Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ZOEKT U LUXE WONEN MET KANTOOR AAN HUIS OF DUBBELE BEWONING! Fraai en rustig gelegen, instapklaar, geheel verbouwd VRIJSTAAND LANDHUIS annex PRAKTIJKVILLA(1220m3), zeer geschikt voor dubbele bewoning, 2 woonkamers, 2 keukens, 3 luxe badkamers, 6 grote slaap/werkkamers, sauna, dakterras, fraai aangelegde zonnige tuin met royale nieuwe berging/hobby ruimte op korte afstand van bossen, scholen en winkel(s)centrum.

Indeling: riante hal met garderobe en groot luxe toilet, riante lichte woonkamer 55m² met 2 dubbele tuindeuren, meterkast, bergkast, werk/ speelkamer 7m², grote lichte eetkeuken 27m² met complete inrichting v.v. 2 keukenblokken met spoelbak aan raam met tuinzicht, apparatuur(2017) inductie-kookplaat, Miele vaatwasser, koelkast, combimagnetron en nieuwe dubbele tuindeuren(’22) naar fraaie zonnige tuin. Gang met luxe badkamer(’13) met aparte douche, 2e wc en aansluiting wa..

1e verdieping(geheel verbouwd in 2018): ruime overloop met luxe glasdeuren, luxe 3e toilet, 3 grote slaapkamers: riante ouderslaapkamer ca 35m² met airco, fraaie vide, kastenwand, deur naar groot dakterras(43m²), zeer luxe open badkamer met 2 dakramen, ruime inloopdouche en luxe badmeubel, aparte kleedruimte met luxe sauna. 2 ruime slaapkamers resp: 24 en 17m² met daar tussengelegen luxe 3e badkamer met inloopdouche en fraai badmeubel.

Vaste trap 2e verdieping(verbouwd 2018): overloop met bergruimte en Nefit HR combiketel(’17) met boiler en mechanische ventilatie, ruime open slaap/hobbyruimte ca 12m² airco en vide.

Huisnummer 6a: grotendeels nieuw gebouwde kantoorruimte/2e woonruimte/luxe mantelzorgwoning: aparte eigen ingang met lange gang en 2 solatubes, deur naar binnentuin/terras, 3 lichte praktijk/kantoorruimtes respectievelijk ca 39m²(evt. woonkamer), ca 14 en ca 12m²(evt slaapkamers), pantry/keuken met keukenblok met kastruimte, luxe (4e) toilet. Vanuit de grootste kantoorruimte/ woonkamer deur naar hal van woonhuis met toegang tot luxe badkamer(’13) met aparte douche, 2e wc, badmeubel en aansluiting wasapparatuur.

Fraai aangelegde volop privacybiedende achtertuin met achterom, diverse terrassen, trap naar dakterras van ouderslaapkamer, grote vrijstaande geïsoleerde en verwarmde berging/hobby/werkruimte met tegelvloer, aansluiting wasapparatuur, lichtkoepel en 2e meterkast voor kantoor/2e woonruimte.

Nieuwe dakisolatie, overal dubbel glas, diverse nieuwe kunststof en houtenkozijnen. Gedeeltelijk v.v. vloerverwarming. 4 airco’s. Dakbedekking en dakpanelen vernieuwd(2014), dak berging en praktijk(’20). 16 zonnepanelen.

Inhoud: ca 1220m3 exclusief berging Bouwjaar: 1972, luxe verbouwd 2017-2022. Perceelgrootte: 662m². Aanvaarding: in overleg.

***********************************************************************************************************************************
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

**********************************************************************************************************************************
CORONA TIJD/ MAATREGELEN
Beste lezer, bezoeker

Nu de wereld nog steeds gebukt gaat onder maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, proberen wij ook binnen onze organisatie met een aantal aanpassingen de situatie goed werkbaar te houden. Wij vragen hierin uw medewerking en begrip voor de aanpassing van onze werkwijze. Wij hopen dat we met een optimale samenwerking met u, positief kunnen bijdragen aan datgene waar we nu met zijn allen doorheen moeten.

Genomen maatregelen gelden tot het moment dat de situatie een aanpassing noodzakelijk maakt.
• Wij volgen de richtlijnen van RIVM.
• Wij schudden in principe geen handen.
• Wij houden een gepaste afstand.
• Bezichtigingen en taxaties kunnen gewoon doorgaan maar wij zullen voorafgaand aan de afspraak actief vragen of u klachten heeft of verkouden bent.
• Verkopers kunnen individueel besluiten om voorlopig geen bezichtigingen toe te laten.
• Bij bezichtigingen zijn telkens 2 mensen per kandidaat welkom. Wij begrijpen dat het fijn is om ouders, kinderen of vrienden mee te laten gaan bij een bezichtiging. Maar mocht u na de bezichtiging dermate geïnteresseerd zijn dan kunnen we voordat een koopovereenkomst definitief is altijd een nieuwe afspraak arrangeren.
• Voor het tekenen van koopovereenkomsten zullen wij geen afspraken plannen om samen te tekenen. Uitleg en toelichting geven wij telefonisch of digitaal en wij vragen u thuis te tekenen en de koopovereenkomst weer terug te bezorgen of bij de wederpartij te bezorgen.
• Wij vragen u uitdrukkelijk om uw afspraak te annuleren als u verkouden bent. Dan kunnen we bezien of we de afspraak middels de digitale of telefonisch weg kunnen uitvoeren.
• Taxaties kunnen wij gewoon blijven verzorgen. Echter vragen wij uw begrip voor eventueel enige vertraging. Wij zijn afhankelijk van derden waarbij voor gevalideerde woning taxaties NWWI de partij is die met controle belast is. Hoewel ook NWWI alles in het werk stelt om deze crisis te bedwingen, is het mogelijk dat zij door meer zieken onderbezet raken en hierdoor kunnen de doorlooptijden wat oplopen.
Tot slot vertrouwen wij erop dat we deze bijzondere tijd, en voor velen een hele zware tijd, samen kunnen overwinnen. Dit doen we met zijn allen. Wij hopen dat iedereen elkaar voldoende in de gaten houd en dat we niet te trots zijn om hulp te vragen of een advies. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen wil helpen voor zover dit binnen zijn of haar vermogen ligt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 330
Inhoud woonhuis 1220
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Landhuis Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 662
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking praktijkruimte platdak
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 55
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 3
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 330
Inhoud woonhuis 1220
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Landhuis Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Openhaard Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 662
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking praktijkruimte platdak
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 55
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 3
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Wouter Damen Makelaardij