Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royaal uitgebouwde TWEE-ONDER-EENKAPWONING met living ca 57m2, ruime garage/ berging, royale oprit voor meerdere auto, en liefst ca 25m diepe vrije en zonnige achtertuin(OZO) gelegen in rustige straat op loopafstand van winkelcentrum, scholen, nabij uitgestrekte bossen en Strabrechtse Heide op ca 410m2.
DOOR DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING EN HET INMIDDELS GROTE AANTAL INGEPLANDE BEZICHTIGINGEN, KUNNEN ER GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN WEER WORDEN INGEPLAND. Wel werken we met een reservelijst. Stuur aub via funda of [email protected] een mailtje met uw gegevens, dan plaatsen we u op deze reservelijst en nemen indien van toepassing contact met u op.

Indeling: royale hal met tegelvloer, garderobe, keurig toilet en meterkast, ruime zeer lichte L-woonkamer ca 35m² met zijraam, tegelvloer en open haard, en dubbele deuren naar eet/speel/tuinkamer ca 13m² met tuindeur en deur naar aparte lichte eetkeuken ca 9m² met tegelvloer, keurige lichte keukeninrichting met keramische kookplaat, combi-magnetron, koelkast, afzuigkap en tuindeur naar diepe zonnige tuin met garage en achterom.
Totale living ca 57m² (woonkamer, eet/tuinkamer en keuken).

Zonnige ca 25m diepe en ged. ca 10m brede zonnige vrije achtertuin(OZO) met ged. nieuwe terreinafscheiding, royale garage met aangebouwde eenvoudige berging totaal ca 32m² met kantelpoort en 2 zijdeuren en poort met achterom naar ruime oprit voor meerdere auto’s.

1e verdieping: overloop, 3 ruime lichte slaapkamers resp. 14m² met ingebouwde kast, 12m² met ingebouwde kast en deur naar royaal plat dak en 8m², originele badkamer met ligbad, aparte douche, 2e toilet en vaste wastafel

Vaste trap naar 2e verdieping: ruime voorzolder, aparte werk/bergruimte(mog. kleinere 5e slp/werkkamer) met zijraam, Vaillant HR combi-ketel (ca ’11), aansl. wa. royale 4e slaap/hobby/zolderkamer ca 16m² met vw, 2 kleinere dakkapellen en veel bergruimte.

Grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen(ca ’06) met nagenoeg overal dubbel glas. Eenvoudige dakisolatie.

Inhoud: ca 516m3. Bouwjaar: 1965, nadien uitgebouwd. Woonoppervlakte: 148m2. Perceelgrootte: ca 410m². Aanvaarding: in overleg
*****************************************************************************************************************************
CORONA TIJD/ MAATREGELEN
Beste lezer, bezoeker

Nu de wereld gebukt gaat onder vergaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, proberen wij ook binnen onze organisatie met een aantal aanpassingen de situatie goed werkbaar te houden. Wij vragen hierin uw medewerking en begrip voor de aanpassing van onze werkwijze. Wij hopen dat we met een optimale samenwerking met u, positief kunnen bijdragen aan datgene waar we nu met zijn allen doorheen moeten.

Genomen maatregelen gelden tot het moment dat de situatie een aanpassing noodzakelijk maakt.
• Wij volgen de richtlijnen van RIVM.
• Wij schudden geen handen.
• Wij houden een gepaste afstand van circa 1,5 meter.
• Wij dragen een mondkapje en zoveel mogelijk handschoenen.
• Bezichtigingen en taxaties kunnen gewoon doorgaan maar wij zullen voorafgaand aan de afspraak actief vragen of u klachten heeft of verkouden bent.
• Verkopers kunnen individueel besluiten om voorlopig geen bezichtigingen toe te laten.
• Bij bezichtigingen zijn telkens 2 mensen per kandidaat welkom. Wij begrijpen dat het fijn is om ouders, kinderen of vrienden mee te laten gaan bij een bezichtiging. Maar mocht u na de bezichtiging dermate geïnteresseerd zijn dan kunnen we voordat een koopovereenkomst definitief is altijd een nieuwe afspraak arrangeren.
• In iedere woning bieden wij de gelegenheid om uw handen te wassen en adviseren we ook om dit te doen.
• Wij vragen u uitdrukkelijk om uw afspraak te annuleren als u verkouden bent. Dan kunnen we bezien of we de afspraak middels de digitale of telefonisch weg kunnen uitvoeren.
Tot slot vertrouwen wij erop dat we deze bijzondere tijd, en voor velen een hele zware tijd, samen kunnen overwinnen. Dit doen we met zijn allen. Wij hopen dat iedereen elkaar voldoende in de gaten houd en dat we niet te trots zijn om hulp te vragen of een advies. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen wil helpen voor zover dit binnen zijn of haar vermogen ligt.
*************************************************************************************************************************************
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 516
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 410
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking met pannen gedekt
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Hout
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen opmerking matig

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Helft van dubbel
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 516
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 410
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking met pannen gedekt
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Hout
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen opmerking matig

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Wouter Damen Makelaardij

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.