Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer goed onderhouden, ruime, energiezuinige eengezinswoning gelegen in het gezellige Princenhage. Maar liefst 4 slaapkamers op de eerste verdieping! En dan ook nog een grote zolder waar je ook nog een of twee slaapkamers van zou kunnen creëren. De Bocht is een straat in het gemoedelijke Princenhage. Je loopt dus zo naar de gezellige Haagsemarkt, met bourgondische gezelligheid en wat winkels.

Entree / hal, met de meterkast (7 groepen, 1 groep voor zonnepanelen, 2 aardlekschakelaars, digitale dag- & nachtstroom tariefmeter en digitale gasmeter), het toilet en toegang tot de woonkamer. Toilet, betegeld, met zwevend closet, fonteintje en ventilatie. Ruime, lichte doorzon woonkamer, met (open wentel)trapopgang, de semi open keuken, openslaande tuindeuren en deur naar de hal.

Semi open keuken (2015), in U-opstelling, met kunststof werkblad, Quooker, koelkast, los 4-pits gasfornuis met oven, afzuigkap (naar buiten), 1,5 rvs spoelbak, vaatwasser, bergruimte en deur naar de tuin.

Overloop, met (gesloten) trapopgang, toegang tot slaapkamers I, II, III, IV en de badkamer. Slaapkamer I, gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer II, gelegen aan de voorzijde. Badkamer (2018), tussenin gelegen, betegeld, met design (handdoeken)radiator, zwevend closet, inloopdouche, wastafel op meubel, spots, vloerverwarming en ventilatie. Slaapkamer III, gelegen aan de achterzijde en met wastafel (warm en koud water). Slaapkamer IV, gelegen aan de achterzijde.

Open zolder(slaap)kamer V, gelegen onder de schuine kap, met de wasmachine aansluiting, de unit van de mechanische ventilatie, de omvormer van de zonnepanelen (2020), de Cv-ketel (Itho Daalderop Base Cube 24/35 16L CW5, eigendom, 2018), dakraampje en bergruimte achter schotten.


Voortuin, gelegen op het noordwesten, is voorzien van vaste beplanting en sierbestrating.
Achtertuin, gelegen op het zuidoosten, met waterpunt, elektra, gezellige overkapping, de berging en achterom.

In de tuin staat een stenen berging, met elektra.

In de tuin staat een stenen berging, met elektra.

Tegenover de woning is een kleinschalig gezellig speelterrein.

Bocht 10 ligt op korte afstand de historische dorpskern van Princenhage. Hier is een ruim aanbod aan winkels te vinden waaronder een Hema, modezaak, bakkerijen, supermarkten, drogist, twee slijterijen, een opticien, horeca etc. Het centrum van Breda is ook op slechts tien minuten fietsen gelegen.

In de omgeving zijn basisscholen, sportvoorzieningen, kerken en de woonboulevard. Met de fiets bent u zo in het centrum van Breda of op het centraal station. Het oude en gezellige stadscentrum van Breda biedt u mogelijkheden op het gebied van cultuur, winkelen en uitgaan door de aanwezigheid van diverse voorzieningen zoals de verschillende restaurants, het Chassé Theater, de winkelstraten, het winkelcentrum `De Barones`, de Grote Markt en de nieuwe haven van Breda. De woning ligt gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).


Bijzonderheden

- Het pand is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. 1 dakraampje heeft enkele beglazing;
- De begane grond is grotendeels voorzien van pvc (2017) vloeren, stucwerk wand- en plafondafwerking;
- De eerste verdieping is grotendeels voorzien van laminaat vloeren & vloerbedekking, behangen wand- en spuitwerk plafondafwerking;
- De tweede verdieping is grotendeels voorzien van laminaat vloer; - De achterzijde op de begane grond heeft rolluiken (2019) n en een zonnescherm (2011);
- De overkapping is uit 2014; - Er is glasvezel aansluiting; - De buitenzijde is in 2019 geschilderd;
- De degelijke woningen zijn ooit door de corporatie gebouwd en in 1986 en 2007 gerenoveerd;
- Er zijn buitenlampen met sensoren;
- Er is rekening gehouden met een eventuele plaatsing van een tweede badkamer op zolder (bij bv. plaatsen van een eventuele dakkapel);
- De golfplaten op de berging zijn niet van asbest;
- De woning is voorzien van gelijksluitende sloten;
- Er liggen 9 zonnepanelen uit 2020 op het dak (parallel geschakeld);
- De wasmachine is rechtstreeks op de zonnepanelen aangesloten;
- Deze woning heeft energielabel B;
- Indicatie huidig energieverbruik: Gas en elektra voorschot is thans ca. € 25,- per maand (inclusief terug levering), dit is gebaseerd op een 2-persoonshuishouding.


====================================================================================================================================


ALGEMEEN
Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 421
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 56.7
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 156
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9
Tuin breedte 6.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34.04
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 421
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 56.7
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 156
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9
Tuin breedte 6.3
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34.04
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Aantal slaapkamers 5
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mariska Franken Vastgoed