Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is je kans! Deze karakteristieke 2-onder-1-kapwoning, met zeer ruime garage en een fantastische ligging is te koop. Naast de garage is de woning voorzien van een prachtige houten vloer, een ruime en speels ingedeelde woonkamer, open keuken, een badkamer met ligbad, 3 ruime slaapkamers en een diepe tuin op het noorden. De aanbouw is volledig geïsoleerd en het leidingwerk binnen is netjes in de muur gewerkt. De buitengevel is recent gevoegd en gereinigd. Bent u straks de trotse eigenaar van deze woning?

Ligging:
De woning is gelegen in de zeer gewilde en kindvriendelijke wijk ‘Oranjebuurt’ in Helmond. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op loopafstand. Verder vind je in de nabije omgeving onder andere een huisartsenpost en ziekenhuis, tandartspraktijk en diverse parken, scholen en sportverenigingen. Binnen enkele minuten fietsen bereik je het prachtige centrum van Helmond. Heerlijk shoppen, gezellig borrelen of dineren, maar ook mooie festivals en evenementen, Helmond is een sfeervolle stad voor jong en oud. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 11 minuten rijden. Zo sta je al binnen 15 minuten in het centrum van de buurstad Eindhoven.

Indeling
Begane grond:
Je komt binnen in de ruime entree die toegang geeft tot de woonkamer en de 1e verdieping via de vaste trapopgang .Ook is hier het toilet gesitueerd. Deze volledig betegeld en beschikt over een wandcloset en fonteintje. De woonkamer is speels ingedeeld. Je komt binnen in een gezellig zithoekje waarna je doorloopt naar de woonkamer. De zithoek is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een groot raamkozijn met buitenzonwering. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eethoek die toegang geeft tot de achtertuin. Hier zorgt het eveneens grote raamkozijn en het daklicht voor lekker veel lichtinval. De open keuken is voorzien van boven- en onderkasten en diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combioven en koel- en vrieskast.

1e verdieping:
Op de overloop krijg je toegang tot de badkamer en de 3 ruime slaapkamers. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van inbouwspots, een wastafelmeubel, douche, toilet, handdoekenradiator en ligbad. De 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken.

2e verdieping:
Via een vlizotrap krijg je toegang tot de zolder waar de CV-installatie zich bevindt.

Tuin:
De tuin is noordelijk gelegen en voorzien van sierbestrating, gazon en beplanting. Tegen de achtergevel van de woning staat een mooie grote overkapping waar een heerlijke zithoek is gecreëerd. De tuin is bereikbaar via de woonkamer en een achterom.

De ruim 10 meter diepe garage is bereikbaar via de oprit en de achtertuin en biedt voldoende ruimte voor een auto, de fietsen en een werkbank. De garage is voorzien van elektra en water.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1954;
- Perceeloppervlakte: 264m²;
- Inhoud: 477m³;
- Woonoppervlakte: 109m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Energielabel D;
- Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
- Deels voorzien van rolluiken;
- Verwarming middels CV-ketel;
- Warm water middels CV-combiketel (2006, eigendom);
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1954
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 109
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 264
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1954
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 109
Aantal verdiepingen 3

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 264
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Heeren van Goede Huizen