Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Tweekamerappartement aangeboden met eigen parkeerplaats, het appartement zelf beschikt over een balkon, inpandige berging, badkamer en open keuken.
Gelegen op de eerste verdieping in gunstig gesitueerd appartementencomplex dat is gelegen in het gezellige centrum van Breda, op enkele (loop)minuten van de Grote Markt, winkelstraten met al haar voorzieningen, het stadspark Valkenberg en het Centraal Station van Breda.

INDELING ENTREE COMPLEX: Gemeenschappelijke hal/entree met bellentableau, spreek/luisterverbinding, brievenbussen en trappenhuis.

SOUTERRAIN: Privé parkeerplaats, privé berging en gemeenschappelijke fietsenstalling.

APPARTEMENT EERSTE VERDIEPING: Entree/hal met laminaatvloer toegang tot: ruime badkamer bestaande uit een moderne inrichting voorzien van een design wastafel, spiegel, hangcloset met inbouwreservoir, royale douche en ligbad; praktische bergruimte met aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur en opstelpunt van de cv-combiketel alsmede de mechanische ventilatie; slaapkamer voorzien van een (schuif) vaste kasten wand; woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon (gelegen op het noord-oosten). De woonkamer en open keuken is voorzien van een laminaatvloer; de open keuken is voorzien van een keukenblok, thermostatische waterkraan, kookplaat en afzuigkap. De meterkast van het appartement is gesitueerd op de gemeenschappelijke overloop, in een afgesloten kast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars).

BIJZONDERHEDEN:
-Het gehele appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
-Het toilet, keuken en badkamer zijn voorzien van mechanische ventilatie;
-Het appartement beschikt over een private berging gelegen in het souterrain;
-Aanwezigheid van een gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain;
-De servicekosten bedragen momenteel circa € 133,38 per maand (€ 115,74 (appartement + berging) € 17,64 (parkeerplaats)), inclusief o.a. opstalverzekering, schoonmaak algemene ruimtes, groot / klein onderhoud;

PARKEREN: Parkeren kan doormiddel van de eigen parkeerplaats in de kelder van het complex.
OMGEVING: Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen in het bruisende centrum van Breda binnen de singels. Alle voorzieningen van het centrum, winkels en horecagelegenheden zijn op loopafstand. In de directe nabijheid is de haven van Breda met rondom de gezellige terrassen. Het station is op 10 min. loop- en 5 min. fietsafstand gelegen.
BEREIKBAARHEID: Verbinding van de diverse uitvalswegen is uitstekend.

ALGEMEEN:
- Starters op de woningmarkt opgelet, de Gemeente Breda voorziet in de mogelijkheid een woning te kopen met een Starterslening. Kijk op de website van de Gemeente Breda voor meer informatie, een proefberekening en de voorwaarden.
- Als u een appartement koopt, wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (de VvE) en conformeert u zich aan het betalen van een bijdrage voor deze vereniging ("de servicekosten").
In deze bijdrage zit onder meer de opstalverzekering en reservering voor het onderhoud van het complex.
- De koop van een woning (door de consument) is pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend c.q. schriftelijke is vastgelegd. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop.
Tevens geldt voor de koper de wettelijke bedenktijd van 3 dagen na ondertekenen van de koopakte. Uitgangspunt voor de koop is de koopakte vastgesteld door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), de consumentenbond, het notariaat en Vereniging eigen Huis. In de overeenkomst wordt standaard opgenomen een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.
- Alle informatie met betrekking tot de verkoop zijn bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Indien de maatvoering van groot belang is voor de aankoopbeslissing, dan adviseren wij u de woning zelf na te meten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 180
Aantal verdiepingen 5

Overige

NabijOV Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 180
Aantal verdiepingen 5

Overige

NabijOV Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Korteweg & Co B.V.