Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vastgestelde koopprijs € 745.000,= K.K. Deze opdrachtgever denkt mee in de verduurzaming, derhalve een substantiële prijsverlaging.

Op fantastische locatie in het centrum op de hoek van de Markt van Valkenswaard gelegen, vrijstaand karakteristiek en monumentaal herenhuis (224 m2 en 950 m3). Prachtige bouwstijl met zeer veel authentieke elementen zoals vloeren, plafonds met sierlijsten, (en-suite) paneeldeuren en glas-in-lood.

Momenteel in gebruik als kantoor op begane grond en zeer royale bovenwoning. Ideale combinatie van wonen en werken! Het gehele pand is echter ook, zonder grote ingrepen, volledig als woonhuis te gebruiken. De bestaande indeling komt volledig overeen met de bestaande woning. Daarnaast wellicht mogelijkheid tot splitsing in 2 appartementen. Kortom een uniek object voor zowel de particulier als voor een zakelijke investering.

Karakteristieke voordeur naar hal met originele tegelvloer en schitterende (bordes)trappartij naar verdieping. Aan de linkerzijde een eerste werkkamer met plafond met prachtige sierlijsten. Aan de rechterzijde een ruime en lichte kamer en-suite met originele schuifdeuren, maatwerkkasten en openslaande deuren naar tuin/terras. Kantoorruimte (voormalige keuken) met inbouwkasten en kelder. Doorgang naar bijkeuken/pantry met bergkast en separaat betegeld toilet met fonteintje. Loopdeur naar privacy biedende achtertuin met terras, afgesloten achterom en berging.

Fraaie bordes trappartij naar 1e verdieping. Overloop met modern betegeld toilet met fonteintje. 3 Ruime (slaap)kamers waarvan 1 met toegang tot dakterras, garderobekamer en badkamer met dubbele wastafel, vrijstaand bad, douche en toilet.

Op de 2e verdieping een prachtige royale ruimte met veel raampartijen en balken in zicht. Voorzien van keukenopstelling met granieten blad en apparatuur. aparte bergkasten en c.v.-ruimte. 5e Kleine (slaap)kamer.

- Gunstig gelegen ten opzichte van centrum (zichtlocatie) en alle voorzieningen en uitvalswegen.
- Eigen parkeerplaats.
- Gemeentelijk monument.
- Veel authentieke stijlelementen.
- Maar liefst 11 vertrekken!Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 224
Inhoud woonhuis 950
Aantal verdiepingen 4

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 240
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 224
Inhoud woonhuis 950
Aantal verdiepingen 4

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 240
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij