Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen tussen Den Bosch en Nijmegen op een unieke plek in het Brabantse landschap, bieden wij deze ruime hoekwoning in Oss aan. De woning beschikt over een ruime woon-/ eetkamer, 3 slaapkamers, voldoende bergruimte en een royale tuin op het zuidwesten. Op dit moment is de woning voorzien van een beautysalon op de begane grond met eigen ingang. Ideaal voor het werken aan huis!

Ligging:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke buurt Vondellaan-Zuid. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op loopafstand. Het centrum van Oss bereik je binnen enkele minuten fietsen. Hier zijn onder andere diverse winkels, leuke musea en gezellige terrasjes te vinden. Verder bevinden zich in de nabije omgeving verschillende scholen en parken en de dichtstbijzijnde uitvalsweg is op slechts 2 minuten rijden. Geniet van het fraaie landschap langs de Maas en de heidevelden tijdens een fijne wandeling of fietstocht, of laat de kinderen lekker spelen in het speelbos.

Indeling
Begane grond:
Via de carport kom je binnen in de entree met toiletruimte, vaste kast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de entree kom je eerst in de half open keuken. De keuken is voorzien van onder- en bovenkasten en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. Aansluitend aan de keuken is de woonkamer. De royale woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een mooie grote raampartij met schuifdeuren welke toegang geven tot de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot de badkamer en twee ruime slaapkamers. Ook is er een vaste kastruimte. De volledig betegelde badkamer is voorzien van ligbad met douche, wastafelmeubel, tweede toilet, handdoekenradiator en inbouwspots. De twee slaapkamers zijn beide voorzien van vaste kastruimte.

2e verdieping:
Op de overloop bevinden zich de wasmachine- en drogeraansluiting. Het dakraam zorgt voor voldoende lichtinval. Hier bevindt zich ook de CV-ruimte en de derde slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van dakraam en airconditioning.

Salon:
De salon is gelegen aan de zijkant van de woning en is te bereiken via de achtertuin. Deze is voorzien van tegelvloer en aanrechtblad met wastafel en onderkasten. Ook in de salon is airconditioning aanwezig.

Tuin:
De op het zuidwesten gelegen achtertuin is voorzien van sierbestrating. De achtergevel van de woning heeft over de hele breedte een zonnescherm. Achterin de tuin bevindt zich nog een overkapping. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1972;
- Perceeloppervlakte: 186m²;
- Inhoud: 462m³;
- Woonoppervlakte: 125m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Salon aan huis;
- Deels voorzien van houten- en kunststofkozijnen;
- Deels voorzien van rolluiken;
- Voorzien van buitenzonwering;
- Verwarming middels CV-ketel en airconditioning;
- Warm water middels CV-combiketel (Intergas 2012);
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 125
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 186
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 125
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 186
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HMN Makelaars