Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Grote Kerkstraat 35 en 35 A te Raamsdonksveer

BELEGGINGSOBJECT !

OBJECT TE KOOP IN VERHUURDE STAAT

Het object gelegen aan de Grote Kerkstraat 35 en 35 A te Raamsdonksveer heeft een verdeling in twee woonruimtes welke beide verhuurd worden.

De kenmerken zijn : - Totale woonoppervlakte / verhuurbare oppervlakte ca. 145- 160m² - Oorspronkelijke bouwjaar 1930 - Voorzieningen en afwerkingen ca. 25 jaar oud - Oppervlakte van het perceel 132m²

BG: Op de begane grond is een woonruimte met woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet en bijkeuken met berging en een tuin. De woonoppervlakte van de begane grond is ca. 70 a 75 m². De begane grond woonruimte is via het zij-entree te bereiken.

1e VERD: Toegang tot de Eerste verdieping middels deur aan de voorzijde. Op de eerste verdieping is een woonruimte met 3 slaapkamers, een badkamer, een toiletruimte en een woonkamer met open keuken. De woonoppervlakte van de eerste verdieping is ca. 75 a 80 m².

De afwerking van het gehele object is eenvoudig en de verwarming geschied middels 1 cv ketel. De verkoop geschiedt in verhuurde staat en de doelgroep is beleggers.

Vraag naar de aanvullende informatie over de huidige huurinkomsten en bezichtigings- en opleveringsmogelijkheden.

De plattegronden zijn indicatief en geven slechts een beeld van de globale indeling. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend omdat deze niet zijn nagemeten volgens de NEN 2580 normen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 132

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 132

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek