelden tot het moment dat de situatie een aanpassing noodzakelijk maakt.
• Wij volgen de richtlijnen van RIVM.
• Wij schudden geen handen.
• Wij houden een gepaste afstand van circa 1,5 meter.
• Wij dragen een mondkapje en zoveel mogelijk handschoenen.
• Bezichtigingen en taxaties kunnen gewoon doorgaan maar wij zullen voorafgaand aan de afspraak actief vragen of u klachten heeft of verkouden bent.
• Verkopers kunnen individueel besluiten om voorlopig geen bezichtigingen toe te laten.
• Bij bezichtigingen zijn telkens 2 mensen per kandidaat welkom. Wij begrijpen dat het fijn is om ouders, kinderen of vrienden mee te laten gaan bij een bezichtiging. Maar mocht u na de bezichtiging dermate geïnteresseerd zijn dan kunnen we voordat een koopovereenkomst definitief is altijd een nieuwe afspraak arrangeren.
• In iedere woning bieden wij de gelegenheid om uw handen te wassen en adviseren we ook om dit te doen.
• Wij vragen u uitdrukkelijk om uw afspraak te annuleren als u verkouden bent. Dan kunnen we bezien of we de afspraak middels de digitale of telefonisch weg kunnen uitvoeren.
Tot slot vertrouwen wij erop dat we deze bijzondere tijd, en voor velen een hele zware tijd, samen kunnen overwinnen. Dit doen we met zijn allen. Wij hopen dat iedereen elkaar voldoende in de gaten houd en dat we niet te trots zijn om hulp te vragen of een advies. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen wil helpen voor zover dit binnen zijn of haar vermogen ligt.
*************************************************************************************************************************************
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 560
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 249
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking met pannen gedekt
Dichte keuken Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 37
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 560
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 249
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking met pannen gedekt
Dichte keuken Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 37
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Wouter Damen Makelaardij

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.