Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op toplocatie aan de gewilde Vinkenslag gelegen vrijstaande woning met slaapkamer(s) en badkamer op de begane grond (semi-bungalow). De tuin is een oase van groen en rust en de woning is ideaal voor wie levensloopbestendig wil gaan wonen en hecht aan ruimte en privacy. De fijne ligging op korte afstand van zowel natuur als centrum maken het plaatje compleet.

Indeling

Begane grond

De oprit met carport biedt plaats voor meerdere auto’s, via deze zijde is de woning eveneens achterom bereikbaar. Entree aan voorzijde. Binnenkomst in ruime hal met toiletruimte, garderobe nis en meterkast en toegang tot alle vertrekken. Ruim opgezette woonkamer met haardpartij en toegang tot tuin alsmede de keuken. De keuken biedt een fraai zicht over de tuin en is voorzien van een inrichting in hoekopstelling met onder meer een inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast. Grenzend aan de keuken bevindt zich een portaal met bijkeuken en toegang tot het overdekt terras.

Slaapvleugel begane grond

Via de hal met toiletruimte is de overloop bereikbaar, vanuit deze overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Alle slaapkamers zijn royaal van afmeting en bieden allen plaats voor een twee persoons bed. De ruime badkamer is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. De badkamer heeft een directe verbinding naar de hoofdslaapkamer.

Zolder

Via de overloop is met een vaste trap de zolder op de eerste verdieping bereikbaar. Deze zolder biedt veel bergruimte en vanwege de stahoogte zijn hier goede mogelijkheden voor het creëren van extra kamers.

Tuin

Diepe en brede achtertuin met grasgazon en veel volwassen beplanting en oude bomen. Aan de achterzijde is er geen directe bebouwing waardoor de tuin garant staat voor veel privacy en een weids, groen uitzicht. Vanuit de tuin is de garage bereikbaar met loopdeur naar zowel de garage zelf (17 m²) als een aangrenzende bergruimte (8,5 m²). Via de achterom is de voorzijde met carport bereikbaar, ook aan de andere zijde is de tuin eventueel achterom bereikbaar.

Bijzonderheden

- Compleet woonprogramma op de begane grond maar voor ook volop ruimte en mogelijkheden voor het gezin met thuiswonende kinderen - Oprit met carport en plaats voor meerdere auto’s - Begane grond grotendeels voorzien van vloerverwarming - Tuin met voor deze grootte een ideale zonligging waardoor er altijd genoten kan worden van zon- en schaduwrijke plekken - Gelegen in de woonwijk “Hoge Akkers” nabij natuurgebied doch tevens op loopafstand van het centrum van Valkenswaard

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 212
Inhoud woonhuis 770

Overige

Perceel oppervlakte 1059
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 212
Inhoud woonhuis 770

Overige

Perceel oppervlakte 1059
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars