Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een volledig instapklare en modern afgewerkte twee-onder-een kapper in Oss? Zoek dan niet verder! Deze nieuwbouwwoning aan het Zusterhof is in 2019 opgeleverd met een energielabel A en beschikt over maar liefst 163m2 woonoppervlak. De woning voldoet aan alle eigentijdse eisen op het gebied van energiebewustzijn en wooncomfort, is hoogwaardig afgewerkt en geïsoleerd. Verder beschikt de woning over een ruime serre met plek voor een praktijkruimte. De ligging van de woning is een van de beste aan de Zusterhof, zonder autoverkeer direct voor het huis. Hierdoor is het erg rustig wonen en super kindvriendelijk, tevens zijn verbindingen naar diverse voorzieningen nabij.

Indeling

Begane grond
De entree van de woning geeft toegang tot de ruime hal met grote kast en garderobe, toilet met fonteintje, de meterkast en deur tot het woongedeelte. De ruime doorzon-woonkamer is voorzien van een fraaie houtlook tegelvloer gelegd in vissengraat met daaronder vloerverwarming. De plafonds zijn voorzien van spots en gedetailleerde led verlichting. De riante en moderne open keuken is van alle gemakken voorzien waaronder vaatwasser, gaskookplaat, afzuiging, dubbele vrieskast, Quooker kraan, veel opbergmogelijkheden, oven en inbouw koffiezetapparaat. Via het woongedeelte is de serre toegankelijk, welke is opgesplitst in een kantoorruimte en extra woongedeelte. De grote pui voorziet deze ruimtes van veel lichtinval.

Eerste verdieping
Via de trap in het woongedeelte is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Deze verdieping is voorzien van nette laminaatvloer. Via de overloop zijn drie slaapkamers en een badkamer te bereiken. Alle kamers zijn voorzien van Philips led verlichting in het plafond en inbouwspots. De master bedroom is voorzien van een fraaie inbouwkast. De hoogwaardig afgewerkte badkamer is voorzien van toilet, inloopdouche, wastafel in meubel en whirlpool.

Tweede verdieping
Via de trapopgang van de eerste verdieping is de tweede verdieping te bereiken. Deze ruimte kan gezien worden als vierde slaapkamer en is wederom voorzien van laminaatvloer, spots en verlichting in het plafond. Op deze verdieping is tevens een aparte afsluitbare ruimte gemaakt welke functioneert als inloopkast. Verder is er een wasruimte met dubbele witgoedaansluiting. TuinDe tuin is gelegen op het zuidoosten en voorzien van berging, veel zonlicht en achterom. De tuin is voorzien van fraaie schuttingen en tegels. Achter de tuin is een eigen oprit met houten pergola welke plek biedt voor 2 auto's.

Bijzonderheden
- Hoogwaardig en modern afgewerkt
- Rustig en kindvriendelijke ligging vlak nabij diverse voorzieningen
- 162m2 woonoppervlak op 207m2 perceel
- Plek voor praktijkruimte aan huis
- Voorzien van 6 zonnepanelen
- Volledig geïsoleerd
- Moderne badkamer met whirlpool
- Eigen oprit met pergola en parkeergelegenheid
- Energielabel A

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 163
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 207
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2019
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 163
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 207
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

WitteWoning Makelaars Uden & Veghel