Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Scheepswerflaan 163, 4941 GZ Raamsdonksveer

Wonen en werken combineren kan hier uitstekend…

Zeer ruim opgezet appartement gelegen op de 1e verdieping met een kantoorruimte op de begane grond en een eigen berging en parkeerplaats.

De totale oppervlakte bedraagt ca. 171m2. Huurprijs € 1.500,00 per maand (exclusief servicekosten). De servicekosten bedragen € 261.20 per maand (inclusief voorschot stookkosten). Waarborgsom ter grootte van 1 maand.

Het geheel wordt aangeboden voor de huur, waarbij verhuurder een voortgezet gebruik verlangt, zodoende dient de kandidaat huurder een eigen onderneming te hebben welke ook is ingeschreven bij de kamer van koophandel en past binnen de bestemming zijnde een aan huis gebonden beroep.

Het appartementencomplex is gebouwd in 2011 en volledig geïsoleerd en voorzien van isolerende beglazing. Het gehele appartement is op de 1e verdieping voorzien van een nette pvc vloer. De omgeving kenmerkt zich door veel groen.

Indeling van het appartement:

Begane grond: Kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 53m2, met een systeemplafond. De kantoorruimte heeft een eigen ingang. Hal met trapopgang naar de 1e verdieping en kamer met pantry voorzien van koelkast en een vaatwasser. Voorts nog een toiletruimte met een wandcloset.

Daarnaast is er een centrale hal met brievenbussen, de trapopgang en liftinstallatie om rechtstreeks toegang tot het appartement te verkrijgen.

1e Verdieping: De privé entree/hal met extra vaste kast, garderobehoek en de meterkast met 8 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de hal toegang tot alle vetrekken en middels de trap naar beneden richting het kantoor. De woonkamer (oppervlakte ca. 44m2) met open keuken heeft een scheidingswand tussen het zit- en eetgedeelte. De keuken is voorzien van een keukenblok in rechte opstelling met nog een vrijstaand keukenblok, aan inbouwapparatuur is aanwezig: koelkast, vriezer, afzuigkap, oven/magnetron en een 4-pits keramische kookplaat. Vanuit de woonkamer middels schuifpui toegang tot het balkon voorzien van vlonders. Deels betegelde toiletruimte met wandcloset en een fonteintje. Vol betegelde badkamer met douche, ligbad en een dubbele wastafel, extra toilet is hier ook nog mogelijk. Technische ruimte met aansluiting wasapparatuur, unit vloerverwarming en unit mechanische ventilatie. Voorts nog 2 slaapkamers.

Het appartement is gelegen in de wijk “Rivierzicht Zuid”, gelegen nabij het centrum van Raamsdonksveer en rivier de Donge. Middels de bestaande fiets-loopbrug is tevens de oude kom van Geertruidenberg uitstekend bereikbaar.

Specifieke gebruiksregels vanuit het bestemmingsplan. a. Binnen de bestemming ‘Wonen’ is de uitoefening van een aan-huis-verbonden beroep toegestaan, mits: 1. niet meer oppervlakte voor de uitoefening van dit beroep in gebruik is of zal zijn dan 1/3 deel van de oppervlakte van de begane grondlaag van het legaal gerealiseerde hoofdgebouw en van legaal gerealiseerde aanbouwen, uitbouwen en aangebouwde bijgebouwen; 2. de beroepsuitoefening uitsluitend geschiedt door een bewoner van de desbetreffende woning; 3. er geen detailhandel plaatsvindt; 4. de uitoefening van dit beroep niet plaatsvindt in een vrijstaand bijgebouw bij aaneen gebouwde woningen (inclusief hoekwoningen daarbij); 5. de uitoefening van dit beroep geen nadelige invloed heeft op de verkeersafwikkeling en/of leidt tot een onevenredige parkeerdruk.

Daarnaast wonen er voornamelijk senioren in het complex, dus het is voor verhuurder van belang dat er geen overlast wordt veroorzaakt voor de andere bewoners. Een kantoorfunctie voornamelijk overdag heeft de voorkeur.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 495

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 495

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.