Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WAT EEN BIJZONDER HUIS! Deze unieke en goed bijgehouden jaren 30 woning, gebouwd onder de architectuur van Frans Ruts, ligt in het hartje centrum. De vrijstaande woning beschikt over veel authentieke elementen, zoals glas-in-lood-ramen en paneeldeuren. Er zijn maar liefst 5 ruime slaapkamers en een privacy biedende zonnige achtertuin. Woning is op 3 authentieke glas in lood ramen na volledig voorzien van dubbele (triple) beglazing. In 2022 nog 12 zonnepanelen geplaatst.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: Prinsbernhardstraat9.nl

LIGGING Centrum, winkels, scholen en NS station liggen op loopafstand. En daarnaast is Boxtel strategisch gelegen aan de A2 en directe verbinding met ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Er is volop parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

INDELING Begane grond: Overdekte entree met toegang tot een ruime en lichte hal voorzien van een fraaie terrazzo tegelvloer, trapopgang en originele brievenbus. Toegang tot de toiletruimte met een wandcloset, tegelvloer en een tadelakt afwerking op de wand. Riante woonkamer welke is voorzien van een fraaie massieve eiken vloer, schouw met haardpartij en erker, zowel aan voor- als zijgevel. Deze erkers zijn voorzien van originele diepe vensterbanken met vaste kastruimte. Aan de voorzijde van de woning beschikt men over een ruime studie- / kinderhoek. Via openslaande deuren toegang tot de serre. Deze beschikt over een gaskachel, lichtstraat en dubbele schuifpui naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer tevens toegang tot de keuken, ingericht met een modern greeploos keukenmeubel in hoekopstelling. Deze is o.a. voorzien van een Cosmo Stone werkblad en diverse inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, oven en combimagnetron. Een ruime kelder (10m²) op stahoogte biedt extra bergruimte. Vanuit zowel keuken als serre toegang tot de ruime, onlangs geheel gerenoveerde bijkeuken met keukenblok met warm/koudwater, pvc vloer, aansluitingen voor de wasapparatuur en achterdeur naar de tuin. In een tweede ruime bergkast bevindt zich de groepenkast t.b.v. de elektra. 1e Verdieping: Overloop met veel lichtinval door een grote raampartij in de zijgevel voorzien van glas in lood. Toegang tot drie slaapkamers, een badkamer en aparte authentieke toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De royale ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een houten vloer, kunststof kozijnen met dubbel glas en directe toegang tot de moderne badkamer. De badkamer is ingericht met een wastafel, ligbad, inloopdouche en designradiator, en is voorzien van een ventilatiesysteem. De wanden hebben een tadelakt afwerking en de vloer is voorzien van een moderne grijze tegel. Twee ruime slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde en beide voorzien van nieuwe houten kozijnen met HR++ glas, rolluiken, houten vloeren en inbouwkasten.

2e verdieping: Vaste trap naar een ruime tweede verdieping. Vanuit de overloop met vaste kast toegang tot twee ruime slaapkamers waarvan één met wastafel en vaste kast. Verder nog een aparte ruimte met de opstelling van de CV- combi ketel (Nefit 2012). Deze ruimte biedt nog de mogelijkheid tot een tweede badkamer. Hier tevens een luik met vlizotrap naar de ruime bergzolder.

TUIN

Veel privacy biedende achtertuin gelegen op het zuidwesten v.v. bestrating, gazon, robot grasmaaier, aparte houten berging, buitenkraan en achterom naar de straat middels poort aan de zijkant.

BIJZONDERHEDEN:

- Woonoppervlak 219 m2 (incl. serre) - Inhoud: 818 m3 - Perceel 305 m2 - airconditioning op vier slaapkamers - In 2022 is de woning grotendeels voorzien van isolatieglas en deels nieuwe houten kozijnen - In 2022 zijn er 12 zonnepanelen geplaatst (geschatte jaaropbrengst : 4400 kwh) - In 2022 is meterkast vernieuwd - In 2022 is achtergevel en deel voorgevel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd - In 2022 zijn nog 12 zonnepanelen geplaatst. - Paneeldeuren geschilderd in de originele kleur van het bouwjaar van de woning - Alarmsysteem. - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's

Aanvaarding in overleg. Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 219
Inhoud woonhuis 818

Overige

Perceel oppervlakte 305

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 219
Inhoud woonhuis 818

Overige

Perceel oppervlakte 305

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars