Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN UNIEK WOON-/WERKAPPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN EINDHOVEN!

Dit woon-/werkappartement bestaat uit een woonloft op de eerste verdieping en een werkloft op de begane grond. Het woonloft heeft een oppervlakte van circa 110 m2en bestaat uit een ruime woonkamer met een open keuken, twee slaapkamers, badkamer met Bad, separate toiletruimte, inpandige berging en een balkon. Het werkloft heeft een oppervlakte van circa 39 m2, heeft aansluiting rioolaansluiting voor toekomstig evt toilet en douche een pantry en is multifunctioneel te gebruiken. Tevens beschikt het appartement over een eigen overdekte parkeerplaats met loze leiding tbv aansluiting laadpaal. Het geheel heeft een moderne industriële uitstraling, is uitstekend geïsoleerd en is energiezuinig.

Ideaal voor ondernemers, creatievelingen of thuiswerkers!

Het appartementengebouw is gelegen binnen de ring van Eindhoven, aan een rustige straat in de wijk Oude Spoorbaan. Het is een zeer gewilde en centrale locatie, op loopafstand van het stadscentrum met al haar voorzieningen. De supermarkt en de overige winkels en eettentjes van de Hoogstraat liggen om de hoek, evenals de bushalte. Door de ligging nabij de ring zijn uitvalswegen snel te bereiken.

BEGANE GROND- WERKLOFT:
Overdekte entree met eigen overdekte parkeerplaats, brievenbussen en bellentableau met intercom en camera. Centrale hal met de liftinstallatie en trapopgang naar het appartement. Tevens toegang tot de werkloft, gezamenlijke toiletruimte en gezamenlijke binnentuin.

Het werkloft heeft een oppervlakte van circa 39 m2en kan multifunctioneel gebruikt worden, bijvoorbeeld als atelier, werkruimte, kantoor of hobbyruimte. Er is een eigen pantry aanwezig en de installaties zijn gekoppeld met het appartement.

EERSTE VERDIEPING - WOONLOFT:
Entree. Ruime woonkamer met openslaande deuren naar het balkon en een open volwaardige keuken met 5 apparaten. Het overdekte balkon is over de volle breedte aan de achterzijde van het appartement gelegen. Verder beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers, een badkamer, separate toiletruimte en een inpandige berging met o.a. de wasmachineaansluiting. De installaties zijn gekoppeld met de werkloft.

ALGEMEEN:
- Het appartement is in aanbouw. De oplevering zal omstreeks juli/augustus 2023 zijn.
- Het betreft een onder moderne architectuur gebouwd kleinschalig appartementengebouw met 16 woon-/werklofts.
- Uitstekende isolatie met HR++ isolatieglas.
- Energiezuinig door de lucht-/waterwarmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming.
- Woonoppervlakte werkloft: ca. 39 m2.
- Woonoppervlakte woonloft: ca. 110 m2.
- Originele brochure van het project en technische omschrijving zijn beschikbaar.Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing
- ter uwer informatie: in Amsterdam, bij bedrijfsobjecten, boten, cooperatieve verenigingen, overige bijzondere en ander te noemen gevallen, maakt de verkopende makelaar geen koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

BouwjaarCV warmtepomp, verwarming: vloerverwarming
Perceel oppervlakte 0
Appartement Ja
Lift opmerking Aanwezig
Ligging opmerking in woonwijk, in centrum
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie HR++ isolatieglas, dubbel glas
Aanvaarding opmerking In overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

BouwjaarCV warmtepomp, verwarming: vloerverwarming
Perceel oppervlakte 0
Appartement Ja
Lift opmerking Aanwezig
Ligging opmerking in woonwijk, in centrum
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie HR++ isolatieglas, dubbel glas
Aanvaarding opmerking In overleg

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--