Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*For English translation, please look further in this brochure*

In het gezellige Meerveldhoven gelegen, ruim opgezet, vrijstaand herenhuis met o.a. een zeer ruime living, leefkeuken, bijkeuken, ruim kantoor/slaapkamer begane grond, 4 slaapkamers en twee badkamers op de verdieping, ruimte zolder, een grote parktuin met overdekt terras en een ruime garage op een perceel van 1.150 m².

INDELING:

BEGANE GROND:

Hal
Ruime ontvangsthal met trapopgang en garderoberuimte; de hal biedt toegang tot het kantoor, toilet en woonkamer

Toilet
Deels betegelde, moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje

Kantoorruimte
Royale kantoorruimte met veel lichtinval en voorzien van een meterkast; dit is een ideale thuiswerkruimte, maar is uiteraard ook prima te gebruiken als slaap- of tv-kamer; de ruimte is afgewerkt met vloerbedekking en stucwerk wand- en plafondafwerking

Woonkamer
Via dubbele openslaande deuren is de bijzondere ruime, maar toch sfeervolle woonkamer in L-vorm te bereiken, met volop lichtinval door de grote raampartijen en tuindeuren, die een fraai zicht op de achtertuin geven. Deze woonkamer is afgewerkt met een fraaie Eiken parketvloer, stucwerk wand- en plafondafwerking en het plafond is afgewerkt met sierlijsten en ingebouwde spots. Het zitgedeelte is voorzien van een natuurstenen schouw met gashaard. De living is zéér ruim waardoor het mogelijk is om twee zithoeken te creëren.

Leefkeuken
Moderne en luxe leefkeuken voorzien van een eiland en aanrecht met natuursteen aanrechtblad en complete apparatuur: koelkast, oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak. De keuken heeft meer dan voldoende bergruimte en werkruimte. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking. Het plafond is voorzien van een sierlijst en spots.
Bijzonder fraai is de uitbouw aan de achterzijde, waardoor een open eetkamer in de vorm van een tuinkamer is gecreëerd, met zicht op de tuin door de vele ramen en met openslaande tuindeuren naar het overdekt terras.

Bijkeuken
Praktische bijkeuken met buitendeur aan de zijkant en voorzien van aansluitingen voor wasapparatuur, uitstortgootsteen en opstelling cv-combiketel

Garage
De garage is toegankelijk vanuit de tuin middels een loopdeur en vanaf de inrit met een elektrische sectionaaldeur. De garage heeft een oppervlak van ca. 38 m², is geheel geïsoleerd en is in spouw gebouwd.
?
1E VERDIEPING:

Overloop
Middels een hardhouten trap is de overloop bereikbaar. De overloop geeft toegang tot de 4 slaapkamers, badkamer en separate toiletruimte.

Master bedroom
De master bedroom is ca. 24 m² groot met een en suite badkamer. De slaapkamer is voorzien van een grote walk-in closet en afgewerkt met een parketvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking. De walk-in closet is voorzien van spotjes, ruimte om kleding op te hangen, legplanken en ruimte voor het opbergen van schoenen.

En suite badkamer
De ruime badkamer is afgewerkt met marmeren vloertegels, deels mozaïek marmeren wandtegeltjes en deels strak stucwerk op de wanden. De badkamer geniet van veel lichtinval en is voorzien van een inloopdouche met regendouche en handdouche, wandcloset, ligbad met badkraan en handdouche, een fraai badmeubel met twee waskommen en design kranen, designradiator en vloerverwarming.

Slaapkamers
De overige 3 ruime slaapkamers zijn tevens afgewerkt met een parketvloer, stucwerk wand- en plafondafwerking. De slaapkamers zijn alle voorzien van een tv- en internetaansluiting en elektrisch bedienbare screens. Alle kamers zijn voldoende groot om hierin een tweepersoonsbed te plaatsen.

Badkamer 2
Geheel betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel.

Toiletruimte
De deels betegelde separate toiletruimte is voorzien van een wandcloset.

2E VERDIEPING

Ruime zolder.
De – met vaste trap bereikbare – grote zolderruimte is naar wens in te delen, de ruimte geeft de mogelijkheid voor het creëren van nog 2 zeer ruime slaapkamers of 3 ruime slaapkamers. De voorzieningen op de 2e verdieping zijn aanwezig zoals, dakramen, een nette vloerafwerking en een betonnen verdiepingsvloer.
Op deze zolder vindt u ook de opstelling van de WTW-unit (energiezuinig gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning).

ALGEMEEN:

• Deze fraaie woning is gunstig gelegen in het kerkdorp Meerveldhoven, vrijwel naast pastorie en kerk, met een goede verbinding naar Eindhoven en op korte afstand van het City Centrum met alle voorzieningen (winkels, restaurants, bioscoop, theater, gemeentehuis, weekmarkt, bibliotheek, overdekt zwembad, etc.)

• De woning is bijzonder degelijk en met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt (o.a. hardhouten kozijnen, gevarieerde gevel met natuurstenen accenten (rond de fraaie voordeur en boven de kozijnen), fraaie raamluiken en gootomtimmering, keramische dakpannen, zinken goten en hemelwaterafvoeren, sierhekwerk, etc., etc.)

• De gehele begane grond en beide badkamers op de verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. Verder zijn elektrische screens aanwezig op de begane grond aan de voorzijde en op de1e verdieping. Ook een alarminstallatie ontbreekt niet

• De woning is volledig geïsoleerd; energielabel A

• De prachtige parktuin is onder architectuur aangelegd en geeft veel privacy doordat deze geheel omheind en vrij gelegen is. De tuin is o.a. voorzien van een overdekt terras (met lichtstraat en warmtelamp), vijverpartij, beplanting, beregening, sierpaden door de tuin en een achterom bereikbaar middels een dubbele poort.

• Dit ruim opgezette, karakteristieke en stijlvolle, vrijstaande herenhuis is beslist een bezichtiging waard; met serieuze belangstellenden maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging

• N.B. De maatvoering, gebruiksoppervlakten en inhoud van deze woning zijn bepaald door een professioneel bedrijf en zijn gebaseerd op de Meetinstructie en de NEN2580. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen eventuele fouten niet uitgesloten worden, door meetfouten, interpretatieverschillen of beperkingen bij het inmeten. Daarom adviseren wij u dringend - indien de maatvoering, oppervlakten en/of inhoud voor u belangrijk zijn en/of bepalend voor de prijs – dit aan ons kenbaar te maken en deze meetgegevens te controleren. Wij willen u daarbij uiteraard graag helpen.

• Deze verkoopbemiddeling geschiedt collegiaal met Van Kasteren Makelaardij

ENGLISH TRANSLATION

This townhouse with garage is conveniently located in the cozy Meerveldhoven near many amenities. The house has a spacious office, a very spacious living room, kitchen with a dining area overlooking the garden and utility room. An architect-designed sunny and privacy-providing park garden with a covered terrace. On the first floor, the house has 4 bedrooms, 2 bathrooms and a separate toilet. On the second floor a large attic space with the possibility to create several bedrooms.

LAYOUT HOUSE:

GROUND FLOOR:

Entrance
Neatly landscaped front garden with ornamental fencing, plant borders, spacious entrance to the garage, back and entrance to the utility room.
Path to the front door with entrance to the lobby.

Reception hall
Spacious lobby with tiled floor with underfloor heating. The underfloor heating is laid over the entire ground floor. The hall gives access through double doors to the living room, the toilet, the office and the stairs to the first floor.

Toilet room
Partly tiled, modern toilet room with wall closet and sink.

Office
The office is located at the front of the house with lots of light through the large windows and is finished with carpeting and stucco wall and ceiling finishes. This room is also very suitable as a TV room, playroom, studio or hobby room.
The meter cupboard is located in the office and the windows are fitted with electric screens.

Living
Very spacious living room with lots of light through the many windows, back door and garden doors, which give a beautiful view of the garden. All windows at the front are equipped with electrically operated screens. The living room is finished with a parquet floor, stucco wall and ceiling finish. The ceiling is finished with moldings and spotlights.
The sitting area has a natural stone fireplace with gas fireplace. The living room is very spacious, making it possible to create two sitting areas.

Living kitchen
Modern, luxurious, kitchen with island. The kitchen is finished with a tiled floor and stucco wall and ceiling finish. The ceiling has a molding and spotlights.
The kitchen has a granite counter top, refrigerator, oven, 5-burner gas hob, extractor hood, dishwasher and sink. The kitchen has more than enough storage space and workspace.

Spacious dining area with a beautiful view of the garden through the large windows and patio doors to the covered terrace. The dining area is finished with a parquet floor and spotlights in the ceiling.

Scullery
Entrance through the kitchen and through the driveway. In the utility room is the connection for washing equipment, the arrangement of the central heating boiler and a cistern.

Garden
The living room and dining area give access to the covered terrace in the garden through the garden doors and wicket door. Very large covered terrace with a skylight and heat lamp. The park garden is beautifully landscaped with a pond, planting, irrigation and ornamental paths through the garden.
The back is through a double gate.

The garden gives a lot of privacy because it is completely fenced and secluded.

Garage
The garage of approx. 38m2 is built in cavity and completely insulated. The garage is accessible from the garden through a wicket door and from the entrance through an electric sectional door. The garage is equipped with electricity.

1st FLOOR:

Overflow
The landing is accessible via a hard wooden staircase. The landing gives access to the 4 bedrooms, bathroom and separate toilet.

Master bedroom
The master bedroom is approximately 24 m² with an en suite bathroom. The bedroom has a large walk-in closet and finished with a parquet floor and stucco wall and ceiling finish. The walk-in closet is equipped with spotlights, space to hang clothes, shelves and space for storing shoes.

En-suite bathroom
The spacious bathroom is finished with marble floor tiles, partly mosaic marble wall tiles and partly sleek stucco on the walls. The bathroom enjoys a lot of light and is equipped with a walk-in shower with rain shower and hand shower, wall closet, bath with bath tap and hand shower, a beautiful vanity unit with two washbasins and design taps, design radiator and underfloor heating.

Bedrooms
The other 3 spacious bedrooms are also finished with parquet floors, stucco wall and ceiling finishes. The bedrooms are all equipped with a TV and internet connection and electrically operated screens. All rooms are large enough to accommodate a double bed.

Bathroom 2
Fully tiled bathroom with walk-in shower and sink.

Toilet room
The partly tiled separate toilet room is equipped with a wall closet.

2nd FLOOR:

Spacious attic
The attic can be arranged as desired, the space gives the possibility to create 2 more spacious bedrooms or 3 spacious bedrooms. The facilities on the 2nd floor are available such as skylights, a neat floor finish and concrete floor.

The heat recovery unit is set up in the attic.

GENERAL:


• The house is very conveniently located in a quiet street with a good connection to Eindhoven and a short distance from the City Center with all amenities (shops, restaurants, cinema, theater, town hall, weekly market, library, indoor swimming pool, etc.).

• The house has 4 bedrooms and has the possibility to create 3 more bedrooms on the second floor

• Fully insulated with energy label A

• The house is equipped with solid hardwood frames

• The house has an alarm system

• There is underfloor heating on the entire ground floor and in both bathrooms on the first floor

• The windows at the front of the house and the windows on the entire 1st floor are equipped with electrically operated screens

• Architectural landscaped park garden with large covered terrace and garage

• Please note: the dimensions, usable surface areas and content of this house have been determined by a professional company and are based on the Measurement Instruction and NEN2580. Despite all carefulness, mistakes cannot be ruled out, because of measurement errors, interpretation differences or limitations during measurement. We therefore strongly recommend to you - if the dimensions, surface areas and/or content are important to you and/or a determining factor for the price - to disclose this to us and to check this measurement information. Of course, we will gladly help you with this.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 311
Inhoud woonhuis 1131
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Schilddak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 1150
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Aangelegd Onder Architectuur
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Tuin lengte achtertuin Lengte: 3800 Breedte: 1900 Oppervlakte: 722
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 311
Inhoud woonhuis 1131
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Schilddak
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 1150
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Aangelegd Onder Architectuur
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Tuin lengte achtertuin Lengte: 3800 Breedte: 1900 Oppervlakte: 722
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?