Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De sfeervolle vrijstaande bedrijfswoning met ruime loods en 735 m² grond is gunstig gelegen aan de rand van het dorp Putte. 

Putte is een gezellig grensdorp met een ruim winkelaanbod (waarvan de meerderheid ook op zondag open is) en diverse voorzieningen, waaronder een huisarts, tandarts, apotheek, basisschool, peuterspeelzaal en verschillende sportverenigingen. Daarnaast zijn de uitgebreide voorzieningen van Bergen op Zoom en Antwerpen binnen circa 20 autominuten bereikbaar. Putte ligt vlakbij de A58 en A4 en heeft op die manier een prima verbinding met onder andere de steden Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Rotterdam en Antwerpen. Een prima bereikbare en rustig gelegen woon- en werklocatie.

Het bouwjaar van de vrijstaande bedrijfswoning en loods is omstreeks 2002. Omstreeks 2021 is de tuinkamer aan de achterzijde van de woning gerealiseerd. De woning heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, gedeeltelijke betonnen (begane grond, eerste verdieping), gedeeltelijk houten (tweede verdieping) vloeren, stenen buitengevels, zadeldak gedekt met pannen en plat dak met EPDM dakbedekking. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en gedeeltelijk voorzien van rolluiken. 

De vrijstaande bedrijfswoning heeft een inhoud van circa 850 m³ (inclusief souterrain) en een woonoppervlakte van circa 150 m². De loods heeft een oppervlakte van circa 160 m². 

De locatie wordt gekenmerkt door de ruime bedrijfswoning met sfeervolle woonkamer met open keuken en tuinkamer, twee slaapkamers en de mogelijkheid om extra slaapkamers te realiseren, twee badkamers, waaronder een badkamer en slaapkamer op de begane grond en de aanwezigheid van een souterrain met diverse ruimtes, de praktische loods met een oppervlakte van circa 160 m² en inpandige kantoorruimte met pantry en toiletruimte, de privacy biedende en sfeervolle achtertuin en de centrale ligging aan de rand van het dorp Putte, nabij uitvalswegen. 

Indeling
Begane grond: De hal/ entree aan de voorzijde van de woning biedt toegang tot de toiletruimte, de meterkast (6 groepen, 3 groepen zonnepanelen, 3 aardlekschakelaars, krachtstroom) en de open keuken. De hal/ entree is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden en stucwerk plafond.
 
De toiletruimte heeft een tegelvloer met vloerverwarming, betegelde wanden en mdf panelen plafond en is ingericht met een hangtoilet en fonteintje.

De open keuken (circa 16,5 m²) aan de voorzijde van de woning heeft een tegelvloer met vloerverwarming, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk spachtelputz wanden en stucwerk plafond. De ruime keukeninrichting in hoekopstelling heeft een kunststof aanrechtblad en is voorzien van een dubbele spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, RVS afzuigkap, heteluchtoven, magnetron, koelkast, vaatwasser en opstelplaats voor een koel- of vrieskast. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer (ruim 34 m²) heeft een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden, stucwerk plafond/ de dakconstructie in het zicht en schouw met elektrische sierhaard. Middels een schuifpui staan de woonkamer en de tuinkamer met elkaar in verbinding. Vanuit de woonkamer zijn de eerste slaapkamer, het achterportaal en de trap naar de eerste verdieping en het souterrain bereikbaar.

De tuinkamer (circa 18 m²) is omstreeks 2021 gerealiseerd en heeft een tegelvloer, gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk behang, gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden en Agnes platen plafond met spotlights. De tuinkamer biedt middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.
 
Het achterportaal heeft een tegelvloer, gedeeltelijk schoonmetselwerk, gedeeltelijk houten wanden en Agnes platen plafond en biedt toegang tot het achterterrein.

De eerste (slaap)kamer (circa 16 m²) aan de voorzijde van de woning heeft een tegelvloer met vloerverwarming, behang wandafwerking, stucwerk plafond en kastenwand met schuifdeuren. Deze kamer is multifunctioneel en kan uiteraard ook uitstekend functioneren als kantoorruimte, praktijkruimte, hobbykamer of speelkamer. Vanuit deze kamer is de eerste badkamer bereikbaar.

De eerste badkamer (circa 8 m²) aan de achterzijde van de woning heeft een tegelvloer met vloerverwarming, betegelde wanden, mdf panelen plafond met spotlights en mechanische ventilatie en is ingericht met twee wastafels, een ruime inloopdouche, hangtoilet en designradiator. In deze badkamer zijn eveneens de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig. In een kastruimte is de vloerverwarmingsunit opgesteld.

Souterrain: Het souterrain is bereikbaar vanuit de woonkamer en heeft een aparte entree vanuit de voortuin en is opgedeeld in een viertal ruimtes. Het portaal is voorzien van een tegelvloer, gedeeltelijk schoonmetselwerk, gedeeltelijk stucwerk wanden, stucwerk plafond en verwarming en biedt toegang tot de provisieruimte en twee (hobby)ruimtes.

De provisieruimte (circa 8 m²) is voorzien van een tegelvloer, gedeeltelijk schoonmetselwerk, gedeeltelijk stucwerk wanden en betonnen plafond.

De eerste (hobby)ruimte (circa 26 m²) aan de voorzijde van de woning heeft een betonnen vloer, gedeeltelijk schoonmetselwerk, gedeeltelijk stucwerk wanden en betonnen plafond. Vanuit deze ruimte is de voortuin en tevens de tweede (hobby)ruimte bereikbaar.
 
De tweede (hobby)ruimte (circa 12 m²) heeft een vinyl vloer, gedeeltelijk schoonmetselwerk, gedeeltelijk stucwerk wanden, betonnen plafond, verwarming en raampartij.
 
De derde (hobby)ruimte (circa 24 m²) heeft een vinyl vloer, gedeeltelijk schoonmetselwerk, gedeeltelijk stucwerk wanden, betonnen plafond, verwarming en raampartij.

Eerste verdieping: de ruime overloop/ vide (circa 25 m²) heeft een laminaat vloer, gedeeltelijk spachtelputz, gedeeltelijk behang wanden, Agnes platen plafond, dakkapel en de dakconstructie in het zicht en biedt toegang tot de tweede slaapkamer en de tweede badkamer. Het realiseren van (twee) slaapkamer(s) op de overloop/ vide behoort tot de mogelijkheden.

De tweede slaapkamer (circa 11,5 m²) aan de voorzijde van de woning heeft een laminaat vloer, behang wandafwerking, Agnes platen plafond en de dakconstructie in het zicht. Vanuit deze slaapkamer is middels een vlizotrap de bergzolder bereikbaar. 

De tweede badkamer (circa 5,5 m²) heeft een tegelvloer, betegelde wanden en stucwerk plafond en is ingericht met een wastafel, ligbad met douchegelegenheid en hangtoilet. In deze badkamer zijn eveneens de aansluitingen voor de wasmachine aanwezig.

Tweede verdieping: middels vlizotrap bereikbare ruime bergzolder met houten vloer, stucwerk wanden en de dakconstructie in het zicht. Op de bergzolder zijn de CV-installatie (Vaillant, bouwjaar omstreeks 2017) en de omvormer ten behoeve van de zonnepanelen opgesteld.

Vrijstaande loods met inpandige kantoorruimte 
De ruime vrijstaande loods met inpandige kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 160 m² en heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, betonnen vloer, stenen buitengevels en zadeldak gedekt met stalen dakpanplaten. De loods is voorzien van muur- en dakisolatie en HR++ beglazing.

De loods heeft de volgende indeling: entree met tegelvloer, glasvezelbehang wandafwerking en stucwerk plafond en met toegang tot het kantoor.
 
Het kantoor (circa 22,5 m²) heeft een tegelvloer met vloerverwarming (defect), glasvezelbehang wandafwerking en gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk panelen plafond. Het kantoor is voorzien van een keukenrichting in rechte opstelling met houtfineer aanrechtblad, spoelbak en close-in boiler. Vanuit het kantoor is het tussenportaal bereikbaar.
 
Het tussenportaal heeft een tegelvloer, glasvezelbehang wandafwerking en stucwerk plafond en biedt toegang de toiletruimte en de loods/ werkplaats.
 
De toiletruimte is voorzien van een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden en stucwerk plafond en is ingericht met een hangtoilet en fonteintje.

De loods/ werkplaats (circa 130 m²) heeft een betonnen vloer, schoonmetselwerk wanden, de dakconstructie in het zicht en heater en is gedeeltelijk voorzien van een entresol/ bergzolder. De loods heeft een nokhoogte van circa 5,75 meter. In de loods is een tweede meterkast (6 groepen, krachtstroom, 2 aardlekschakelaars) aanwezig en zijn de CV-installatie (defect) en de omvormer ten behoeve van de zonnepanelen aanwezig.
De loods is aan de voorzijde bereikbaar middels een sectionaaldeur (circa 4,00 breed en circa 3,75 meter hoog) en tevens vanuit de zijtuin middels een loopdeur.

Zonnepanelen
In 2019 zijn op het dak aan de achterzijde van de woning 24 stuks zonnepanelen geïnstalleerd. De zonnepanelen zijn gehuurd voor een bedrag van circa € 79,50 per maand voor een periode van 10 jaar. De verwachte jaaropbrengst bedraagt circa 6.530 kWh.
In 2019 zijn op het dak van de loods 18 stuks zonnepanelen geïnstalleerd. De zonnepanelen zijn gehuurd voor een bedrag van circa € 86,22 per maand voor een periode van 10 jaar. De verwachte jaaropbrengst bedraagt circa 5.367  kWh.

Bestemmingsplan 
Volgens het bestemmingsplan van de gemeente Woensdrecht heeft de vrijstaande woning met loods de bestemming “Bedrijf”. De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
het uitoefenen van industriële en ambachtelijke bedrijven alsmede groothandelsbedrijven, voor zover deze bedrijven voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de bij deze regels behorende richtafstandenlijst, met uitzondering van inrichtingen aangewezen in artikel 2.4 van het Inrichtingen- en vergunningenbesluit op grond van de Wet milieubeheer (Besluit van 5 januari 1993, Staatsblad 50);
met daarbij behorende:
- bedrijfswoning, mits dit niet leidt tot woningvermeerdering;
- detailhandel, mits productiegebonden aan het bedrijf,
met daaraan ondergeschikt:
- erven en tuinen;
- verhardingen, groen- en parkeervoorzieningen.

Tuin en verdere inrichting
Naast de woning is een ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s aanwezig. Naast de loods is een eenvoudige houten carport (circa 17 m², circa 6,85 x 2,47 meter) aanwezig.
De privacy biedende achtertuin op het zuidoosten is voorzien van een terras, sierbestrating, gazon, plantenborders, vijverpartij met pompinstallatie, buitenkraan, berging en achterom.
De berging (circa 8 m²) is aan de achterzijde van de tuin gesitueerd en heeft een betonnen vloer, stenen gevels welke gedeeltelijk gepotdekseld zijn en plat dak met EPDM dakbedekking. De berging biedt toegang tot de strook grond aan de achterzijde van de loods.

Bijzonderheden
- Sfeervolle vrijstaande bedrijfswoning met woonkamer met open keuken en tuinkamer, twee badkamers en twee slaapkamers en de mogelijkheid om extra slaapkamers te realiseren;
- Mogelijkheid tot gelijkvloers wonen met een badkamer en een (slaap)kamer op de begane grond;
- Souterrain onder de volledige woning, opgedeeld in vier ruimtes;
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- Er zijn in totaal 39 stuks zonnepanelen aanwezig (huur);
- De begane grond is voorzien van elektrische en handmatig bedienbare rolluiken (met uitzondering van de tuinkamer);
- Het buitenschilderwerk dient uitgevoerd te worden. De boeiboorden van de woning en loods verkeren in een matige staat;
- De bedrijfswoning en loods zijn voorzien van een glasvezelaansluiting;
- Ruime en praktische loods met een oppervlakte van circa 160 m² en met een inpandige kantoorruimte met pantry, toiletruimte en gedeeltelijk entresol/ bergzolder;
- Fraai aangelegde en privacy biedende achtertuin op het zuidoosten met vijverpartij en berging;
- Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.
- Ideale locatie om een beroep/ bedrijf aan huis uit te oefenen;
- De woning is gelegen aan de rand van het dorp Putte, nabij voorzieningen en uitvalswegen;
- Om een goede indruk te krijgen van de bedrijfswoning met loods is een bezichtiging aan te bevelen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 850
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Bosrijk Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A_P
In overleg Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2017
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 735
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Oppervlakte woonkamer 34
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 5
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 2400 Breedte: 525 Oppervlakte: 126
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 850
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Bosrijk Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A_P
In overleg Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2017
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 735
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Oppervlakte woonkamer 34
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 5
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 2400 Breedte: 525 Oppervlakte: 126
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ilse Vastgoed