Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wil je wonen op een absolute toplocatie in Breda (2 minuten lopen van de Ginnekenmarkt)? Kun je door een gedateerd interieur heen kijken? En zie je daarmee de waarde op lange termijn van deze investering? Dan is deze benedenwoning met uitzonderlijk grote tuin en ruime schuur ideaal voor jou!
De benedenwoning is gelegen in het van oudsher populaire stadsdeel Ginneken op slechts enkele minuten lopen van de Ginnekenmarkt met haar gezellige horeca en terrassen. Aan de Ginnekenweg bevinden zich verder talloze speciaalzaken en restaurants. Direct tegenover de woning bevindt zich de huisartsenpraktijk. Ook andere voorzieningen zoals kinderopvang, scholen en de winkels en grote supermarkt op het Valkeniersplein zijn zeer dichtbij.
De woning heeft achter de voordeur een ruime hal met marmeren vloer die helemaal naar achteren doorloopt. Links van de hal bevinden zich drie grote kamers en suite, met hoge plafonds (omstreeks 2010 gerestaureerd). De achterste kamer geeft met openslaande deuren toegang tot de zeer diepe tuin. Rechts van de hal bevindt zich aan de voorzijde een kleine slaap- of werkkamer. Verder een kleine kelder, apart toilet, tweede (slaap)kamer en helemaal achterin de keuken. Ook is er een ruime droge kelder.
Een van beide (slaap)kamers zal wellicht verbouwd moeten worden tot badkamer. Die is op dit moment nog niet aanwezig. De achterste kamer kan hiertoe ook gesplitst worden. Bij de woning hoort ook een kleine opkamer, te bereiken met een aparte trap nabij de keuken. Hier is momenteel de CV-ketel aanwezig. Ook deze opkamer is eventueel geschikt te maken als badkamer.
De buitenzijde van de woning is in relatief goede staat. Recent is/wordt zowel voor als achter dubbel glas geplaatst. Ten aanzien van het interieur dient u rekening te houden met vernieuwingswerkzaamheden. Desgewenst kunnen wij u hierbij op weg helpen met onze contacten/aannemers.
Bij eerdere renovaties zijn veel originele elementen gelukkig bewaard gebleven, zoals de mooie binnendeuren, de marmeren vloer in de hal, het glas-in-lood en het oorspronkelijke tegelwerk in de keuken.
Ziet u hier de kans die wij ook zien? Kom dan snel kijken! Wij bespreken dan graag alle details met u.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning, Standaard
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 526

Overige

Perceel oppervlakte 352
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning, Standaard
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 526

Overige

Perceel oppervlakte 352
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl